• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

hperi canım yazdıklarını okudum.bence dur bi sabret.belki bu ay olmuştur.stres yapma nolur.ayrıca aşılama yapmak kötü bişy değilki.binlerce insan yaptırıyo.olmazsa yaparsın.

canım eger hıc kullanmadıysan klomenı kullan derım ama kullanıpta faydasını gormedıysen bu asılamayı yap derım karamsarlık yasama ama klomende cok tanıdıgım kısı hamıle kaldıı:CüvCüv:
Ben bugüne kadar hiçbir ilaç kullanmadım,hiçbir tedavi görmedim,doğal yolla uğraşıyorum,vallahi eğer öyle diyorsan bu ay klomen alacağımm,bir denemekten ne çıkar.Peki sadece klomen mi içicem? iğne falan yaptırmama gerek olacakmı??
bide çatlamazsa kist olmasın başıma?

hperi canım senin yakınlarda kan testi yapabileceğin bi sağlık merkezi varsa yaptır bence en azından rahatlarsın.

yaa prettycim sorma günlerdir kendimle savaş halindeyim,yaptırsammı yaptırmasammı diye..Düşünüyorum 15 aydır olmuyo bu ay niye olsunki??Üstelik bu ay çalışmadık bile doğru dürüst..Ama işte ne tuhafki olmayacağını bile bile insanın içinde garip bir umut oluyor..Acaba mı diyorsun? Negatif sonucu görmeye dayanabilir miyim bilemiyorum.Korkumdan yaptıramıyorum test :1no2:

yaa prettycim sorma günlerdir kendimle savaş halindeyim,yaptırsammı yaptırmasammı diye..Düşünüyorum 15 aydır olmuyo bu ay niye olsunki??Üstelik bu ay çalışmadık bile doğru dürüst..Ama işte ne tuhafki olmayacağını bile bile insanın içinde garip bir umut oluyor..Acaba mı diyorsun? Negatif sonucu görmeye dayanabilir miyim bilemiyorum.Korkumdan yaptıramıyorum test :1no2:

bence yaptır o düşünceden de kurtul.yaptırmayacaksan da bi rahat ol ve sahip olduğun şeylere şükret.dönem dönem hepimizde oluyo bu karamsarlık ama geçsin bi an önce.beni kızdırma bak :olmaz:

Ben bugüne kadar hiçbir ilaç kullanmadım,hiçbir tedavi görmedim,doğal yolla uğraşıyorum,vallahi eğer öyle diyorsan bu ay klomen alacağımm,bir denemekten ne çıkar.Peki sadece klomen mi içicem? iğne falan yaptırmama gerek olacakmı??
bide çatlamazsa kist olmasın başıma?

canım ılk once doktorunu degıstır bence sonrada o yenı doktoruna hıc bır tedavı gormedım ılac iğna kullanmadım klomen kullansam nasıl olur dıye bır sor ya hapını ya iğnesını verırı sana sende kullanırsın ınşlh faydasını gorursun ..madem hıc bır tedavı ılac kullanmadın bende en sabıt fıkır bu canımm

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı
:nazar:|eelifes
:nazar:|yabangulu07
:nazar:|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT|Deneme Sayısı
duygudb|03.06.2010|
edammm|06.06.2010|
CEZA83|06.06.2010|
hperi|06.06.2010|15.deneme
maonyaaa|06.06.2010|14.deneme
CNNYSR|08.06.2010|1.deneme
karakaya|08.06.2010|
japonica|09.06.2010|
N_a_l_a_n|10.06.2010|
darksoulriver|10.06.2010|
cat27|10.06.2010|
darkangellove58|12.06.2010|
gizem.85|13.06.2010|
civcivelek|13.06.2010|
busecan|14.06.2010|4.deneme
mse121822|15.06.2010|
pretty9217|15.06.2010|3.deneme
Nimett07|15.06.2010|1.deneme
gyshnky|16.06.2010|
cici_22|17.06.2010|
hayat!!!|17.06.2010|
ozpar|20.06.2010|
ua27|20.06.2010|13.deneme
abiyekuzu|22.06.2010|
_dreamlike_|22.06.2010|1.deneme
lidya81|22.06.2010|sayısını hatırlamıyor
nurberra|23.06.2010|
banu77|24.06.2010|
ozlemyalcinkaya|28.06.2010|
hilal24|?|
1masal|?
[/table]
Beklemedekiler
[table="head"]Kullanıcı Adı|GAT|Deneme Sayısı
angelic|01.06.2010|
leguin|02.06.2010|
mervos|02.06.2010|
[/table]

sıkma canını yaa bu kadar .hayırlısı olsun herşeyi akışına bırak..benim yerimde olsanız kızlar tamamen koparsanız ben kocamı 1.5 ayda 3 gün gördüm gelde yap çocuğu ya tutarsa deyip o 3 gün bile umudum oluyo ...kaydirigubbakcemile

canım banada 13 ay oldu ona kalırsa bende testlerle ugrasmaktan bıktım ama ya tutarsa ya olduysa dıye hala ınatla ugrasıyorum .nıye 15 oldu dıye olmıcakmı yanı alalal bunu bıkere aklından cıkar olmıcak lafını rabbım nezaman yazdıysa ozaman olur bızım elımızden gelen bısey yokk..boyle deyıpte hem kendını hem bızı uzme burda olurmuuu buyrunnnnnnnnn

sıkma canını yaa bu kadar .hayırlısı olsun herşeyi akışına bırak..benim yerimde olsanız kızlar tamamen koparsanız ben kocamı 1.5 ayda 3 gün gördüm gelde yap çocuğu ya tutarsa deyip o 3 gün bile umudum oluyo ...kaydirigubbakcemile

benimde hep umudum var ama işte insan zaman zaman motivasyonunu kaybediyor..

mşlh canım zaman cok onemlı senın için ya tutarsa demı belkıı fırsat bulmusken degerlendırmek lazım tebrık kondurdum sana afferımmkaydirigubbakcemile5

benimde hep umudum var ama işte insan zaman zaman motivasyonunu kaybediyor..[/QUOT
haklısın..sen bugün güne moralsiz başladın akşam sende hiç motivasyon olmaz..kaydirigubbakcemile.sıkma canını bebeğin bırak kucağına almayı karnına ilk düştüğünde bile hatırlamıcak bunları sadece karnını okşuyacaksın..biraz da şunu konuşalım hepimiz için geçerli ilk bebğimiz sağlılı olur inşallah daa ilk bebeğim kız olsun isterim :emir_bebek:sizleer

benimde hep umudum var ama işte insan zaman zaman motivasyonunu kaybediyor..[/QUOT
haklısın..sen bugün güne moralsiz başladın akşam sende hiç motivasyon olmaz..kaydirigubbakcemile.sıkma canını bebeğin bırak kucağına almayı karnına ilk düştüğünde bile hatırlamıcak bunları sadece karnını okşuyacaksın..biraz da şunu konuşalım hepimiz için geçerli ilk bebğimiz sağlılı olur inşallah daa ilk bebeğim kız olsun isterim :emir_bebek:sizleer

Ben de çok istiyorum kız olmasını ama Allah hayırlısını versin tabiki :Saruboceq:

Evet canım oluruna bırakmak lazım... Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah,kız erkek farketmez amaaaaaaaaaa gönlüm kızdan yana,babasına benzeyen bir cimcimem olsun kaydirigubbakcemile3

benım için farketmez elı ayagı duzgun saglıklı hayırlı bı evlat nasıp etsın rabbım yeter ama genelde içimden kız gecıyo tabıkıkaydirigubbakcemile3

anlasılan hepımızın bır kız ıstegı var mşlh :dance:

Back