canım kusura bakma anlıyamadım ama ben 1 yıldır bebek ıstıyorum eger bunu soruyorsan bilmiyorumkismile
evet canım onu sormuştum:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım kusura bakma anlıyamadım ama ben 1 yıldır bebek ıstıyorum eger bunu soruyorsan bilmiyorumkismile
Salı günü güzel haberlerini verceksin bana, saat kaç olursa olsun, tamam mı :))
canım gecmıs ollsun bel agrın neyden acaba kı :uhm:
tamam canımmm doktordan gelır gelmez haber verıcem sana ..ama kotu sonucta olursa naparım bılmıyorummm :gitme:
Hiç bilmiyorum canım. Benim de kafamda soru işaretleri var o konuda. Belki bebek yerleşiyordur diye, doğru dürüst yerimden kıpırdamıyorum,hiçbir iş yapmıyorum.
ay kızlar nasıl rahatlattınız benı anlatamam yaa morelım duzeldı saolun canlarım hperi, pretty9217, darksoulriver+zlar
evet canım dedıgın gıbı bebek yerlesıyo olabılır sen genede nolur nolmaz agır ıs yapma.dedıgınbıdır ınşlh canım salı guzel seyler olur bende hemen guzel sonucları sana anlatırım :1hug:
canım benim ya sen moralini yüksek tut.
Hani adet olurken belimiz ağrır ya, işte öyle bi ağrı. Yumurtam çatlıyordur diycem ama çoktaan çatladıbilmiyorumkismile
hımm ınce ınce sızı gıbı mı agrıyo belınn genelde netden okudugum kadarıyla bu belırtı bebek olduguna ısarettır.ayyy ınşlh bebişin vardır canımmm:ecrin_bebekpuyorumnanaktan
selam kızlar benide listenize eklermisiniz 3 haziran ı bekliyorumm bizde 1,5 yıldır deniyoruz olmadı umarım bu ay güzel haberi tüm bekleyen arkadaşlarımla birlikte alırız...
canım beni listeden çıkarabilirsiniz regli oldum doktora gittim kafam çok karıştı kızlar laposkopi ve hiposkopi yapılmalı dedi offf canım sıkıldı walla
canım beni listeden çıkarabilirsiniz regli oldum doktora gittim kafam çok karıştı kızlar laposkopi ve hiposkopi yapılmalı dedi offf canım sıkıldı walla
kızlar ben çıkıym