Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
pretty9217 beni de eklermisin listeye 17.06.2010 adet tarihim.opuyorumnanaktan
gunaydın kızlar nasılsınız hayırlı cumalar ınşlh bu hayırlı gunde dualarımızı rabbım kabul eder:Saruboceq:
günaydın
hayırlı cumalar
ben 2 haziranı iple çekiyorum.sizin tarihler ne zaman caNLARIM
günaydın kızlarr nasılsınız bugün ??
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz......
Amiinn.Zaten birbirimizin duaları ile güç buluyoruz..
Tabiki kafandan tamamen atamazsın bu kadar çok istediğin bir şeyi ama nasıl takdir Allah'ın diyorsak en azından niye olmuyor diye isyan etmemeliyiz.Hep hayırlısıysa olsun demeliyiz,ve bebeğimiz olmuyor diye mutsuz olmak yerine sahip olduğumuz şeyleri düşünüp şükretmeliyiz ve birgün mutlaka doğru zamanda bize bebiş vereceğine inanmamız lazım.Demek ki henüz zamanı değil.Ben en azından kendimizi üzmekten vazgeçelim diyorum.İnanıp,sabırla bekleyelim..
gunaydın kızlar nasılsınız.bı kac kez sayfanıza ugradım sohbetınız cok guzel ve bende aranıza gırmek ıstıyorum kabul edermısınız benıdeyerimseniben bende 1 yıldır bebek ıstıyorum ama kısmet olmadı bugune kadar
neden kimse yok.ben varken.çok üzüldüm
ben burdayım :1hug:
ayyy canım sevindim.napıyosun?
ya kızlar ben hatırladığım kadarıyla hiç bir adet dönemi öncesi bu kadar kasık ağrısı ve göğüs sancısı çekmemiştim. Klomenden mi yoksa başka birşeyden mi bir türlü çözemiyorum yaa
ya kızlar ben hatırladığım kadarıyla hiç bir adet dönemi öncesi bu kadar kasık ağrısı ve göğüs sancısı çekmemiştim. Klomenden mi yoksa başka birşeyden mi bir türlü çözemiyorum yaa
genelde kasık ağrısı gebelik belirtisi oluyo ama sen yine de test yapmadan öyle düşünme.inş öyle olur.bişy de kalmadı senin tarihe.
canım klomenden olabılır.cevremdekılerden bıldıgım kadarıyla ama her ınsana aynımı olur bılemıyorum.ama ınslh senınkı farklıdır melegın vardır ınşlh:dance: