canım benim batma gibi değil ya böle ağrı gibi yumurtalıkların olduğu yerler değil ama sadece orta kısımda hafif ağrı hissediyorum ya acaba bebişim mi galdi kafam karıştı benim şimdi test negatifti ama ya kanda negatif çıkarsa çok üzülüyorum sonra
hilalciğim tebrikler...çok sevindim senin adına Allah tamamına erdirsin.
belirtilerin varmıydı....yaz bizimde bilgimiz olsuun
günaydınnnnnnnnnn...
burda benim de ismim vardı ama silinmiş(
Benide ekleyin listeye umarım haziranda çift çizgiyi görürüm inşallah.son adet tarihim 13 mayıs
:kedi:
canım tebrikler :lepi: çok belirgin benimkine benziyo maşallah beni yanlız bırakmadın desene senide tabloma ekliyorum :hooray:
evet tatlım gözünaydın ay çok sevindim yarın hemen git kan testi yaptır bugün 19 mayıs olduğu için tatil adetin kaç gün geçti
hiç bi belirtim yk benim adet gecikmesi hariç normalde olması gerekmiyomu
canım sağlık ocağındada test yapıyorlar da tatilse eğer birde istrsen şansını denede git
merhaba hilacim hani dün sen hamile olabilirsin demiştin ya kafama takıldı acaba dedim eve gidince pazar günü negatif çıktı diye sinirlenip attığım testi buldum çöpten ve tekrar baktım ve inanamadım 2. çigi hafif silik görünüyo böle bişey olabilir mi acaba çok beklediği için belirginleşmiş olabailir mi?
bugün tatildir kesin yarın için dedim ben
tatlım hemen yükle örücem hemde hemen :)
:)) canımmm ben işteyim şimdi test evde yanımda değil yükleyemem bu akşam eczane kapanmadan yetişirsem yenisini yapıcam onu yüklerim.
Ben sana şöle sölim 1. çizgi çok kırmızı 2. çizgi silikte olsa beli belirsiz var bende ilk defa gördüm böle
tamam canım o zaman hemen eve gittiğinde yükle göreyim kesin hamilesindir bide kaç gün geçti adetin demiştin
adetim bugün 9 gün oldu geçeli ay valla çok heycanlandim şimdi ya gerçekten hamilemiyim acaba? İnanamıyorum halaa o çizgiyi görünce şok oldum zaten sağlık ocağında kan testi yapıyolar dimi canım olmazsa yarın sabah baktırıcam ben çok uzun sürüyo mu bu işlem işe gelmeden yapsam olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?