Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

olabilir tatlım bebek yerleşebilir ağrıda yapabilir benim kaç gündür ağrıyordu bugün hafifledi

hilalciğim tebrikler...çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin.
belirtilerin varmıydı....yaz bizimde bilgimiz olsuun

teşekkür ederim canım Allah sizlere bu duyguyu tattırsın canım çok belirti yaşamadım ama sadece çok uykum vardı dayanamıyordum bazen kasıklarda arada batmalar oluyodu o da çok ağrıtıyordu daha erken aslında belirtiler yaşamıyorum şimdilik :)

günaydınnnnnnnnnn...
burda benim de ismim vardı ama silinmiş (

günaydın canım silmedimki eski tabloya bakmışsın sen yoksa eklemez olurmuyum hiç :)

Benide ekleyin listeye umarım haziranda çift çizgiyi görürüm inşallah.son adet tarihim 13 mayıs

hoşgeldin canım senide ekliyorum ama sen adet olacağın tarihi vermemişsin adet olduğun tarihi vermişsin

Son düzenleme:
hoşgeldin canım bak altta gelişmiş cevap var oraya tıklıyosun sonra defter mandalı gibi logo var oraya giriyosun resmi masaüstüne kopyala sonra sonra yükle var ordan yükleye bilirsin

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM................................................SAT :CüvCüv:

yabangulu07...............................17 mayıs
mse121822.................................23 mayıs
pretty9217..................................23 mayıs
leguin.........................................2 haziran
banu77.......................................2 haziran
edammm....................................6 haziran
CNNYSR....................................8 haziran
karakaya....................................8 haziran
N_a_l_a_n.................................10 haziran
gizem.85...................................13 haziran
civcivelek..................................13 haziran
busecan...................................14 haziran
ozpar........................................20 haziran

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Hilal24...................................................:CüvCüv: :hooray:
eelifes....................................................:CüvCüv: :hooray:

Son düzenleme:
evet tatlım gözünaydın ay çok sevindim yarın hemen git kan testi yaptır bugün 19 mayıs olduğu için tatil adetin kaç gün geçti

canım sağlık ocağındada test yapıyorlar da tatilse eğer birde istrsen şansını denede git

merhaba hilacim hani dün sen hamile olabilirsin demiştin ya kafama takıldı acaba dedim eve gidince pazar günü negatif çıktı diye sinirlenip attığım testi buldum çöpten ve tekrar baktım ve inanamadım 2. çigi hafif silik görünüyo böle bişey olabilir mi acaba çok beklediği için belirginleşmiş olabailir mi?

tatlım hemen yükle örücem hemde hemen :)

tatlım hemen yükle örücem hemde hemen :)

:)) canımmm ben işteyim şimdi test evde yanımda değil yükleyemem bu akşam eczane kapanmadan yetişirsem yenisini yapıcam onu yüklerim.
Ben sana şöle sölim 1. çizgi çok kırmızı 2. çizgi silikte olsa beli belirsiz var bende ilk defa gördüm böle

tamam canım o zaman hemen eve gittiğinde yükle göreyim kesin hamilesindir bide kaç gün geçti adetin demiştin canım bugün yine yeniden yap testini

tamam canım o zaman hemen eve gittiğinde yükle göreyim kesin hamilesindir bide kaç gün geçti adetin demiştin

adetim bugün 9 gün oldu geçeli ay valla çok heycanlandim şimdi ya gerçekten hamilemiyim acaba? İnanamıyorum halaa o çizgiyi görünce şok oldum zaten sağlık ocağında kan testi yapıyolar dimi canım olmazsa yarın sabah baktırıcam ben çok uzun sürüyo mu bu işlem işe gelmeden yapsam olur mu?

canım inş. hamilesindir 9 gün çok bir zaman çünkü iş yerine yakın bir eczane varsa test al yap derim daha çabuk çıkar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…