Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dua eden kul, Allahına yaklaşmıştır. Ruhu, Allah ile çok yakın ilgi kurmuştur. Zaten ibadetin aslı da Allah� yaklaşmaktır. Yüce Allah, Yusuf Suresinde Hz. Yakub�n gönülden Allah� bağlanışını, her şeyi O�a havale edip, O�dan asla ümit kesmeyişini bize bir örnek olarak anlatmaktadır: �en Allah�an, sizin bilmediğiniz şeyleri bilirim. Ey oğullarım, gidin Yusuf� ve kardeşini arayın, Allah�n rahmetinden ümit kesmeyin, zira Allah�n rahmetinden ancak inkârcı millet ümit keser.�(Yusuf, 56 ve 87)
ümidimizi kaybtmedik şükürler olsun yarabbım sana
peki spermler girdiği anda 72 saat kalıyo ya yumurta 48 saat o ana denk gelirse sanırım dimii
3 gün oluyo biz 3 gün de bir de de tutmadı :) ne biliym her türlü deniyoz işte aklinialirimsmile
çok güzel özetlemişsin busecan :)
Bende öyle düşünüyorum.Biz inançlı iyi kullarıyız,hiçbir zaman isyan etmeyip bu sınavı geçmemiz lazım..Eminim bizim için en doğru zamanda bebişlerimizi verecektir.Vermiyorsada mutlaka bir bildiği vardır.Hakkımızda en hayırlısını nasip etsin.
aynen cnm regl olana kadra başka konular konuşsak kafamızı dağıtsakmı kızlarr???
aynen cnm regl olana kadra başka konular konuşsak kafamızı dağıtsakmı kızlarr???
keşke yapabilsek canım ama ben kendime hiç güvenmiyorum o konuda. burada konuşulmasa bile çocuk konusunun aklımdan geçmediği 1 gün bile yok. adetliyken bile belki hamileyimdir diye düşünüyorum. hatta geçen ay adet dönemindeyken ağrı kesici bile içmedim belki bebiş vardır da zararı olur diye. saf saf o sancıyı çektim (
keşke yapabilsek canım ama ben kendime hiç güvenmiyorum o konuda. burada konuşulmasa bile çocuk konusunun aklımdan geçmediği 1 gün bile yok. adetliyken bile belki hamileyimdir diye düşünüyorum. hatta geçen ay adet dönemindeyken ağrı kesici bile içmedim belki bebiş vardır da zararı olur diye. saf saf o sancıyı çektim (
Birbirimizi motive edeceğiz,birbirimizden güç alacağız.Hep beraber üstesinden geleceğiz.Birbirimizi tanımıyoruz ama birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.
Üzülme!..Dert etme can!.. Görebiliyorsan, Dokunabiliyorsan, Nefes alabiliyorsan,Yürüyebiliyorsan... Ne mutlu sana!.. Elinde olmayanları söyleme bana...Elinde olanlardan bahset can! Üzülme!.. Geceler hep kimsesiz mi geçecek?Gidenler dönmeyecek mi?Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede,Veya bir bahar sab...ahında karşına çıkmış... Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta...Gel git'lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin? Hüzün olgunlaştırır...Kaybetmek sabrı öğretir... HZ.MEVLANA
Birbirimizi motive edeceğiz,birbirimizden güç alacağız.Hep beraber üstesinden geleceğiz.Birbirimizi tanımıyoruz ama birbirimizi en iyi biz anlıyoruz.
hayat,hperi,busecan ve daha sayamadığım diğer arkadaşlar bu zor ve sancılı bir süreç,sabır gerektiren bir süreç herzaman her şekilde yanınızda olduğumu hatırlatmak isterim arkadaşlar.
Bebiş konusu olur başka konu olur her şekilde her derdinizi paylaşmaya hazırım bu zor zamanlar birbirimize destek olarak atlatıcaz umarım ilk fırsatta hamile kalırız ve bu zor günleri nasıl atlattığımızı konuşuruz ilerde arkadaşlar .
Zor biliyorum ama inanın geçecek, bu yaşadıklarımızın bir sebebi olduğuna inanıyorum ben en hayırlı zamanı allah bilir dualarımızı duyuyo biliyorum meleklerimizi gönderecek inş.Biraz sabır mükafaatını verecektir rabbim O OL diyecek ve mucizelerimiz gerçekleşecek biz yeter ki dua etmekten vazgeçmeyelim,elimizden geleni yapalım karşılığını alacağız