Bu arada daha öncede yazdığım gibi adet olmama 1 gün yada 2 gün kalana kadar gebelik belirtisi dediğimiz;
göğüslerde hassasiyet, acıma, dokunamama
kasık batması,
mide bulantısı,
halsizlik,
uykusuzluk, v.s.
hepsi bende vardı. Ama ben zaten bunların tümünü hatta fazlasını her ay adet öncesi yaşıyorum. (Sadece bu ay biraz daha fazla yaşadığım için umutlanmıştım ama) Bunların asıl sebebi vücudun gebeliğe hazırlanması. Adet olduğunuz an hepsi bir anda yok olup gidiyor. O yüzden lütfen belirtilere çok takılmayın. Sadece gebelik ihtimalinin adet olana kadar hep var olduğunu düşünerek; ilaç içmeyin, ağır işler yapmayın ve bol bol dinlenin en önemlisi de stres yapmayın.
İtiraf ediyorum ben tüm bunları bilmeme rağmen bu ay boşu boşuna fazladan heveslendirdim kendimi. Siz lütfen benim yapamadığımı yapın ve tüm bu gerçekleri unutmayın.
Seviyorum hepinizi :enbuyukkk:
hoşgeldin canım bende şimdi geldim o zaman bende hoşgeldimzemuszemus:sm_cool:
Var olan sosyal hakkımı kullanamamak zoruma gidiyor. Çalışıyoruz bu devlete hizmet ediyoruz vergi veriyoruz her birimiz. En insani haklarımızı taciz ediyorlar. Ben gerekli yerlere gerekli şikayetlerde bulunuyorum, arkasından da dua ediyorum Allah içlerine vicdan merhamet versin diye. Umarım hiç birimiz bir daha bu tarz muamelelere maruz kalmayız. olumunekankayizsmile
http://www.jinekoloji.net/siklus.html
Arkadaşlar bakın okuyun burayı.Bunu paylaşmamın sebebi,hastalandığımız zaman aslında kendimizi harab etmek yerine kendimize daha dikkat etmemiz gerektiğini anlamamızı sağlamak,çünkü her adet başlangıcı o ay hamile kalmamız için gereken hormonların salgılanmaya başladığı zaman.Ve biz stres ve sıkıntı yapınca bunun düzgün işlemesini engelliyoruz..
evet canım bıde ben dıyım hos geldın hihoyyyt
aynen canım bende her ay bu belırtıler oluyordu..yada pıskolojıkmen oluyor dıye hıssedıyordum heveslenıyordum test alıp bı heycanla sonucumu beklerken her zaman kı gıbı husranla bıtıyodu.sonrada oturup hungur hungur aglıyodum oyuzden her ne olursa olsun dıkkatlı olun bencedee sana katılıyorum canımkaydirigubbakcemile5
Dün eşime durumumu belli etmemek için saatlerce iş yaptım, O'da çaktırmadan benden uzak duruyordu. Çünkü belli etmese de bu ay O'da çok heveslenmişti. En son yemek yapmaya başlamıştım ki baktım birden geldi gülümsedi ve sarıldı. Bende ipler koptu o anda, abartmıyorum belki 20 dakika sarılıp ağlamışımdır.
Sonunda eşim sildi gözyaşlarımı "biz 2 kişilik kocaman bir aileyiz" dedi. Bi 10 dakikada ona ağladım kaydirigubbakcemile3
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. Allah sağlık, huzur versin. Veletlerimizde ne zaman isterse o zaman gelsin opuyorumnanaktan
Dün eşime durumumu belli etmemek için saatlerce iş yaptım, O'da çaktırmadan benden uzak duruyordu. Çünkü belli etmese de bu ay O'da çok heveslenmişti. En son yemek yapmaya başlamıştım ki baktım birden geldi gülümsedi ve sarıldı. Bende ipler koptu o anda, abartmıyorum belki 20 dakika sarılıp ağlamışımdır.
Sonunda eşim sildi gözyaşlarımı "biz 2 kişilik kocaman bir aileyiz" dedi. Bi 10 dakikada ona ağladım kaydirigubbakcemile3
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. Allah sağlık, huzur versin. Veletlerimizde ne zaman isterse o zaman gelsin opuyorumnanaktan
nalan ve banu gelmedi bugün hiç :uhm:
amin canım ewt bize destek oluyorlar aslında üzülüyorlar ama belli etmiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?