• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

selam kızlar benide listenize eklermisiniz 3 haziran ı bekliyorumm bizde 1,5 yıldır deniyoruz olmadı umarım bu ay güzel haberi tüm bekleyen arkadaşlarımla birlikte alırız...

Hoşgeldin canım,Amin amin inşallah hakkımızda hayırlısı olsun

banucum canım benım bu 3.doktorum ılk gıttım doktor rhsg fılmı cektırdı yumurtalıklarım kanllar gayet ıyı dedı ama yumurtalıgının orda bılye tarzında sıslık var dedı.olmazsa onu laparoskopıyle alırız dedı .korkulcak bı amalyat degıl dedı 1 saatden evıne gıdersın dedı doktorum.ama bu kalan 2 doktorlar laparoskopılık bı durum degıl o sısılık dedıler .oyuzden baska bı doktorada gıt bence hepsı baska baska seyler dıyorr..haklısın korkuyosun aynısını bende yasadım ama ınankı dıger 2 doktor farklı dedıler dıyede umutlandım kafan hıc karısmasın bence canımm

pretyy cımm gule gule canım ozletmeden gel hemen :a015:

banucumm morelını bozmuyosun demı canımmm nete gır hatta kk laporoskopi topiği var ona bıle bakal bılırsın korkulcak bısey yok bunda

maonyaa cım sen nerdensın canımm:1hug:

çok inceledim kızlar beni korkutan loparoskopi değil aslında birde hiporoskopi yapılacak kist var bende be yaklaşıl 3 aydır büyüyor ilk doktor korkulacak bişey yok demişti şimdiki doktorda bakalım nedir ne değildir şimdiye kadar gitmiş olmalıymış birde rahim duvarın yapışmış dedi tüplere falanda bakacakmış en kısa sürede gidicem tekrar doktora antalyaya yeni taşındık o yüzden araştırıp duruyorum doktorları bakalım

üzülme arkadaşım allah beterinden korusun geçmiş olsun inş yakında bebeğine kavuşman dileğiylee

sağolun destekleriniz için kızlar şimdi regliyim reglim biter bitmez başka doktora gidicem

Canım bencede birkaç doktora gitmeden karar verme,gerçi ne kadar çok doktor o kadar kafa karışıklığı biliyorum.Hepsi başka birşey söylüyor,halbuki tek bir doğru olmalı.
Hiporoskopi ne tam olarak internete yazıyorum bulamıyor,acaba başka bir şekildemi yazılıyor

canım göbek değilinden ve kasıklardan giriyorlar öyle bakılıyor evet kafamında karışmasını istemiorum aslında ama birçok doktora gidipte bilmiyorum soğan kürüne başlıcam
bakalım onunda kistler üzerinde etkisi olduğunu duymuştum

çok inceledim kızlar beni korkutan loparoskopi değil aslında birde hiporoskopi yapılacak kist var bende be yaklaşıl 3 aydır büyüyor ilk doktor korkulacak bişey yok demişti şimdiki doktorda bakalım nedir ne değildir şimdiye kadar gitmiş olmalıymış birde rahim duvarın yapışmış dedi tüplere falanda bakacakmış en kısa sürede gidicem tekrar doktora antalyaya yeni taşındık o yüzden araştırıp duruyorum doktorları bakalım

canım laporoskoi zaten rahım duvarındakı yapısıklıgı ne bılıyım benımkı gıbı sıslık ney durumunda oluyor.ama sen hgs cekıldınmıı cunkı tuplerın acık olup olmadıgına bu sekılde bakılıyo rahım fılmı( hgs cekılerek) bende cekıldım tuplerım için cunkı rabbım yardım eder sen duanı eksık etme olurmu canım bak burdakı arkadasların sana tam gaz destekcıyız hep beraber dertlerımızı paylasıp cozum arıyoruz bıan once ıyı sonuclar aşlırsın ınşlh canım:Saruboceq:

canım göbek değilinden ve kasıklardan giriyorlar öyle bakılıyor evet kafamında karışmasını istemiorum aslında ama birçok doktora gidipte bilmiyorum soğan kürüne başlıcam
bakalım onunda kistler üzerinde etkisi olduğunu duymuştum

evet bak bu soganı bende cok duydum ama bende buayda bı sey cıkmazsa bende baslıcamm

canım laporoskoi zaten rahım duvarındakı yapısıklıgı ne bılıyım benımkı gıbı sıslık ney durumunda oluyor.ama sen hgs cekıldınmıı cunkı tuplerın acık olup olmadıgına bu sekılde bakılıyo rahım fılmı( hgs cekılerek) bende cekıldım tuplerım için cunkı rabbım yardım eder sen duanı eksık etme olurmu canım bak burdakı arkadasların sana tam gaz destekcıyız hep beraber dertlerımızı paylasıp cozum arıyoruz bıan once ıyı sonuclar aşlırsın ınşlh canım:Saruboceq:

walla canım bana hiç bişey yapılmadı sadece ulturasando yumurta takibi yapıldı ve işte kisti takip ettiler kaç aydır
ilk doktorum bu kistin herhangi bi sakıncası yok doğuma engel bişey değil zaten doğumdada gider dedi benim içim rahat etmedi ve başka doktora gitme ihtiyacı duydum oda loparoskopi ve hiporoskopi dedi bende acaba paramedikal oluyor ya bazı doktorlar bu seferde aklım karıştı şimdi başka bir doktora gidicem bakalım haftaya o ne diyecek ama bir ay bekleyip şu soğan kürünü daha sonrada incir kürünü denemek istiyorum

ewt banucum benim canlı canlı gerçek olay kuzenım soğan suyunu hergün içti ve 6 ay mı ne sonra hamıle kaldı :) tabı allah bunları vesile ediyor arakadaşlar bunuda unutmayalım önce ondan isteyelim şifa niyetine diyip için :) nacızane fikrim :1hug:

Back