Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
İSİM................................................SAT :CüvCüv:
yabangulu07...................................17 mayıs
gizem.85........................................19 mayıs
mse121822.....................................23 mayıs
pretty9217......................................23 mayıs
leguin.............................................2 haziran
banu77...........................................2 haziran
CNNYSR.........................................8 haziran
karakaya.........................................8 haziran
N_a_l_a_n......................................10 haziran
MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:
Hilal24...................................................:CüvCüv:
saolasın tatlım benim dualarımda seninle gebelik kan testi sonucun 180 çoktı daha adet günüm yarın iyi dedi doktor haftaya perşembe günü gel bakalım kese çok küçük görünmez şimdi dedi birde b12 ve göbekten iğne verdi
canım benimm ya inş. sağsalim kucağına alırsın bebişini hayırlısı artık canım perşembe günü kesene bakacak dr dimi ayyyy ya valla duygulandım şimdi inş.bende bu duyguları yaşarım tatlım çok istedin rabbim verdi sende çok iyi bir anne olacaksın hiç şüphem yok
darısı bize artık
saolasın tatlım benim dualarımda seninle gebelik kan testi sonucun 180 çoktı daha adet günüm yarın iyi dedi doktor haftaya perşembe günü gel bakalım kese çok küçük görünmez şimdi dedi birde b12 ve göbekten iğne verdi
canım benimm ya inş. sağsalim kucağına alırsın bebişini hayırlısı artık canım perşembe günü kesene bakacak dr dimi ayyyy ya valla duygulandım şimdi inş.bende bu duyguları yaşarım tatlım çok istedin rabbim verdi sende çok iyi bir anne olacaksın hiç şüphem yok
darısı bize artık
saolasın canım benim ya inş. sende hamile kalıcaksan ben buna inanıyorum gerçekten cuma günü mevlit okutucam sanada çok dua edicem
saolasın canım benim ya inş. sende hamile kalıcaksan ben buna inanıyorum gerçekten cuma günü mevlit okutucam sanada çok dua edicem
Allah razı olsun canımmmm benim içinde dua edersen adımı söyletirsen beni çok ama çok mutlu edersin gelmiş geçmiş tüm peygamberler yüzü suyu hürmetine dualrımız kabul olur inş,bende buraya kocaman harflerle hamileyim diye yazarımm
Allah razı olsun canımmmm benim içinde dua edersen adımı söyletirsen beni çok ama çok mutlu edersin gelmiş geçmiş tüm peygamberler yüzü suyu hürmetine dualrımız kabul olur inş,bende buraya kocaman harflerle hamileyim diye yazarımm
Allah sendende razı olsun canım tabiki senin isiminide söylüyeceğim inş. nasip olacak bu topikte
hilalcim bu arada 2 gündür böle rahmimde bir hassasiyet hissediyorum hani adet olmadan önce hafif hafif ağrır ya o şekilde arada geliyo yokluyo bu ağrı ama sürekli değil canım adet görmedim testte negatif çıktı ama ne oluyo anlamadım ???
canım seni ümitlendirmek istemiyorum ama keşke kan testi yaptırsan çünkü benimde kasıklarıma iğne gibi batmalar oluyodu ağrıyodu gününde geçmiş bide
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
İSİM................................................SAT :CüvCüv:
yabangulu07...............................17 mayıs
mse121822.................................23 mayıs
pretty9217..................................23 mayıs
leguin.........................................2 haziran
banu77.......................................2 haziran
CNNYSR....................................8 haziran
karakaya....................................8 haziran
N_a_l_a_n.................................10 haziran
gizem.85...................................13 haziran
civcivelek..................................13 haziran