• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı
:nazar:|eelifes
:nazar:|yabangulu07
:nazar:|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT|Deneme Sayısı
duygudb|03.06.2010|
edammm|06.06.2010|
CEZA83|06.06.2010|
hperi|06.06.2010|15.deneme
maonyaaa|06.06.2010|14.deneme
CNNYSR|08.06.2010|1.deneme
karakaya|08.06.2010|
japonica|09.06.2010|
N_a_l_a_n|10.06.2010|
darksoulriver|10.06.2010|
cat27|10.06.2010|
darkangellove58|12.06.2010|
gizem.85|13.06.2010|
civcivelek|13.06.2010|
busecan|14.06.2010|4.deneme
mse121822|15.06.2010|5.deneme
pretty9217|15.06.2010|3.deneme
Nimett07|15.06.2010|1.deneme
gyshnky|16.06.2010|
cici_22|17.06.2010|
hayat!!!|17.06.2010|11.deneme
ozpar|20.06.2010|
ua27|20.06.2010|13.deneme
abiyekuzu|22.06.2010|
_dreamlike_|22.06.2010|1.deneme
lidya81|22.06.2010|sayısını hatırlamıyor
nurberra|23.06.2010|13.deneme
banu77|24.06.2010|
ozlemyalcinkaya|28.06.2010|
1masal|30.06.2010|15.deneme
mervos|?|
hilal24|?|
[/table]

Beklemedekiler
[table="head"]Kullanıcı Adı|GAT|Deneme Sayısı
angelic|01.06.2010|
leguin|02.06.2010|
[/table]

hep böyle mutlu ve enerjik olalım arkadaşlar hiçbirşeyin bizi üzmesine izin vermeyelim herşeyin üstesinden geleceğimizi herkeslere gösterelim

opuyorumnanaktan Pozitif düşünce pozitif sonuç opuyorumnanaktan

kızlar kımse bana yardımcı olmuyor ama:çok üzgünüm: pergnyl 5000 iğnesını sordum kımseden ses cıkmadıı ben vuruldum sızdende tavsıyeler beklıyorum sızden yada cevrenızden vurulan varsa bana yardımcı olsa kafam karıstı cunkıı:uhm:

kızlar kımse bana yardımcı olmuyor ama:çok üzgünüm: pergnyl 5000 iğnesını sordum kımseden ses cıkmadıı ben vuruldum sızdende tavsıyeler beklıyorum sızden yada cevrenızden vurulan varsa bana yardımcı olsa kafam karıstı cunkıı:uhm:

canım bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yok o yüzden yardım edemeyeceğim sana

Benim hiçbir bilgim yok bilmiyorumkismile

ay kızlar genede saolun yaaa yınedee kımsenın bılgısı yok sanırımm...:çok üzgünüm:off kafayı yıyecem yaa net cvp bulamadım içinnn :uhm:

canım benim bilgim yok yoksa seve seve yardımcı olurdum

canım bende bilmiyorum ne yazıkki..

canım bu konuyla ilgili hiç bir bilgim yok o yüzden yardım edemeyeceğim sana

ya canım yumurta catlatma ıgnesı bu ama bu iğneden cok az vurulan varmıss kk topiklere baktım ordakılerı okuyunca kafam karıstı.kımıne anında etkı yapmıs 17.gun ıdrar testı yapmıs cıkmıs kımınede 13.gun lekelenme gelmıs.ıyıde bu nasıl olur edetden once testde cıkabılırkıı :uhm:offffff

ya canım yumurta catlatma ıgnesı bu ama bu iğneden cok az vurulan varmıss kk topiklere baktım ordakılerı okuyunca kafam karıstı.kımıne anında etkı yapmıs 17.gun ıdrar testı yapmıs cıkmıs kımınede 13.gun lekelenme gelmıs.ıyıde bu nasıl olur edetden once testde cıkabılırkıı :uhm:offffff

valla canım hiiç bilgim yok ben zaten çoğu şeyi sizlerden duydum öğrendimbilmiyorumkismile

valla adetten önce nasıl çıkmış onu bende anlamadımda bünyeye göre değişiyor demekki..canım umutsuzluğa kapılma bence ilk ayda sonuç almasan bile birkaç ay içinde netice alırsın inşallah

senin için araştırdım birinin yorumu bu ÇATLATMA İĞNESİNİN ÜZERİNDEN 13 GÜN GEÇİCEK 14.GÜN KAN TESTİ YAPTIRIRSAN ÇIKAR AMA ECZANEDEN GEBELİK TESTİ ALIRDA YAPARSAN VARSA BİLE ÇIKMAZ ÇÜNKÜ ERKEN OLMUŞ OLUYOR.........

bilmiyorumkismile

valla adetten önce nasıl çıkmış onu bende anlamadımda bünyeye göre değişiyor demekki..canım umutsuzluğa kapılma bence ilk ayda sonuç almasan bile birkaç ay içinde netice alırsın inşallah

ya bılmıyorum suanda olur nıyetıyle dusunuyorum ama bıde etkı gostermezse cok uzuluurum ama kesınnn :çok üzgünüm:

bide bu var umarım yardımcı olmuşumdur:bilmiyorumkismileÇatlatma iğnesi bhcg içerdiği için iğneden sonra 10-15 gün boyunca idrar testi pozitif çıkar.
Ben denemiştim 11.gün negatif çıkmıştı sonra 13.gün testim pozitif çıkınca hamile olduğumu anladım

senin için araştırdım birinin yorumu bu ÇATLATMA İĞNESİNİN ÜZERİNDEN 13 GÜN GEÇİCEK 14.GÜN KAN TESTİ YAPTIRIRSAN ÇIKAR AMA ECZANEDEN GEBELİK TESTİ ALIRDA YAPARSAN VARSA BİLE ÇIKMAZ ÇÜNKÜ ERKEN OLMUŞ OLUYOR.........

bilmiyorumkismile

ay canımmm saol benım için zahmet ettın canım benımmm Şeniz kanmı yapılması gerekıyomuss...ayy ınşlh yaaa 10 gun var daha ozaman CADIARZU ayy bu iğneden umutluyum ınşlh husranla sonuclanmaz yoksa cok uzulurumeyvahedigeldismile

bide bu var umarım yardımcı olmuşumdur:bilmiyorumkismileÇatlatma iğnesi bhcg içerdiği için iğneden sonra 10-15 gün boyunca idrar testi pozitif çıkar.
Ben denemiştim 11.gün negatif çıkmıştı sonra 13.gün testim pozitif çıkınca hamile olduğumu anladım

saol canım allah razı olsun yardımın için opuyorumnanaktan evet bhcg içerdıgını bılıyorum canımmm saol genede vereliniortak

ay canımmm saol benım için zahmet ettın canım benımmm Şeniz kanmı yapılması gerekıyomuss...ayy ınşlh yaaa 10 gun var daha ozaman CADIARZU ayy bu iğneden umutluyum ınşlh husranla sonuclanmaz yoksa cok uzulurumeyvahedigeldismile

Bak ben sana umutsuzluğa kapılma bence ilk ayda sonuç almasan bile birkaç ay içinde netice alırsın inşallah demedimmi üzülmek yok sakın haaa

inşallah canım olumlu sonuç alırsında bizleride sevindirirsin:Saruboceq:

Back