• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

aynen kızlar istedikçe olmuyo mu ne anlamadım ya hem regl olmam sevindiriyo şükür regl oluyorum diyorum ama negatif sonucu alıncada içim sıkılıyo

aynen canım bende katılıyorumm hem sevınıyorum hemde nıye hamıle degılım dıye uzuluyorumm:utangac:

sağol canım burda konuşmak ratlamama yardımcı oluyor. yani çalışan biriyim ya bebeğimle çok ilgilenemezsem diye korkuyorum çalışan annelerin tecrubesinede ihtiyacım varsenağlama

günaydın kızlar. ua27 diğer sayfalara bakıyodum neler olmuş diye yeni gördüm. hoşbulduk canım

sağol canım burda konuşmak ratlamama yardımcı oluyor. yani çalışan biriyim ya bebeğimle çok ilgilenemezsem diye korkuyorum çalışan annelerin tecrubesinede ihtiyacım varsenağlama

bende çalışıyorum cnm sen bide memursun izinlerin vs. alırsın ben özelde çalışıyorum izin alıcakmıyım vs. sonuçta daha o günleri düşünmemize var aynen gelecek planları yapmak güzel nasıl olcak ne olcak diye düşünüyoruz ama allah bence yardım eder her zaman benim arkadaşımda öğrt. di izinlerini aldı rapor aldı 6 aylık olana kadar gitmedi annesi destek oldu herşeyin bi çaresi var üzme kendini şimdiden

evet haklısın canım ama işte insan herşeyi düşünüyo ister istemez. sonrada kafası karışıyo net bişeyler olmadığı içinde mutsuzluğa umutsuzluğa düşüyo

bende çalışıyorum cnm sen bide memursun izinlerin vs. alırsın ben özelde çalışıyorum izin alıcakmıyım vs. sonuçta daha o günleri düşünmemize var aynen gelecek planları yapmak güzel nasıl olcak ne olcak diye düşünüyoruz ama allah bence yardım eder her zaman benim arkadaşımda öğrt. di izinlerini aldı rapor aldı 6 aylık olana kadar gitmedi annesi destek oldu herşeyin bi çaresi var üzme kendini şimdiden

aynen rabbım yardım eder yaterkı bebıslerımızı kucagımıza alalım ınşlh.bende calısıyorum yerı gelıyor ben bıle işle annelıgı ıdare edebılcekmıyım dıye dusunuyorum ama olsun bebişim olsunda ben herseye dayanırım opuyorumnanaktan

dreamlike canım ozelden msj attım aldınmı acaba bakarmısın bııı:uhm:

_dreamlike canım ne zamandan berı ıstıyosun doktora ney gıttınmı acaba test falan yapıldımı bıraz anlatırmısın

dreamlike canım ozelden msj attım aldınmı acaba bakarmısın bııı:uhm:

okudum mesajını canım ama ordan gönderemedim yeni üye olduğum için kabul etmedi. aynısını burdan gönderiyorum

sağol canım verdiğin destek için. Ben daha 7 aylık evliyim ama 26 yaşındayım daha fazla geç olmadan bebeğim olsun istiyorum. geçen ay olsun diye bi çaba göstermedik ama bu ay olmasını şstediğime karar verdim eşim zaten başından beri istiyor bu ay il defa deniycez 22 haziranda adet olmam gerekiyor bakalım hayırlısı öyle olmaz bebeğim diye umudumu kıracak birşey yok benim sorunum acaba gerçekten bi bebeğin sorumluluğunu almaya hazırmıyım diye düşünüyorum bazen acaba diyorum ama anlık oluyor buda insanı ister istemez mutsuz yapıyor.
canım inşallah senin o özlemle beklediğin şeker bebişin bir an önce seni daha fazla bekletmeden hayırlısıyla gelir. ama kafana takmamaya çalış olurmu canım

okudum mesajını canım ama ordan gönderemedim yeni üye olduğum için kabul etmedi. aynısını burdan gönderiyorum

sağol canım verdiğin destek için. Ben daha 7 aylık evliyim ama 26 yaşındayım daha fazla geç olmadan bebeğim olsun istiyorum. geçen ay olsun diye bi çaba göstermedik ama bu ay olmasını şstediğime karar verdim eşim zaten başından beri istiyor bu ay il defa deniycez 22 haziranda adet olmam gerekiyor bakalım hayırlısı öyle olmaz bebeğim diye umudumu kıracak birşey yok benim sorunum acaba gerçekten bi bebeğin sorumluluğunu almaya hazırmıyım diye düşünüyorum bazen acaba diyorum ama anlık oluyor buda insanı ister istemez mutsuz yapıyor.
canım inşallah senin o özlemle beklediğin şeker bebişin bir an önce seni daha fazla bekletmeden hayırlısıyla gelir. ama kafana takmamaya çalış olurmu canım

26 yaş geç mi aşkolsun ben 31 yaşındayım çok çok geç kaldım biliyorum ama sen bence tam zamanı geç değil üzülme cnm ya beterin beteri var aynı soruları bende sorup kafama takıyorum ama yapmamız lazım elden bişey gelmiyor allaha sığındım ben dualar inan çok ii geldi tavsıye ederim:1hug:

hoşgeldin cnm ne oldu kafan neden karışık

benim tarihim 6 haziran ve bu ay sanırım hastalanacağım hiçbir hamilelik belirtim yok,her ayki olağan karın ağrım ve göğüs şişliğim var..Başım dönmüyor,midem bulanmıyor,uykum yok,sık idrara çıkmıyorum.ve bu ay olmazsa aşılama yaptıracağım diye çok kararlıyım ama niyeyse dün akşamdan beri içimde bi sıkıntı var,aşılama yaptırmak istemiyorum nedense..Bir yandanda 15 ay oldu uğraşıyorum her ay hüsran,hemen anne olmak istiyorum.Yani ikilemde kaldım aşılama yaptırsammı yoksa birkaç ay daha beklesemmi? 29 yaşındayım daha biyolojik olarak geç değil ama benim planlarıma göre geç kaldım...

26 yaş geç mi aşkolsun ben 31 yaşındayım çok çok geç kaldım biliyorum ama sen bence tam zamanı geç değil üzülme cnm ya beterin beteri var aynı soruları bende sorup kafama takıyorum ama yapmamız lazım elden bişey gelmiyor allaha sığındım ben dualar inan çok ii geldi tavsıye ederim:1hug:

yok canım yaşımı kastetmemiştim yani 26 yaşındayım artık sorumluluk almalıyım alabilecek yaştayım ama nedensen sorumluluk çok korkutuyor beni:ecrin_bebek:

Back