hoşgeldin tatlım burda arkadaşlar daha kalabalık burda sohbet ederiz artık :) canım daha erken tabiki çıkmaz bekle 6 gün daha
ooo bugun birsürü hamıle haberı aldm hee süpersınız kızlar hadı darısı bana inş.
tamam benide listeye ekleyebilirsin adet olacağım tarih 12 haziran
بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
İSİM................................................SAT :CüvCüv:
mse121822.................................23 mayıs
pretty9217..................................23 mayıs
leguin.........................................2 haziran
banu77.......................................2 haziran
edammm....................................6 haziran
CNNYSR....................................8 haziran
karakaya....................................8 haziran
N_a_l_a_n.................................10 haziran
gizem.85...................................13 haziran
civcivelek..................................13 haziran
busecan...................................14 haziran
ozpar........................................20 haziran
MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:
Hilal24....................................................... :CüvCüv: :hooray:
eelifes....................................................... :CüvCüv: :hooray:
yabangulu07.............................................. :CüvCüv: :CüvCüv:
evet canım ama hala yok yabangulu ama hamileymiş çok sevindim hayırlı uğurlu olu inş. toipğim herkese :)
adetim benimde geçememiştiki daha bugün adet tarihimdi ama ben dün gittim çok askatma tatlım zaten doktor bidaha ne zaman geleceğini söyleyecek yine o zaman gidersin
bende cok sevındım hayırlıs olsun tum hamıle arkadaslarımız tebrik edıyorum.darısı biz isteyenlerin baısna benımde bugun sag tarafımda bı agrı var anlamdım gitti adetmı olcam acababilmiyorumkismile.olursam cok sasırım valla çünkü ilaçsız adet olamıyorum ben
gitmek istediğim doktor yok pazartesiye kadar diğerleride pek begenilmiyo :umursamaz:
istediğim doktor yeni geldi bayan ona gitmek istiyorum erkek doktorada gitmek istemiyrum bide uzak biraz 3 vasıta nerdeyse
hoşbulduk canım teşekkür ederim.Bu arada hayırlı olsun hamileliğin allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bebeğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?