'' biz 2 kişilik kocaman bir aileyiz ''ay canım ya okurken bende duygulandım şimdi evet allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin
Dün eşime durumumu belli etmemek için saatlerce iş yaptım, O'da çaktırmadan benden uzak duruyordu. Çünkü belli etmese de bu ay O'da çok heveslenmişti. En son yemek yapmaya başlamıştım ki baktım birden geldi gülümsedi ve sarıldı. Bende ipler koptu o anda, abartmıyorum belki 20 dakika sarılıp ağlamışımdır.
Sonunda eşim sildi gözyaşlarımı "biz 2 kişilik kocaman bir aileyiz" dedi. Bi 10 dakikada ona ağladım kaydirigubbakcemile3
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. Allah sağlık, huzur versin. Veletlerimizde ne zaman isterse o zaman gelsin opuyorumnanaktan
yahu benimki pek üzülüyor gibi değil niyeyse,olmazsa olmaz herkesin çocuğu olmak zorundamı diyor,biz böyle mutluyuz diyor.Zaten bu dünyada çocuk büyütmek çok zor diyip,2 dakika sonra birşey görüp ayy bizim bebişede bundan alırız diyo dengesiz :roflol: ayrıca benim bu konuya bu kadar takık olmama sinir oluyor,biraz düşünme diyor.Ama kararlıyım yapıcam bu adet dönemine yepyeni biri olarak gireceğim inşallah.
Dün eşime durumumu belli etmemek için saatlerce iş yaptım, O'da çaktırmadan benden uzak duruyordu. Çünkü belli etmese de bu ay O'da çok heveslenmişti. En son yemek yapmaya başlamıştım ki baktım birden geldi gülümsedi ve sarıldı. Bende ipler koptu o anda, abartmıyorum belki 20 dakika sarılıp ağlamışımdır.
Sonunda eşim sildi gözyaşlarımı "biz 2 kişilik kocaman bir aileyiz" dedi. Bi 10 dakikada ona ağladım kaydirigubbakcemile3
Allah eşlerimizi başımızdan eksik etmesin. Allah sağlık, huzur versin. Veletlerimizde ne zaman isterse o zaman gelsin opuyorumnanaktan
canım geldim aslında giriyorum ama işte olduğum için ya tel çalıyo ya bişey çıkıyo yapmam gereken tatlişim nasılsınız bakalım bugün ne çok kaynatmışsınız kısssss yetişemiyorum valla sırnaşık şey
yahu benimki pek üzülüyor gibi değil niyeyse,olmazsa olmaz herkesin çocuğu olmak zorundamı diyor,biz böyle mutluyuz diyor.Zaten bu dünyada çocuk büyütmek çok zor diyip,2 dakika sonra birşey görüp ayy bizim bebişede bundan alırız diyo dengesiz :roflol: ayrıca benim bu konuya bu kadar takık olmama sinir oluyor,biraz düşünme diyor.Ama kararlıyım yapıcam bu adet dönemine yepyeni biri olarak gireceğim inşallah.
amin ..canım ailemize 3 kişinn katılmasını çook istiyoruz ama 2 kişide olarak çok mutluyuz demi bunu bulamayanlarda buna şükredelim..üzülerek de bebek olmayacağına göre mutlu olalım ki geçen günlerimiz heva olmasın elbet birgün bebeğimiz olcak bu ay olmassa bi daha ki aya .....:yeterki mutluluğumuza nazar değmesin nazar:
Ayy off ya okurken bende ağladımm :) Eşini tebrik ediyorum canım.. gerçekten siz "2 kişilik kocaman bir aile"siniz bak a.s
ayyy canım benim kıyamam ben sana yaa:teselli:yapma canım benim üzme kendini yıpratma bu kadar rabbim en hayırlı zamanda göderecek meleklerimizi ben inanıyorum bitanem bak hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz ama sonu çok güzel olacak canım benimm
hg canım,sorma evet bugün çenemiz düşük..Sabah kararmsar başladık ama giderek moralimiz düzeldi..
evet canım ya valla geçmişi okudum bende bozulmuş moraller böle yapmayın arkadaşlar hep pozitif düşünelim ki bebişler gelsin.
Peki canım şu listedeki arkadaşlar noldu hamiş haberi yok mu ya??
evet canım ya valla geçmişi okudum bende bozulmuş moraller böle yapmayın arkadaşlar hep pozitif düşünelim ki bebişler gelsin.
Peki canım şu listedeki arkadaşlar noldu hamiş haberi yok mu ya??
Yok yok Nalancım bunların hepsi dündü. Bugün yeni gün yeni umutlar getirdi.
Bu arada ben olumsuz sonuç aldım diye sizin umudunuz kırılmasın lütfen. Ben bunları inanın kimseye anlatamadığım için, anlatsamda sizler kadar beni anlamayacakları için yazıyorum.
Üzüp canınızı sıktıysam ya da hevesinizi kırdıysam affedin :1hug:
Yok yok Nalancım bunların hepsi dündü. Bugün yeni gün yeni umutlar getirdi.
Bu arada ben olumsuz sonuç aldım diye sizin umudunuz kırılmasın lütfen. Ben bunları inanın kimseye anlatamadığım için, anlatsamda sizler kadar beni anlamayacakları için yazıyorum.
Üzüp canınızı sıktıysam ya da hevesinizi kırdıysam affedin :1hug:
nalancım nasılsın göremiyorum seni bir kaç gündür??
iyiyim canım iş güç işte giremiyorum kaç gündür yoğun işler biraz burda ondan yani sen nasılsın hayatım ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?