Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

benim eşim 2 erkek kardeşler onun için eşimde bende kız olmasını çok istiyoruz ama ben bir yandanda ikiz olsunlar istiyorum hayırlısıyla.tabi allah ne kısmet ederse onu kabul edicez.hayırlısıyla versinde dimi

arkadaşlar isim düşünen yook mu hiç:umursamaz:boshayallersmile

ya bende kız ismi çok ta erkek ismi yok..Kız ismi eskiden beri berra istiyordum ama esim r harfini pek sağlıklı çıkaramıyo :) o yüzden istemiyor..bende şimdi derin ya da nisan düşünüyorum.. :dance:

ya bende kız ismi çok ta erkek ismi yok..Kız ismi eskiden beri berra istiyordum ama esim r harfini pek sağlıklı çıkaramıyo :) o yüzden istemiyor..bende şimdi derin ya da nisan düşünüyorum.. :dance:

derin ve nisa güzelmiş..erkekde eymen yada kayra diyorum bizimkide buna sıcak bakmıyo

bende ısımler cok kız erkek ama bebiş ortada olmayınca kala kalıyorum :çok üzgünüm:

evet bende hiç erkek ismi bulamıyorum,kız olursada nehir,ırmak,zeynep,gaye,leyla alternatif çok.böyle basit isim seviyorum ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…