selam kızlar benide listenize eklermisiniz 3 haziran ı bekliyorumm bizde 1,5 yıldır deniyoruz olmadı umarım bu ay güzel haberi tüm bekleyen arkadaşlarımla birlikte alırız...
Hoşgeldin canım,Amin amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar benide listenize eklermisiniz 3 haziran ı bekliyorumm bizde 1,5 yıldır deniyoruz olmadı umarım bu ay güzel haberi tüm bekleyen arkadaşlarımla birlikte alırız...
ua27 nerden katılıosun cnm
antep cnm 27 yazınca antep sandım
üzülme arkadaşım allah beterinden korusun geçmiş olsun inş yakında bebeğine kavuşman dileğiylee
sağolun destekleriniz için kızlar şimdi regliyim reglim biter bitmez başka doktora gidicem
çok inceledim kızlar beni korkutan loparoskopi değil aslında birde hiporoskopi yapılacak kist var bende be yaklaşıl 3 aydır büyüyor ilk doktor korkulacak bişey yok demişti şimdiki doktorda bakalım nedir ne değildir şimdiye kadar gitmiş olmalıymış birde rahim duvarın yapışmış dedi tüplere falanda bakacakmış en kısa sürede gidicem tekrar doktora antalyaya yeni taşındık o yüzden araştırıp duruyorum doktorları bakalım
canım göbek değilinden ve kasıklardan giriyorlar öyle bakılıyor evet kafamında karışmasını istemiorum aslında ama birçok doktora gidipte bilmiyorum soğan kürüne başlıcam
bakalım onunda kistler üzerinde etkisi olduğunu duymuştum
canım laporoskoi zaten rahım duvarındakı yapısıklıgı ne bılıyım benımkı gıbı sıslık ney durumunda oluyor.ama sen hgs cekıldınmıı cunkı tuplerın acık olup olmadıgına bu sekılde bakılıyo rahım fılmı( hgs cekılerek) bende cekıldım tuplerım için cunkı rabbım yardım eder sen duanı eksık etme olurmu canım bak burdakı arkadasların sana tam gaz destekcıyız hep beraber dertlerımızı paylasıp cozum arıyoruz bıan once ıyı sonuclar aşlırsın ınşlh canım:Saruboceq: