sevdim ben bu isimleri.
kızıma berra oğluma kayrasempatiksalakcinni
hıperıcım bak bı sıtede bunu buldum belkı senı ıkna edebılır
ARKADAŞLAR KENDİ BAŞINIZA KULLANMAYIN BU İLAÇLARI.AMA BİR KAÇ DOKTORA DANIŞIN.ÇÜNKÜ HEPSİ BUNA İNANMIYOR.UYGUN BULMUYOR.İNŞALLAH BİZ DE OLDUĞU GİBİ SİZDE DE İŞE YARAR.TESADÜF OLAMAZ ÇÜNKÜ TESADÜF BİR KERE OLUR.AYRICA İKİSİNDE DE 6 AY SONRA HAMİLE KALDIM.UMARIM ŞİFA BULURSUNUZ
klomendenmi bahsediyor bu??
evet canım klomenden ve pregnyl den tesadeuf benım vuruldugum pergnyl iğneyı ararken buldum bırazda olsa içini rahatlatır dıye dusundum canım2 kez hamıle kalmıs :ecrin_bebek:sana da banada bır umut olur bu belkıopuyorumnanaktan
%2 mi???çok az bi şans bence
ya masalcım inş bi dahakı aya
bende çalışıyorum sıkıldım masal da negatif sonuç almışsıra bizde of of
1masal canım çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca.ama inan hayatta okadar kendini bilmez insan varki.umursamamayı öğretiyolar.boşwer sıkma canını.
%2 mi???çok az bi şans bence
edammm nasıl üzülmeyeyim. Takdir Allah'ın tamam bunu başımın üstünde kabul ediyorum. Ne zaman "ol" derse o zaman olacak. Ben insanların bu seviyesizliğine ve saygısızlığına katlanamıyorum. Çocuk istediğimden beri bu kaçıncı olay. Devlet hastanesi diye koyun muamelesi yapıyorlar, dayanamıyorum.
Ben 28 yaşındayım, 9 yaşından beri dans ettiğim için girmediğim ortam gezmediğim şehir yok. Konsevatuar okudum. Aslında müzik öğretmeniyim ama işi gücü bıraktım, tesettüre girdim evde grafikerlik yapıyorum. Yanlış anlamayın bunları yazmamın sebebi hani gün görmemiş konuşmayı bilmeyen bir insan değilim. Ama gördüğüm muameleler gerçekten artık delirtiyor beni. Bunları haketmiyorum :çok üzgünüm:
Kötü bir döneme girdiğinde ve herşey sana karşı
gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde
SAKIN PES ETME, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır. (Mevlana)
bu ilaç ve iğneyi kullanıcaksam aşılamada yaptırabilirim aslında,çünkü aşılamadada bu hapı kullanıyorsun sonra iğneyi oluyorsun sonrada spermleri rahime enjekte ediyorlar,ki bence aşılamada daha fazla şans var 1)kaliteli spermler ayıklanıyor 2) spermler rahimdeki o sperm öldürücü sıvı ile karşılaşmadan tüplere en yakın yere bırakılıyor.. %2 daha fazla şansı var aşılamanın normal ilişkiye göre..
slm kızlar ben geldımmm canlarımmm:dance:
kuzum bizi sakinleştirdin kız saolasın valla bende aynı öle hissediyorum
sırf bu devlette olan dialoglardan dolayı devlet hastanelerine ayak basmıyorum ben de 23 yaşındayım daha devlette muayne olmuşluğum yok..çünkü biliyorum ki insanlara bu şekilde muamele yapıyorlar..ben senin yerinde olsam daha fazlasını bile yapardımm..sakın üzme kendini çok da canını sıktılarsa dr u hastaneye şikayet edebiliyorsun bu hakkını kullan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?