Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

geçmiş olsun canım

regl ayın 15 i falan..ama sadece sağ kasıkta olabilir mi yumurtlamadan olsa..

canım oluyormus tek tarafta catlama ılla ıkı tarafta olcak dıye bısey olmuyomus doktorum bana oyle dedı ..benımde sancım var iğneden olsa gerek..ınşlh catlamıstırr..calısmalara tam gaz devam kaydirigubbakcemile3

ya sorunda orda :) dün ağrıdan çalışma yapamadık.. :kedi:

canım ben 2 düşük yaptım geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim o yüzden kamerayla bakıcak düşüğün sebebini bulacaklar perde yapışıklık varmı diye

hiç duymamıştım,hsg değil yani bu başka birşey,Allah yardımcın olsun canım benim.

Kızlar ben çıkıyorum..bir kaç saat sonra görüşmek üzere..öpüldünüzopuyorumnanaktan

selam canımm hb iyiyiz sen nasılsın?Kafalar karışık bugün :uhm:

hayırdır canım yaa nıye karısık kafan yardım edıcem konuysa seve seve yardım ederım opuyorumnanaktan

bencede yap bakarsın böyleken tutar ben ağrım olsada demiyom eşime olmaz dio.napıyım o zaman içime kurt düşüyo doğru zaman bugünse diebayanssulusmile

aynen canım bende ya tutarsa mısalı bızımkıdekaydirigubbakcemile3 sancı ney dınlemıyom vallahı delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…