- 12 Mart 2010
- 1.679
- 5
- 116
Bu arada daha öncede yazdığım gibi adet olmama 1 gün yada 2 gün kalana kadar gebelik belirtisi dediğimiz;
göğüslerde hassasiyet, acıma, dokunamama
kasık batması,
mide bulantısı,
halsizlik,
uykusuzluk, v.s.
hepsi bende vardı. Ama ben zaten bunların tümünü hatta fazlasını her ay adet öncesi yaşıyorum. (Sadece bu ay biraz daha fazla yaşadığım için umutlanmıştım ama) Bunların asıl sebebi vücudun gebeliğe hazırlanması. Adet olduğunuz an hepsi bir anda yok olup gidiyor. O yüzden lütfen belirtilere çok takılmayın. Sadece gebelik ihtimalinin adet olana kadar hep var olduğunu düşünerek; ilaç içmeyin, ağır işler yapmayın ve bol bol dinlenin en önemlisi de stres yapmayın.
İtiraf ediyorum ben tüm bunları bilmeme rağmen bu ay boşu boşuna fazladan heveslendirdim kendimi. Siz lütfen benim yapamadığımı yapın ve tüm bu gerçekleri unutmayın.
Seviyorum hepinizi :enbuyukkk:
aynen canım bende her ay bu belırtıler oluyordu..yada pıskolojıkmen oluyor dıye hıssedıyordum heveslenıyordum test alıp bı heycanla sonucumu beklerken her zaman kı gıbı husranla bıtıyodu.sonrada oturup hungur hungur aglıyodum oyuzden her ne olursa olsun dıkkatlı olun bencedee sana katılıyorum canımkaydirigubbakcemile5