• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

herkeslere günaydın kızlar.Hayırlı cumalarınız olsun Rabbim bu mübarek günde tüm dualarımızı kabul edip en yakın zamanda bizi meleklerimize kavuştursun inşallah

Kızlaar günaydınnnn opuyorumnanaktan ,Allah dualarımızı kabul etsin,bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin! :Saruboceq: Herkes çok şükür iyi anladığım kadarıyla,neşemiz eksik olmasın!!!

Kızlaar günaydınnnn opuyorumnanaktan ,Allah dualarımızı kabul etsin,bizlere sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin! :Saruboceq: Herkes çok şükür iyi anladığım kadarıyla,neşemiz eksik olmasın!!!

canım gunaydın hg.nasılsın bugun topiğimiz mşlh enerjı doluuu ınşlh boylede gecer opuyorumnanaktan

amin amin canım hep mutlu olalım pozitif düşünelimki gebelik testi sonuçlarımızda pozitif çıksın:sm_cool::sm_cool::teytey:

canım gunaydın hg.nasılsın bugun topiğimiz mşlh enerjı doluuu ınşlh boylede gecer opuyorumnanaktan

hb bugün işlerim yoğun sabah sabah ama dayanamadım biraz ara verim kızlara bakim napıyolar dedim.evet inşallah bu pozitif enerjimiz hep devam etsin,sadece bugün diil hergünn alkisalkisalkis

hg cnm amin cnm sürekli ediyorum ediyoruz inş allah bizi boş çevşrmeyecek cuma günü yüzü suyu hürmetine en kısa zamanda bize mucizlerimizi verecek inşşş

günaydın herkese
tam 1 saattir geçmiş günleri okuyorum ne zamandır giremedim internete evde değildik.kayınpederim hastaydı ordaydık 3 gündür.
güzel bir gün olur inşallah.
dün gece hiç uyumadım saat 5 gibi dalmışım saat 8 de kalktım geri.ne zaman kayınvaldemlere gitsem böyle oluyor:)
kafama takıyorum sözlerini atıp tutuyorum.yine çocuk mevzusu açıldı.doktora gittin mi diye sorunca bile çıldırıyorum..sanki her ay doktora gidiyorum.konuyu açmak için işte ne desin.daha 2 ay oldu düşük yapalı nasıl oldun toparlandın mı demiyorda.neyse zaten gece yeterince beynimde kavga ettim onunla.anlatmıyım daha fazla.bir daha gitmiycem diyorum yine zorunlu gidiyorum.
bu ara kızlar bende tuhaf birşeyler var.düşükten sonra korunduk ama 10 gündür dedim nede olsa ben hemen hamile kalmıyorum zaman geçirmenin anlamı yok dedim ve korunmadık.şimdi kasıklarımda bir ağrı var ve göğüslerimde.birde 2 sefer başım döndü.yine kendimi kandırmak istemiyorum ama yinede bir umut düştü içime.sporuda bıraktım ne olur ne olmaz diye.
kahve içtmi ama hala uykum var biraz uyuycam kendime gelemiyorum.

herkese iyi ve güzel günler.

günaydın herkese
tam 1 saattir geçmiş günleri okuyorum ne zamandır giremedim internete evde değildik.kayınpederim hastaydı ordaydık 3 gündür.
dün gece hiç uyumadım saat 5 gibi dalmışım saat 8 de kalktım geri.ne zaman kayınvaldemlere gitsem böyle oluyor:)
kafama takıyorum sözlerini atıp tutuyorum.yine çocuk mevzusu açıldı.doktora gittin mi diye sorunca bile çıldırıyorum..sanki her ay doktora gidiyorum.konuyu açmak için işte ne desin.daha 2 ay oldu düşük yapalı nasıl oldun toparlandın mı demiyorda.neyse zaten gece yeterince beynimde kavga ettim onunla.anlatmıyım daha fazla.bir daha gitmiycem diyorum yine zorunlu gidiyorum.
bu ara kızlar bende tuhaf birşeyler var.düşükten sonra korunduk ama 10 gündür dedim nede olsa ben hemen hamile kalmıyorum zaman geçirmenin anlamı yok dedim ve korunmadık.şimdi kasıklarımda bir ağrı var ve göğüslerimde.birde 2 sefer başım döndü.yine kendimi kandırmak istemiyorum ama yinede bir umut düştü içime.sporuda bıraktım ne olur ne olmaz diye.

geçmiş olsun cnm kayınpederine
ve sanada geçmiş olsun inş yeniden hamıle kalırsın bizede haberini verirsin üzülme herkes soruyor ama nafile ben çözümü alllah bilir allah zamanı gelince vericek allah dediğinde kımse sesını çıkaramaz gerçekten de o bilir o ol derse olucak biz ne yapabilriz ki yıpratma kendini sakınleştirici çaylar iç bence cnm kafein yerine

günaydın herkese

mrb.inşallah hamilesindir..kim nederse desin ben evledikten 1 ay sonra sormaya başladılar kaç yıl oldu hala pes etmedilerr...sıkma canını..sorunca cvp verme bile olur de geç.

Back