Ben bugüne kadar hiçbir ilaç kullanmadım,hiçbir tedavi görmedim,doğal yolla uğraşıyorum,vallahi eğer öyle diyorsan bu ay klomen alacağımm,bir denemekten ne çıkar.Peki sadece klomen mi içicem? iğne falan yaptırmama gerek olacakmı??canım eger hıc kullanmadıysan klomenı kullan derım ama kullanıpta faydasını gormedıysen bu asılamayı yap derım karamsarlık yasama ama klomende cok tanıdıgım kısı hamıle kaldıı:CüvCüv:
hperi canım senin yakınlarda kan testi yapabileceğin bi sağlık merkezi varsa yaptır bence en azından rahatlarsın.
yaa prettycim sorma günlerdir kendimle savaş halindeyim,yaptırsammı yaptırmasammı diye..Düşünüyorum 15 aydır olmuyo bu ay niye olsunki??Üstelik bu ay çalışmadık bile doğru dürüst..Ama işte ne tuhafki olmayacağını bile bile insanın içinde garip bir umut oluyor..Acaba mı diyorsun? Negatif sonucu görmeye dayanabilir miyim bilemiyorum.Korkumdan yaptıramıyorum test :1no2:
Ben bugüne kadar hiçbir ilaç kullanmadım,hiçbir tedavi görmedim,doğal yolla uğraşıyorum,vallahi eğer öyle diyorsan bu ay klomen alacağımm,bir denemekten ne çıkar.Peki sadece klomen mi içicem? iğne falan yaptırmama gerek olacakmı??
bide çatlamazsa kist olmasın başıma?
yaa prettycim sorma günlerdir kendimle savaş halindeyim,yaptırsammı yaptırmasammı diye..Düşünüyorum 15 aydır olmuyo bu ay niye olsunki??Üstelik bu ay çalışmadık bile doğru dürüst..Ama işte ne tuhafki olmayacağını bile bile insanın içinde garip bir umut oluyor..Acaba mı diyorsun? Negatif sonucu görmeye dayanabilir miyim bilemiyorum.Korkumdan yaptıramıyorum test :1no2:
bence yaptır o düşünceden de kurtul.yaptırmayacaksan da bi rahat ol ve sahip olduğun şeylere şükret.dönem dönem hepimizde oluyo bu karamsarlık ama geçsin bi an önce.beni kızdırma baklmaz:
sıkma canını yaa bu kadar .hayırlısı olsun herşeyi akışına bırak..benim yerimde olsanız kızlar tamamen koparsanız ben kocamı 1.5 ayda 3 gün gördüm gelde yap çocuğu ya tutarsa deyip o 3 gün bile umudum oluyo ...kaydirigubbakcemile
sıkma canını yaa bu kadar .hayırlısı olsun herşeyi akışına bırak..benim yerimde olsanız kızlar tamamen koparsanız ben kocamı 1.5 ayda 3 gün gördüm gelde yap çocuğu ya tutarsa deyip o 3 gün bile umudum oluyo ...kaydirigubbakcemile
mşlh canım zaman cok onemlı senın için ya tutarsa demı belkıı fırsat bulmusken degerlendırmek lazım tebrık kondurdum sana afferımmkaydirigubbakcemile5
benimde hep umudum var ama işte insan zaman zaman motivasyonunu kaybediyor..[/QUOT
haklısın..sen bugün güne moralsiz başladın akşam sende hiç motivasyon olmaz..kaydirigubbakcemile.sıkma canını bebeğin bırak kucağına almayı karnına ilk düştüğünde bile hatırlamıcak bunları sadece karnını okşuyacaksın..biraz da şunu konuşalım hepimiz için geçerli ilk bebğimiz sağlılı olur inşallah daa ilk bebeğim kız olsun isterimsizleer
benimde hep umudum var ama işte insan zaman zaman motivasyonunu kaybediyor..[/QUOT
haklısın..sen bugün güne moralsiz başladın akşam sende hiç motivasyon olmaz..kaydirigubbakcemile.sıkma canını bebeğin bırak kucağına almayı karnına ilk düştüğünde bile hatırlamıcak bunları sadece karnını okşuyacaksın..biraz da şunu konuşalım hepimiz için geçerli ilk bebğimiz sağlılı olur inşallah daa ilk bebeğim kız olsun isterimsizleer
Ben de çok istiyorum kız olmasını ama Allah hayırlısını versin tabiki :Saruboceq:
Evet canım oluruna bırakmak lazım... Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah,kız erkek farketmez amaaaaaaaaaa gönlüm kızdan yana,babasına benzeyen bir cimcimem olsun kaydirigubbakcemile3
benım için farketmez elı ayagı duzgun saglıklı hayırlı bı evlat nasıp etsın rabbım yeter ama genelde içimden kız gecıyo tabıkıkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?