regl ayın 15 i falan..ama sadece sağ kasıkta olabilir mi yumurtlamadan olsa..
kızlar günaydın rahimine kamrayla bakılan varmı bana yatmadan cylotec diye bir dil altı ilaç verdi adet sancısı gibi ağrım oldu miğdem bulandı kustum bide hafif kanamam odu öğlenden sonrada doktora gidicem bayıltarak rahimime kamerayla bakıcak hakkımda hayırlısı olur inş.
Hoşbulduk canım opuyorumnanaktan
olur neden olmasın benimde 14 ü arka arkaya inş güzel haberler alırız inşşşşşşşşş
regl ayın 15 i falan..ama sadece sağ kasıkta olabilir mi yumurtlamadan olsa..
geçmiş olsun canım
canım oluyormus tek tarafta catlama ılla ıkı tarafta olcak dıye bısey olmuyomus doktorum bana oyle dedı ..benımde sancım var iğneden olsa gerek..ınşlh catlamıstırr..calısmalara tam gaz devam kaydirigubbakcemile3
bugün iyiyim çook şükür ama arkadaşların karamsarlığı beni de etkileyecek sanırım
canım ben 2 düşük yaptım geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim o yüzden kamerayla bakıcak düşüğün sebebini bulacaklar perde yapışıklık varmı diye
ya sorunda orda :) dün ağrıdan çalışma yapamadık.. :kedi:
yap yap kaçırma ağrıyı unut bende geçen hafta ağrılıydım ama yaptım yapcazz yola devamm :dance:
ya sorunda orda :) dün ağrıdan çalışma yapamadık.. :kedi:
kızlar ben çıkıyorum..bir kaç saat sonra görüşmek üzere..öpüldünüzopuyorumnanaktan
selam canımm hb iyiyiz sen nasılsın?Kafalar karışık bugün :uhm:
hiç duymamıştım,hsg değil yani bu başka birşey,Allah yardımcın olsun canım benim.
tmam o zaman zemuszemus
bencede yap bakarsın böyleken tutar ben ağrım olsada demiyom eşime olmaz dio.napıyım o zaman içime kurt düşüyo doğru zaman bugünse diebayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?