• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

yok canım yaşımı kastetmemiştim yani 26 yaşındayım artık sorumluluk almalıyım alabilecek yaştayım ama nedensen sorumluluk çok korkutuyor beni:ecrin_bebek:

istersen 30 yaşına gel bence o sorumluluk seni korkutmaya devam edecek.Artık öyle bir dünyada yaşıyoruzki hepimiz o sorumluluktan korkuyoruz..Korkuların çok normal canım , bendede var ve yaşla bir alakası yok bence tamamiyle yaşadığımız hayat ve çevre ile ilgili bu endişeler..

:lepi: herkese günaydııın ..ama bugün herkes karamsar bebek yapmayı bi daha mı düşünsek derecesindesiniz.yapmayın bir sürüü çalışan anne var etrafında ..dün daha pozitiftiniz soğana devamm:lepi:

benim tarihim 6 haziran ve bu ay sanırım hastalanacağım hiçbir hamilelik belirtim yok,her ayki olağan karın ağrım ve göğüs şişliğim var..Başım dönmüyor,midem bulanmıyor,uykum yok,sık idrara çıkmıyorum.ve bu ay olmazsa aşılama yaptıracağım diye çok kararlıyım ama niyeyse dün akşamdan beri içimde bi sıkıntı var,aşılama yaptırmak istemiyorum nedense..Bir yandanda 15 ay oldu uğraşıyorum her ay hüsran,hemen anne olmak istiyorum.Yani ikilemde kaldım aşılama yaptırsammı yoksa birkaç ay daha beklesemmi? 29 yaşındayım daha biyolojik olarak geç değil ama benim planlarıma göre geç kaldım...

haklısın canım insan hep ikilemde kalıyor..bir an önce anne olmak istiyosun ama öbür yandanda doktor ilaç iğneler biraz daha kalsın diyosun.Herşeyin hayırlısı canım bende 30 yaşındayım 8 aydır uğraşıyorum bazen eşim direk tüp bebek yapalım diyor ama ben doğal yolla olacağına inanıyorum deyip erteliyorum.çok zor biliyorum ve gayet iyi anlıyorum seniolumunekankayizsmile

:lepi: herkese günaydııın ..ama bugün herkes karamsar bebek yapmayı bi daha mı düşünsek derecesindesiniz.yapmayın bir sürüü çalışan anne var etrafında ..dün daha pozitiftiniz soğana devamm:lepi:

sanada günaydın canım.Evet pozitif düşünelimki sonuçlarımızda pozitif çıksın öyle değilmi hihoyyyt

istersen 30 yaşına gel bence o sorumluluk seni korkutmaya devam edecek.Artık öyle bir dünyada yaşıyoruzki hepimiz o sorumluluktan korkuyoruz..Korkuların çok normal canım , bendede var ve yaşla bir alakası yok bence tamamiyle yaşadığımız hayat ve çevre ile ilgili bu endişeler..

evet saanırım haklısın canım bir an önce bu korkuların üstesinden gelmeliyim.

okudum mesajını canım ama ordan gönderemedim yeni üye olduğum için kabul etmedi. aynısını burdan gönderiyorum

sağol canım verdiğin destek için. Ben daha 7 aylık evliyim ama 26 yaşındayım daha fazla geç olmadan bebeğim olsun istiyorum. geçen ay olsun diye bi çaba göstermedik ama bu ay olmasını şstediğime karar verdim eşim zaten başından beri istiyor bu ay il defa deniycez 22 haziranda adet olmam gerekiyor bakalım hayırlısı öyle olmaz bebeğim diye umudumu kıracak birşey yok benim sorunum acaba gerçekten bi bebeğin sorumluluğunu almaya hazırmıyım diye düşünüyorum bazen acaba diyorum ama anlık oluyor buda insanı ister istemez mutsuz yapıyor.
canım inşallah senin o özlemle beklediğin şeker bebişin bir an önce seni daha fazla bekletmeden hayırlısıyla gelir. ama kafana takmamaya çalış olurmu canım

hımm yenı uye oldugundan olabılır.ınşlh rabbım herkeze nasıp etsın.canım benım bende 26 yasındayım işte bende bazen karamsarlık yasıyorum ya olmazsa bebegım dıye ama bıanda tekrardan ya anne olursam dıyede dusunuyorum ama umudumu yıtırmedım.bak yenıymısınız daha ınşlh ılk denemenısde bebısın olurr...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
kızlar günaydın rahimine kamrayla bakılan varmı bana yatmadan cylotec diye bir dil altı ilaç verdi adet sancısı gibi ağrım oldu miğdem bulandı kustum bide hafif kanamam odu öğlenden sonrada doktora gidicem bayıltarak rahimime kamerayla bakıcak hakkımda hayırlısı olur inş.

Kızlar günaydınnn..Ya ben kötüyüm dünden beri sağ kasığım ağrıyor:( acaba üşüttüm mü diyorum ama sol kasığımda bir şey yok :(( bir anlam veremiyorum bilmiyorumkismile

benim tarihim 6 haziran ve bu ay sanırım hastalanacağım hiçbir hamilelik belirtim yok,her ayki olağan karın ağrım ve göğüs şişliğim var..Başım dönmüyor,midem bulanmıyor,uykum yok,sık idrara çıkmıyorum.ve bu ay olmazsa aşılama yaptıracağım diye çok kararlıyım ama niyeyse dün akşamdan beri içimde bi sıkıntı var,aşılama yaptırmak istemiyorum nedense..Bir yandanda 15 ay oldu uğraşıyorum her ay hüsran,hemen anne olmak istiyorum.Yani ikilemde kaldım aşılama yaptırsammı yoksa birkaç ay daha beklesemmi? 29 yaşındayım daha biyolojik olarak geç değil ama benim planlarıma göre geç kaldım...

ya nedense bu hepimizde var regl olduktan sonra yeni umut doğuyo içimizde regl olmya yakın umutsuzluk
cnm benim uzun zamandar beri uğraşıp olmayınca insan çok üzülüyor haklsıın ne oldukı bize böyle herşey zorlaştı allah herkese yardım etsin cnm inş en kısa zamanda mucizelerimize kavuşalımmm ne olur allahım

kızlar günaydın rahimine kamrayla bakılan varmı bana yatmadan cylotec diye bir dil altı ilaç verdi adet sancısı gibi ağrım oldu miğdem bulandı kustum bide hafif kanamam odu öğlenden sonrada doktora gidicem bayıltarak rahimime kamerayla bakıcak hakkımda hayırlısı olur inş.

hayırlısı olsun cnm allah yardımcın olsun neden bakılıyo rahmıne

canım dedıgın seyı pek anlıyamadım kamra ney acaba acıklarsan belkı arkadaslarla yardımcı olabılırız:uhm:allah yardımcın olsun bu arada canım ınşlh bı sorun cıkmaz

hperi..karats...nımett07 canlar hg nız nasılsınız bakıyımmmm:teytey:

canım ben 2 düşük yaptım geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim o yüzden kamerayla bakıcak düşüğün sebebini bulacaklar perde yapışıklık varmı diye

günaydın canım sorduğun soruyla iligili bi bilgim yok ama sana acil şifalar diliyorum ve yüce rabbim bu kadar çektiklerinden sonra inşallah tez zamanda bebişini kucağına verir diyorum

arkadaşlar soğan suyu ne oldu kullanan yokmu dünkü listedki arkadaşlaaar!!!!!!!bilmiyorumkismile

canım ben 2 düşük yaptım geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim o yüzden kamerayla bakıcak düşüğün sebebini bulacaklar perde yapışıklık varmı diye

hımm ok canımm..cok gecmıs olsunn uzuldumm..ınşlh bı sorun cıkmaz..bıan once bebısıne kavusursun ınşlh:Saruboceq:

günaydın canım sorduğun soruyla iligili bi bilgim yok ama sana acil şifalar diliyorum ve yüce rabbim bu kadar çektiklerinden sonra inşallah tez zamanda bebişini kucağına verir diyorum

amin canım Allah razı olsun senden inş. eşimde sabır taşı olsaydı şimdi çatlamıştı sende ne kadar sabır var bende ne yapayım ben çaba vermesem Allah bana vermezki çabalıyorum Rabbim en kısa zamanda bu çabalarımın karşılığını verir inş.

Back