• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

hayal mişte..
oysa ortada ne fol ne yumurta varohaoldumsmile
adetime son 3günkafamçokkarıştı

hıperıcım bak bı sıtede bunu buldum belkı senı ıkna edebılır
ARKADAŞLAR KENDİ BAŞINIZA KULLANMAYIN BU İLAÇLARI.AMA BİR KAÇ DOKTORA DANIŞIN.ÇÜNKÜ HEPSİ BUNA İNANMIYOR.UYGUN BULMUYOR.İNŞALLAH BİZ DE OLDUĞU GİBİ SİZDE DE İŞE YARAR.TESADÜF OLAMAZ ÇÜNKÜ TESADÜF BİR KERE OLUR.AYRICA İKİSİNDE DE 6 AY SONRA HAMİLE KALDIM.UMARIM ŞİFA BULURSUNUZ

klomendenmi bahsediyor bu??

klomendenmi bahsediyor bu??

evet canım klomenden ve pregnyl iğnesınden bahsedıyor tesadeuf benım vuruldugum pergnyl iğneyı ararken buldum bırazda olsa içini rahatlatır dıye dusundum canım2 kez hamıle kalmıs :ecrin_bebek:sana da banada bır umut olur bu belkıopuyorumnanaktan

evet canım klomenden ve pregnyl den tesadeuf benım vuruldugum pergnyl iğneyı ararken buldum bırazda olsa içini rahatlatır dıye dusundum canım2 kez hamıle kalmıs :ecrin_bebek:sana da banada bır umut olur bu belkıopuyorumnanaktan

bu ilaç ve iğneyi kullanıcaksam aşılamada yaptırabilirim aslında,çünkü aşılamadada bu hapı kullanıyorsun sonra iğneyi oluyorsun sonrada spermleri rahime enjekte ediyorlar,ki bence aşılamada daha fazla şans var 1)kaliteli spermler ayıklanıyor 2) spermler rahimdeki o sperm öldürücü sıvı ile karşılaşmadan tüplere en yakın yere bırakılıyor.. %2 daha fazla şansı var aşılamanın normal ilişkiye göre..

ya masalcım inş bi dahakı aya

bende çalışıyorum sıkıldım masal da negatif sonuç almış :( sıra bizde of of

1masal canım çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca.ama inan hayatta okadar kendini bilmez insan varki.umursamamayı öğretiyolar.boşwer sıkma canını.

Kızlar üzülmeyin n'olur yaa.. ben atlattım dün olan herşeyi, doktorun seviyesiz davranışlarından negatif sonuca kadar herşeyi unuttum. Bugün Allah'ın izniyle yeni bir güne yeni bir umutla başladım. Hatta farkettim ki hala Haziran ayı içindeki müstakbel hamilelerden sayılırım. zemuszemus
Yeni beklenen adet tarihim 30 haziran. Son anda yakaladım yine "Haziran" listesindeki yerimi :lepi:
Bu arada benim 15. denemem olacak bu ay inşallah. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Yarın tekrar doktora gidiyorum. Durmak yok, çalışmaya devam olumunekankayizsmile

edammm nasıl üzülmeyeyim. Takdir Allah'ın tamam bunu başımın üstünde kabul ediyorum. Ne zaman "ol" derse o zaman olacak. Ben insanların bu seviyesizliğine ve saygısızlığına katlanamıyorum. Çocuk istediğimden beri bu kaçıncı olay. Devlet hastanesi diye koyun muamelesi yapıyorlar, dayanamıyorum.
Ben 28 yaşındayım, 9 yaşından beri dans ettiğim için girmediğim ortam gezmediğim şehir yok. Konsevatuar okudum. Aslında müzik öğretmeniyim ama işi gücü bıraktım, tesettüre girdim evde grafikerlik yapıyorum. Yanlış anlamayın bunları yazmamın sebebi hani gün görmemiş konuşmayı bilmeyen bir insan değilim. Ama gördüğüm muameleler gerçekten artık delirtiyor beni. Bunları haketmiyorum :çok üzgünüm:

sırf bu devlette olan dialoglardan dolayı devlet hastanelerine ayak basmıyorum ben de 23 yaşındayım daha devlette muayne olmuşluğum yok..çünkü biliyorum ki insanlara bu şekilde muamele yapıyorlar..ben senin yerinde olsam daha fazlasını bile yapardımm..sakın üzme kendini çok da canını sıktılarsa dr u hastaneye şikayet edebiliyorsun bu hakkını kullan..

Kötü bir döneme girdiğinde ve herşey sana karşı
gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde
SAKIN PES ETME, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır. (Mevlana)

Kötü bir döneme girdiğinde ve herşey sana karşı
gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde
SAKIN PES ETME, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır. (Mevlana)

kuzum bizi sakinleştirdin kız saolasın valla bende aynı öle hissediyorum

slm kızlar ben geldımmm canlarımmm:dance:

Bu arada daha öncede yazdığım gibi adet olmama 1 gün yada 2 gün kalana kadar gebelik belirtisi dediğimiz;
göğüslerde hassasiyet, acıma, dokunamama
kasık batması,
mide bulantısı,
halsizlik,
uykusuzluk, v.s.
hepsi bende vardı. Ama ben zaten bunların tümünü hatta fazlasını her ay adet öncesi yaşıyorum. (Sadece bu ay biraz daha fazla yaşadığım için umutlanmıştım ama) Bunların asıl sebebi vücudun gebeliğe hazırlanması. Adet olduğunuz an hepsi bir anda yok olup gidiyor. O yüzden lütfen belirtilere çok takılmayın. Sadece gebelik ihtimalinin adet olana kadar hep var olduğunu düşünerek; ilaç içmeyin, ağır işler yapmayın ve bol bol dinlenin en önemlisi de stres yapmayın.
İtiraf ediyorum ben tüm bunları bilmeme rağmen bu ay boşu boşuna fazladan heveslendirdim kendimi. Siz lütfen benim yapamadığımı yapın ve tüm bu gerçekleri unutmayın.
Seviyorum hepinizi :enbuyukkk:

bu ilaç ve iğneyi kullanıcaksam aşılamada yaptırabilirim aslında,çünkü aşılamadada bu hapı kullanıyorsun sonra iğneyi oluyorsun sonrada spermleri rahime enjekte ediyorlar,ki bence aşılamada daha fazla şans var 1)kaliteli spermler ayıklanıyor 2) spermler rahimdeki o sperm öldürücü sıvı ile karşılaşmadan tüplere en yakın yere bırakılıyor.. %2 daha fazla şansı var aşılamanın normal ilişkiye göre..

canım sen neyı ıstıyosan onu yaptır bence sonucta asılamayı bı cok ınsan yaptırıyoo kısmet tabıkı ama denemekte fayda var demı..% 2 fazlada olsa bu fırsatı dene derım canımopuyorumnanaktan

sırf bu devlette olan dialoglardan dolayı devlet hastanelerine ayak basmıyorum ben de 23 yaşındayım daha devlette muayne olmuşluğum yok..çünkü biliyorum ki insanlara bu şekilde muamele yapıyorlar..ben senin yerinde olsam daha fazlasını bile yapardımm..sakın üzme kendini çok da canını sıktılarsa dr u hastaneye şikayet edebiliyorsun bu hakkını kullan..

Var olan sosyal hakkımı kullanamamak zoruma gidiyor. Çalışıyoruz bu devlete hizmet ediyoruz vergi veriyoruz her birimiz. En insani haklarımızı taciz ediyorlar. Ben gerekli yerlere gerekli şikayetlerde bulunuyorum, arkasından da dua ediyorum Allah içlerine vicdan merhamet versin diye. Umarım hiç birimiz bir daha bu tarz muamelelere maruz kalmayız. olumunekankayizsmile

Back