• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

kızlar günaydın rahimine kamrayla bakılan varmı bana yatmadan cylotec diye bir dil altı ilaç verdi adet sancısı gibi ağrım oldu miğdem bulandı kustum bide hafif kanamam odu öğlenden sonrada doktora gidicem bayıltarak rahimime kamerayla bakıcak hakkımda hayırlısı olur inş.

geçmiş olsun canım

regl ayın 15 i falan..ama sadece sağ kasıkta olabilir mi yumurtlamadan olsa..

canım oluyormus tek tarafta catlama ılla ıkı tarafta olcak dıye bısey olmuyomus doktorum bana oyle dedı ..benımde sancım var iğneden olsa gerek..ınşlh catlamıstırr..calısmalara tam gaz devam kaydirigubbakcemile3

canım oluyormus tek tarafta catlama ılla ıkı tarafta olcak dıye bısey olmuyomus doktorum bana oyle dedı ..benımde sancım var iğneden olsa gerek..ınşlh catlamıstırr..calısmalara tam gaz devam kaydirigubbakcemile3

ya sorunda orda :) dün ağrıdan çalışma yapamadık.. :kedi:

bencede yap bakarsın böyleken tutar ben ağrım olsada demiyom eşime olmaz dio.napıyım o zaman içime kurt düşüyo doğru zaman bugünse diebayanssulusmile

aynen canım bende ya tutarsa mısalı bızımkıdekaydirigubbakcemile3 sancı ney dınlemıyom vallahı delikafadulden

Back