derin ve nisa güzelmiş..erkekde eymen yada kayra diyorum bizimkide buna sıcak bakmıyo
Bende erkek güven diyorum ama bizimki istemiyo :) bu konudan çok konuşunca da olsun buluruz diyo :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
derin ve nisa güzelmiş..erkekde eymen yada kayra diyorum bizimkide buna sıcak bakmıyo
siz aşkınızıda katın doğruzaman işte o gün olacak tamammı canımbilmiyorumkismile:asigim:
neyse kızlar ben çıkıyorum görüşürüz sevgiyle kalın mucukopuyorumnanaktan
Bende erkek güven diyorum ama bizimki istemiyo :) bu konudan çok konuşunca da olsun buluruz diyo :)
neyse kızlar ben çıkıyorum görüşürüz sevgiyle kalın mucukopuyorumnanaktan
zaten inatlaşmamak için hemen olsun beakarız deyip çıkıyolar bende olsun bak nasıl isim o olur diyom tabi görürüz diyo bu da demekki o isim olmaz demek kesin kaydirigubbakcemile3
kız=nılay..ılayda..caglayan..ecmel..ecrınn...idilsu
erkek=gorkem..cagrı...kaan...ebrar..taha..
bende bunları sevıyorum ılgınc olan ısımlerı:dance:
:lepi: bende ilginç olsun istiyorum: buğlem ,eymen,kayra,ama kız olursa buğlem kesinboshayallersmile
canlarım benim inşallah bir sürü bebiş olurda hepsini koyarız isimlerin :)
kızlar kayranın anlamı ne???
soğan suyunu ben içtim cnm.adetimi düzenledi.sadece 1aylık uyguladım normalde 2 ay ama ona rağmen faydasını gördüm.eskiden adetlerim 1hafta sarkardı şimdi günü gününe oluyorum
kayra :büyük kimseden gelen iylik ,ihsan erkek ismi
kayra :büyük kimseden gelen iylik ,ihsan erkek ismi
kızlar kayranın anlamı ne???
soğan suyunu ben içtim cnm.adetimi düzenledi.sadece 1aylık uyguladım normalde 2 ay ama ona rağmen faydasını gördüm.eskiden adetlerim 1hafta sarkardı şimdi günü gününe oluyorum