Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewt banucum benim canlı canlı gerçek olay kuzenım soğan suyunu hergün içti ve 6 ay mı ne sonra hamıle kaldı :) tabı allah bunları vesile ediyor arakadaşlar bunuda unutmayalım önce ondan isteyelim şifa niyetine diyip için :) nacızane fikrim :1hug:
Banucum benim kuzenim ve eşi doktorlar antalyada,ben bugün onu arayıp soracağım tanıdığı önerebileceği iyi bir jinekolog varmı diye,sana akşama haber veririm tamammı canım
canımmmm allah razı olsun bitanem çok sevinirim ben medicakparkta ertuğrul beye ve andevada hicran hanıma gittim şimdide ali fuat şengöre gitmeyi düşünüyorum çok sağol bitanem walla internetten araştırıp gidiyorum tanıdıkta olmayınca tavsiyede alamıyorsun kimseden tekrar tekrar teşekkürederim canım
Canımm benim ne demek,lafı olmaz..Senin moralin yerinde olsun herşey hallolur.
canımmmm allah razı olsun bitanem çok sevinirim ben medicakparkta ertuğrul beye ve andevada hicran hanıma gittim şimdide ali fuat şengöre gitmeyi düşünüyorum çok sağol bitanem walla internetten araştırıp gidiyorum tanıdıkta olmayınca tavsiyede alamıyorsun kimseden tekrar tekrar teşekkürederim canım
Sağol canım ya kafam o kadar karıştıki anlatamam panik bir hal aldım ne yapsam diye tekrar sağol canım
canım merhaba rahat ol panik yapacak bişey yok hep olumlu düşümeye çalış sonunda bebeğini kucağına alacağını hayal et bu sen sakinleştirir.
Canım bende antalyadayım kime gitsem diye doktor araştırıyorum sen ertuğrul bey ve hicran hanımdan memnun kalmadın mı?ali fuat şengör nerde?Tavsiyen var mı bana?
Nalaanncıımm hoşgeldin!!opuyorumnanaktan Akşama doktor tavsiye edeceğim size Antalya'da..
canım merhaba rahat ol panik yapacak bişey yok hep olumlu düşümeye çalış sonunda bebeğini kucağına alacağını hayal et bu sen sakinleştirir.
Canım bende antalyadayım kime gitsem diye doktor araştırıyorum sen ertuğrul bey ve hicran hanımdan memnun kalmadın mı?ali fuat şengör nerde?Tavsiyen var mı bana?
Merhaba kızlar..günaydın demek için geç kaldım biraz galiba :) nasılsınız??
olsun canım günaydın,bizler iyiyiz sen nasılsın?
hoşgeldin nimetcima.s.
hoşbuldum canım :) neşem yerine geldi sizleri görünce opuyorumnanaktan
valla sırdaş olduk benimde hoşuma gidiyor :) pozitif ve mutlu olmak herşeyi güzel yapıcak benceee inanıyorum dua lara allaha sığındıkça inanın mutlu oluyorum opuyorumnanaktan
Bende iyiyim :) ama sıcakla başım dertte bugün hava çok sıcak..YANIYORUUUM.. kaydirigubbakcemile3
İstanbuldada hava kapalı,sabah yağmur yağmış yerler ıslaktı uyandığımda..Sıcak ama güneş yok,yaa orda deniz var ne güzelll,çok özledim denize girmeyi..