- 12 Mart 2010
- 1.679
- 5
- 116
Günaydın ua27.iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın
ıyım canım saoll sıkıntılıyım bıraz yaa:uhm: salı doktora kontrole gıtcemm yumurta takıbıne bakıcak ama sıkıntılıyım ya catlamadıysa dıye tedırgınım canım yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın ua27.iyi diyelim iyi olalım. sen nasılsın
ıyılık nolsun canım sen nasılsınn sıkıntılıyım yaaa..kontrolum var salı ama korkuyorum kotu bısey olcak dıyeeeGünaydın canım,senden naber?
ıyım canım saoll sıkıntılıyım bıraz yaa:uhm: salı doktora kontrole gıtcemm yumurta takıbıne bakıcak ama sıkıntılıyım ya catlamadıysa dıye tedırgınım canım yaaa
iyiyiz tatlım.malum gelecek bebişlerimizi konuşuyoruz.sen?
Serophene kullandın di mi? Salı günü kaçıncı günün? Çatlatma iğnesi yaptırırsın duruma göre
evet canım 27 sınde hapım bıttı işte hazıranın 1 de gel bakalım yumurtalarına yoksa baska tedavı yapalım dedı doktorum
Yumurtlama konusunda bir problemin var mıydı daha önce? Serophene bana çok iyi gelmişti. 9 yumurtam oluşmuştu geçen ay. ama tutturamadık sırnaşık şey
Bu ay ilaçsız 1 yumurta oluştu ve de çatladı salı günü. Beklemedeyim ben de. Bir de bel ağrılarım var.
Olumsuz düşünmek yok,hep iyi düşününki herşey iyi olsun..
Salı günü göreceksin, birden fazla yumurtan oluşçak.yok canım 3 doktora gıttım hıc yumurtlamamda sorun var demedıler.ama bıeyde bulamadılar su sorun var ney demedı 3 doktorda.ama serophene hapı cok ıyı gelmıs bazı arkadaslarımıa burda kk okudum kadarıylada ama kısmet işi bakalım nolcakbilmiyorumkismile
2.denememiz bizim
2.denememiz bizim
Salı günü göreceksin, birden fazla yumurtan oluşçak.
kızlar kaçıncı denemeniz?
ay canım allah mı soyletıyo senı ay ınşlh yaaa saol canım boyle deyıpte bana morel verdıgın için opuyorumnanaktan
Yumurtlama konusunda bir problemin var mıydı daha önce? Serophene bana çok iyi gelmişti. 9 yumurtam oluşmuştu geçen ay. ama tutturamadık sırnaşık şey
Bu ay ilaçsız 1 yumurta oluştu ve de çatladı salı günü. Beklemedeyim ben de. Bir de bel ağrılarım var.