kızlar hiçbirinizin yaşı geç değil.
prettycim benim şimdiye kadar idrar testine verdiğim paraları toplasan tüp bebek parası çıkar herhalde kaydirigubbakcemile3
"Rabbim pretty'nin hakkında hayırlıysa Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) yüzü suyu hürmetine bu ay O'na sağlıklı bir bebek müjdesi ver" bak bunu 3 kere kalben diledim.
Hadislere göre böyle bir dua çıkıyor ortaya. Hem başkasının ağzından hem de Peygamber Efendimiz'i (s.a.v.) vesile kılarak. Rabbim günahlarımızın bedeli olarak dualarımızı red eylemesin inşallah. (AMİN)
olumunekankayizsmile
benim yaşımda 26.bende 2.yi düşündüğüm için erken olsn istiyorum
hersey kısmetıyle olur canım bu kadar dusunme bak evlenmısın ne guzel sımdı dedıgın gıbı ınşlh sıra bebekte oda sızın calısmalarınıza kalıyo bırazda :kedi:
inş cnm :) bizde birazda allahım isterse hayırlısıyla sağlıklı inşş
bizde çok rahat davrandık bi ara yavaş çalıştık galiba bu ay daha hızlı :) ama bu onunlada alakalı değil dimi?
yok canım onla ilgili değil.biz geçen ay her gün çalıştım ama olmadı.kısmet birazda.ama yumurtlama gününü kaçırma
yumurtlama günlerim 26 sı 31 bu hafta hergün yapıyoruz söylemesi ayıp :kedi:inşş sonra kı günler 2 günde :) inşş tutar çünki böyle denememiştik :)
inş cnm :) bizde birazda allahım isterse hayırlısıyla sağlıklı inşş
bizde çok rahat davrandık bi ara yavaş çalıştık galiba bu ay daha hızlı :) ama bu onunlada alakalı değil dimi?
arkadaşlar selamlar hayırlı cumalar bebek isteyen herkese bol bol dua ettim rabbim kabul eylesin inşallah.opuyorumnanaktan
evt resmini çekip çerçeveletirsin birde :)) ben hamile olduğumu öğrendiğimde(inşallah birgün) lotodan para çıkmış moduna girebilirim,akıl sağlığımı nasıl korurum bilmiyorum.delikafadulden
bende bebek istiyorum dr a gittim erkeklik hormonu fazlaymış nasıl düşürücem
bende artık hamile kalmak istiyorum
Geçmiş olsun arkadaşım, Allah hakkında hayırlı olduğu anda sanada bebiş versin.
Doktor tedavi için ne dedi
bende bebek istiyorum dr a gittim erkeklik hormonu fazlaymış nasıl düşürücem
bende artık hamile kalmak istiyorum
saol canım.
adet söktürücü ve doğum kontrol hapı verdi.diane hap.hormonları dengeleyecekmiş başka tedaviside yokmuş.fazla kilom war.yediklerime dikkat ediyorum bu hapıda içersem kilo aldırır.6 ay kullanacakmışım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?