Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

teşekkürler arkadaşlar
ben artık o kadar bıktımki söylenelerden konusu bile açılsa geriliyorum.bizdede evlendikten sonra başladılar sormaya.birde benden sonra evlenenlerin çocukları olunca daha kötü oluyor insan.
ama Allahım bizede bebeğimizi kucağımıza alma fırsatını verecek en uygun ve hayırlı zamanda.
ben bu ara ilaçlarımı hiç aksatmıyorum.doktorumuda değiştirdim.ona çok güveniyorum .folibol,aprikol ve bebe aspirini verdi onları hiç aksatmadım.onun için daha umutluyum artık.
pozitifliğiniz benide içine aldı.teşekkür ederim.

mrb.inşallah hamilesindir..kim nederse desin ben evledikten 1 ay sonra sormaya başladılar kaç yıl oldu hala pes etmedilerr...sıkma canını..sorunca cvp verme bile olur de geç.

aynen canım herkeze cvp verırsen bu kez sen bız uzuluyoruz oyuzden cok haklısın canım kım ne derse desın cvp vermekaydirigubbakcemile3

sıkma canını inan bazı bazı bende üzülüyprum bu insanın doğasında var her anımız bir değil ama dualarla tekrar umutlanıyoruz allaha sığınmak en güzeli insanlar herşeyi söyler ay eskiden daha gençken dermişim :) insanların her söylediğine o kadar üzülürdümki ne salakmışım boşversene herkes herşeyi söylüyo ama benim ne düşündüğüm bildiğim önemli olan ben de sorduklarında karşıyıda kırmadan allah büyük elbet bi gün vercek zamanı gelmemiş diyorum kapatıyorum çenelerini o yüzden dert etme allah başka dertlerde vermesin hi.çbirimize üzülmemek elde değil hevesleniyoruz tabıkıde anne olmak istiyoruz neden diyoruz ama sebep yok allah bilir bende regl dönemine yaklaştıkça stres olyorum negatifi görünce regl bitince tekrar umutlanıyorum hayat böyle bişey ay ne çok konuştum çenem düştü gene

bugün ne yediniz siz yaw ? ne bu enerji ??? :1rolleyes:

bısey yememısz gerekmıyo kı canım benım bır bırımızle konusup dertlesınce umut doluyor içimiz tekrardan :lepi:işte oda dısımıza vuruyor demekkı

:teytey::teytey::teyteyh oh halay ekibimimiz çoğalıyor git gide diğer arkadaşlar sizde buyurun hadi halaya :teytey::teytey::teytey:

bısey yememısz gerekmıyo kı canım benım bır bırımızle konusup dertlesınce umut doluyor içimiz tekrardan :lepi:işte oda dısımıza vuruyor demekkı

Pozitif düşünce pozitif sonuç ilkesini benimsedik bu sabahtan itibaren o yüzden böyle enerjiğiz canım :teytey::teytey: haydi gel halaya katıl :teytey::teytey:

:1hug: :teytey: hihoyyyt birbirimizden güç alıyoruz kesinlikle.

:teytey::teytey::teytey:herkese günaydın yüzümü güldürdünüz sbah sabh RABBİMDE sizin yüzünüzü güldürsün:teytey::teytey:
:teytey::teytey:ben böyle halay çeke çeke okula okula kadar giderim:teytey::teytey:

bayanssulusmilebayanssulusmile okul için süslenme zamanı bayanssulusmilebayanssulusmile

sanada günaydın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…