yok canım yaşımı kastetmemiştim yani 26 yaşındayım artık sorumluluk almalıyım alabilecek yaştayım ama nedensen sorumluluk çok korkutuyor beni:ecrin_bebek:
benim tarihim 6 haziran ve bu ay sanırım hastalanacağım hiçbir hamilelik belirtim yok,her ayki olağan karın ağrım ve göğüs şişliğim var..Başım dönmüyor,midem bulanmıyor,uykum yok,sık idrara çıkmıyorum.ve bu ay olmazsa aşılama yaptıracağım diye çok kararlıyım ama niyeyse dün akşamdan beri içimde bi sıkıntı var,aşılama yaptırmak istemiyorum nedense..Bir yandanda 15 ay oldu uğraşıyorum her ay hüsran,hemen anne olmak istiyorum.Yani ikilemde kaldım aşılama yaptırsammı yoksa birkaç ay daha beklesemmi? 29 yaşındayım daha biyolojik olarak geç değil ama benim planlarıma göre geç kaldım...
:lepi: herkese günaydııın ..ama bugün herkes karamsar bebek yapmayı bi daha mı düşünsek derecesindesiniz.yapmayın bir sürüü çalışan anne var etrafında ..dün daha pozitiftiniz soğana devamm:lepi:
istersen 30 yaşına gel bence o sorumluluk seni korkutmaya devam edecek.Artık öyle bir dünyada yaşıyoruzki hepimiz o sorumluluktan korkuyoruz..Korkuların çok normal canım , bendede var ve yaşla bir alakası yok bence tamamiyle yaşadığımız hayat ve çevre ile ilgili bu endişeler..
okudum mesajını canım ama ordan gönderemedim yeni üye olduğum için kabul etmedi. aynısını burdan gönderiyorum
sağol canım verdiğin destek için. Ben daha 7 aylık evliyim ama 26 yaşındayım daha fazla geç olmadan bebeğim olsun istiyorum. geçen ay olsun diye bi çaba göstermedik ama bu ay olmasını şstediğime karar verdim eşim zaten başından beri istiyor bu ay il defa deniycez 22 haziranda adet olmam gerekiyor bakalım hayırlısı öyle olmaz bebeğim diye umudumu kıracak birşey yok benim sorunum acaba gerçekten bi bebeğin sorumluluğunu almaya hazırmıyım diye düşünüyorum bazen acaba diyorum ama anlık oluyor buda insanı ister istemez mutsuz yapıyor.
canım inşallah senin o özlemle beklediğin şeker bebişin bir an önce seni daha fazla bekletmeden hayırlısıyla gelir. ama kafana takmamaya çalış olurmu canım
benim tarihim 6 haziran ve bu ay sanırım hastalanacağım hiçbir hamilelik belirtim yok,her ayki olağan karın ağrım ve göğüs şişliğim var..Başım dönmüyor,midem bulanmıyor,uykum yok,sık idrara çıkmıyorum.ve bu ay olmazsa aşılama yaptıracağım diye çok kararlıyım ama niyeyse dün akşamdan beri içimde bi sıkıntı var,aşılama yaptırmak istemiyorum nedense..Bir yandanda 15 ay oldu uğraşıyorum her ay hüsran,hemen anne olmak istiyorum.Yani ikilemde kaldım aşılama yaptırsammı yoksa birkaç ay daha beklesemmi? 29 yaşındayım daha biyolojik olarak geç değil ama benim planlarıma göre geç kaldım...
Kızlar günaydınnn..Ya ben kötüyüm dünden beri sağ kasığım ağrıyoracaba üşüttüm mü diyorum ama sol kasığımda bir şey yok ( bir anlam veremiyorum bilmiyorumkismile
kızlar günaydın rahimine kamrayla bakılan varmı bana yatmadan cylotec diye bir dil altı ilaç verdi adet sancısı gibi ağrım oldu miğdem bulandı kustum bide hafif kanamam odu öğlenden sonrada doktora gidicem bayıltarak rahimime kamerayla bakıcak hakkımda hayırlısı olur inş.
kızlar günaydın rahimine kamrayla bakılan varmı bana yatmadan cylotec diye bir dil altı ilaç verdi adet sancısı gibi ağrım oldu miğdem bulandı kustum bide hafif kanamam odu öğlenden sonrada doktora gidicem bayıltarak rahimime kamerayla bakıcak hakkımda hayırlısı olur inş.
günaydın cnm
yumurtlama günün müydü
regl ne zaman
canım ben 2 düşük yaptım geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim o yüzden kamerayla bakıcak düşüğün sebebini bulacaklar perde yapışıklık varmı diye
günaydın canım sorduğun soruyla iligili bi bilgim yok ama sana acil şifalar diliyorum ve yüce rabbim bu kadar çektiklerinden sonra inşallah tez zamanda bebişini kucağına verir diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?