:teytey::teytey::teyteyh oh halay ekibimimiz çoğalıyor git gide diğer arkadaşlar sizde buyurun hadi halaya :teytey::teytey::teytey:
valla keyfim şimdi yerine geldi he.Bence her sabah halayla başlayalım güne seda sayan bi ara tlf nolarını oynayarak veriyodu ya bizde halay çekerek başlayalım güne:dance: :dance:
bende gelem halaya yer eçın bakemmmm haydaaaaaaaaaaaa ohhhhhh :teytey::teytey::teytey::teytey:
valla keyfim şimdi yerine geldi he.Bence her sabah halayla başlayalım güne seda sayan bi ara tlf nolarını oynayarak veriyodu ya bizde halay çekerek başlayalım güne:dance: :dance:
bende gelem halaya yer eçın bakemmmm haydaaaaaaaaaaaa ohhhhhh :teytey::teytey::teytey::teytey:
buyur canım halaya gel yanımdan tut hemen :teytey::teytey::teytey::teytey:
valla süper ya kendimi çok harika hissediyorum kızlar hihoyyyt hihoyyyt
işteyim şu an yüzümde kocaman bir gülümsemeyle yazıyorum içimde kıpır kıpır oldu :lepi:
hadi bakalım yorulana kadar devammm darkangellove bırakmak yok anlaştıkk
anamız bizi hep üzülsün diye mi doğurdu amannnnnnnnnn birazda gülelim eğlenelim keyiflenelim dimi ama :teytey::teytey::teytey::teytey:
valla süper ya kendimi çok harika hissediyorum kızlar hihoyyyt hihoyyyt
işteyim şu an yüzümde kocaman bir gülümsemeyle yazıyorum içimde kıpır kıpır oldu :lepi:
hadi bakalım yorulana kadar devammm darkangellove bırakmak yok anlaştıkk
anamız bizi hep üzülsün diye mi doğurdu amannnnnnnnnn birazda gülelim eğlenelim keyiflenelim dimi ama :teytey::teytey::teytey::teytey:
bugün ne yediniz siz yaw ? ne bu enerji ??? :1rolleyes:[/QUOhalayın başındakı benim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
bugün ne yediniz siz yaw ? ne bu enerji ??? :1rolleyes:[/QUOhalayın başındakı benim :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
olmaz halay başı benim kimselere bırakmam :teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
Listeye baktım şimdi,ayın 6 sında 4 kişiyiz,bakalım 4 te kaç tutturacağız?? :teytey::teytey::teytey::teytey:
Listeye baktım şimdi,ayın 6 sında 4 kişiyiz,bakalım 4 te kaç tutturacağız?? :teytey::teytey::teytey::teytey:
Olsun tutmasada üzülmek yok,biliyorsunuz yeni adet dönemi o ayki hamileliğimiz için çok önemli,pozitif olup hormonların düzgün çalışması için elimizden geleni yapacağız. :teytey::teytey::teytey::teytey:
slm kızlar oooh ne gzl halaylar çekiliyo
salm canım hg nasılsın nerederdesın sen bakıyımkaydirigubbakcemile hııı.. sabah sabah mşlh enerjı doluyuz canım yaa :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?