saol canım.
adet söktürücü ve doğum kontrol hapı verdi.diane hap.hormonları dengeleyecekmiş başka tedaviside yokmuş.fazla kilom war.yediklerime dikkat ediyorum bu hapıda içersem kilo aldırır.6 ay kullanacakmışım.
Kızlar bende haziranda hamile kalmak istiyorum..ayın 15 i adet günüm..:) Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah.. :CüvCüv:
Kilo, bebek yolunda diğer rahatsızlıklarına göre çözümü daha kolay, sıkma canını. Şükür ki tedavisi olan bir rahatsızlığın var. Yaşın kaç bu arada?
yaş 24.
iş çıkışımda aktara gideceğim bitkisel yollarla erkeklik hormonunu düşürmek için.
yok yediklerine dikkat edersen hap kendisi kilo yapmaz.
Kızlar bende haziranda hamile kalmak istiyorum..ayın 15 i adet günüm..:) Allah hepimiz için hayırlısını versin inşallah.. :CüvCüv:
daha önce 1 ay kullanmıştım doğum kontrol hapını gynelle diye bi hap midemi kazındırıyodu diyetteyken.
seninle günlerimiz aynıymış.dur ekliyrm şimdi.
arkadaşlar selamlar hayırlı cumalar bebek isteyen herkese bol bol dua ettim rabbim kabul eylesin inşallah.
inşallah canım
alkancım ya yaşın çok genç daha. 6 ay ne ki geçer gider. Sen iyi ol Allah'ın izniyle, bebekte olur inşallah.
ben de adet düzenzilği için hormon ilacı içtim fakat senin prolaktın mı ne erkeklik hormonu ne ? oluyo com fuga aldım bitkisel tamamen onu önerebilrim bende bu ay başlladım 3 gün oluyo
seninle günlerimiz aynıymış.dur ekliyrm şimdi.
bende bebek istiyorum dr a gittim erkeklik hormonu fazlaymış nasıl düşürücem
bende artık hamile kalmak istiyorum
yumurtlama günlerim 26 sı 31 bu hafta hergün yapıyoruz söylemesi ayıp :kedi:inşş sonra kı günler 2 günde :) inşş tutar çünki böyle denememiştik :)
Busecancımm doktorlar hergün çalışmayı önermiyorlar canikom,sperimlerin kalitesini bozuyormuş,en az 48 saat geçmesi gerekiyormuş kendini toparlaması için..
Ayrıca yumurtalama tarihinden önceki 5 gün ilişki önermiyorlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?