• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Bende erkek güven diyorum ama bizimki istemiyo :) bu konudan çok konuşunca da olsun buluruz diyo :)

zaten inatlaşmamak için hemen olsun beakarız deyip çıkıyolar bende olsun bak nasıl isim o olur diyom tabi görürüz diyo bu da demekki o isim olmaz demek kesin kaydirigubbakcemile3

kız=nılay..ılayda..caglayan..ecmel..ecrınn...idilsu
erkek=gorkem..cagrı...kaan...ebrar..taha..

bende bunları sevıyorum ılgınc olan ısımlerı:dance:

kız=nılay..ılayda..caglayan..ecmel..ecrınn...idilsu
erkek=gorkem..cagrı...kaan...ebrar..taha..

bende bunları sevıyorum ılgınc olan ısımlerı:dance:

:lepi: bende ilginç olsun istiyorum: buğlem ,eymen,kayra,ama kız olursa buğlem kesinboshayallersmile

kızlar bende kızım olursa berra istiyorumçok beğendiğim bi isim erkektede kayra berra kayra çok uyumlu oluyo ama inşş nasip olur hepimiz gönlümüzden geçenlere kavuşuruz hhayırlısıyla arkadaşlar buayda bebeklerimiz annelerine biz geldik derler inşş

kızlar kayranın anlamı ne???
soğan suyunu ben içtim cnm.adetimi düzenledi.sadece 1aylık uyguladım normalde 2 ay ama ona rağmen faydasını gördüm.eskiden adetlerim 1hafta sarkardı şimdi günü gününe oluyorum

soğan suyunu ben içtim cnm.adetimi düzenledi.sadece 1aylık uyguladım normalde 2 ay ama ona rağmen faydasını gördüm.eskiden adetlerim 1hafta sarkardı şimdi günü gününe oluyorum

kayra :büyük kimseden gelen iylik ,ihsan erkek ismi

ama allahtan gelen iyi haber anlamında da oluyo

hıperıcım bak bı sıtede bunu buldum belkı senı ıkna edebılır
ARKADAŞLAR KENDİ BAŞINIZA KULLANMAYIN BU İLAÇLARI.AMA BİR KAÇ DOKTORA DANIŞIN.ÇÜNKÜ HEPSİ BUNA İNANMIYOR.UYGUN BULMUYOR.İNŞALLAH BİZ DE OLDUĞU GİBİ SİZDE DE İŞE YARAR.TESADÜF OLAMAZ ÇÜNKÜ TESADÜF BİR KERE OLUR.AYRICA İKİSİNDE DE 6 AY SONRA HAMİLE KALDIM.UMARIM ŞİFA BULURSUNUZ

Back