- 1 Haziran 2010
- 8.193
- 3
- 108
anlasılan hepımızın bır kız ıstegı var mşlh :dance:
evt anlaşılan bu sene hamile olup kız senesi yapcazkaydirigubbakcemile5 benim kızım olursa adı buğlem su olcak inşallah..:lepi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
anlasılan hepımızın bır kız ıstegı var mşlh :dance:
mşlh canım zaman cok onemlı senın için ya tutarsa demı belkıı fırsat bulmusken degerlendırmek lazım tebrık kondurdum sana afferımmkaydirigubbakcemile5
canım senin kocan nerde?
mafoldumben mafoldumben mafoldumben görevde asker :gitme:
mafoldumben mafoldumben mafoldumben görevde asker :gitme:
arkadaşlar isim düşünen yook mu hiç:umursamaz:boshayallersmile
canım senin kocan nerde?
Allah kavuştursun canım
ay canım allah sizi kavuştursun kavuştursunki bebiş olsun
arkadaşlar isim düşünen yook mu hiç:umursamaz:boshayallersmile
benım esım yanımda ama her fırsatımızı degerlendırıyoruz ama olmayınca olmuyo ıste kısmet bakalım nezaman sıramızmafoldumben
Evet canım aynen bol bol öyle Şenizinşallah canım haftaya gelcek inş.tekrar gitmezse tabii neyse canım o arada allah ne verdiğse demikaydirigubbakcemile3
ya bende kız ismi çok ta erkek ismi yok..Kız ismi eskiden beri berra istiyordum ama esim r harfini pek sağlıklı çıkaramıyo :) o yüzden istemiyor..bende şimdi derin ya da nisan düşünüyorum.. :dance:
inşallah canım haftaya gelcek ..ben şimdi hastayım eşimin geldiğinde doğru zaman mı acaba eşim 9 da gelebilirde :kedi:
ya bende kız ismi çok ta erkek ismi yok..Kız ismi eskiden beri berra istiyordum ama esim r harfini pek sağlıklı çıkaramıyo :) o yüzden istemiyor..bende şimdi derin ya da nisan düşünüyorum.. :dance: