• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

prettycim benim şimdiye kadar idrar testine verdiğim paraları toplasan tüp bebek parası çıkar herhalde kaydirigubbakcemile3
"Rabbim pretty'nin hakkında hayırlıysa Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) yüzü suyu hürmetine bu ay O'na sağlıklı bir bebek müjdesi ver" bak bunu 3 kere kalben diledim.
Hadislere göre böyle bir dua çıkıyor ortaya. Hem başkasının ağzından hem de Peygamber Efendimiz'i (s.a.v.) vesile kılarak. Rabbim günahlarımızın bedeli olarak dualarımızı red eylemesin inşallah. (AMİN)
olumunekankayizsmile

canım benim çok saol.bende aynı duayı senin için ediyorum.herkes için de inş.

nıye sustunuz kuzumm:uhm: ne guzel konusuyodukkk

hersey kısmetıyle olur canım bu kadar dusunme bak evlenmısın ne guzel sımdı dedıgın gıbı ınşlh sıra bebekte oda sızın calısmalarınıza kalıyo bırazda :kedi:

inş cnm :) bizde birazda allahım isterse hayırlısıyla sağlıklı inşş

bizde çok rahat davrandık bi ara yavaş çalıştık galiba bu ay daha hızlı :) ama bu onunlada alakalı değil dimi?

bizde çok rahat davrandık bi ara yavaş çalıştık galiba bu ay daha hızlı :) ama bu onunlada alakalı değil dimi?

yok canım onla ilgili değil.biz geçen ay her gün çalıştım ama olmadı.kısmet birazda.ama yumurtlama gününü kaçırma

yok canım onla ilgili değil.biz geçen ay her gün çalıştım ama olmadı.kısmet birazda.ama yumurtlama gününü kaçırma

yumurtlama günlerim 26 sı 31 bu hafta hergün yapıyoruz söylemesi ayıp :kedi::utangac: inşş sonra kı günler 2 günde :) inşş tutar çünki böyle denememiştik :)

arkadaşlar selamlar hayırlı cumalar bebek isteyen herkese bol bol dua ettim rabbim kabul eylesin inşallah.opuyorumnanaktan

HAMİLELERİMİZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
:nazar:|eelifes|5||22.01.2011
:nazar:|yabangulu07|5||
:nazar:|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT
ozlemyalcinkaya|01.06.2010
angelic|01.06.2010
leguin|02.06.2010
banu77|02.06.2010
mervos|02.06.2010
1masal|03.06.2010
edammm|06.06.2010
CEZA83|06.06.2010
hperi|06.06.2010
CNNYSR|08.06.2010
karakaya|08.06.2010
japonica|09.06.2010
N_a_l_a_n|10.06.2010
darksoulriver|10.06.2010
cat27|10.06.2010
darkangellove58|12.06.2010
gizem.85|13.06.2010
civcivelek|13.06.2010
busecan|14.06.2010
mse121822|15.06.2010
pretty9217|15.06.2010
cici_22|17.06.2010
hayat!!!|17.06.2010
ozpar|20.06.2010
ua27|20.06.2010
hilal24|
[/table][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

yok tabıkı alakalı degıl oyle dusunme sakın kısmet ısı bu rabbım ne zaman nasıp ederse artık yoksa kazayla hamıle kalanlar bıle var ona kalırsa..ama gun asırı doktorum bıle dedı bana ona agırlık verın bence:kedi:

evt resmini çekip çerçeveletirsin birde :)) ben hamile olduğumu öğrendiğimde(inşallah birgün) lotodan para çıkmış moduna girebilirim,akıl sağlığımı nasıl korurum bilmiyorum.delikafadulden

Evimin en nadide köşesinde saklayacağım onu :sm_cool:

Bu arada benim internetimde problem var sanırım sürekli gidip geliyor kafamçokkarıştı

bende bebek istiyorum dr a gittim erkeklik hormonu fazlaymış nasıl düşürücem
bende artık hamile kalmak istiyorum :(

Geçmiş olsun arkadaşım, Allah hakkında hayırlı olduğu anda sanada bebiş versin.
Doktor tedavi için ne dedi

saol canım.
adet söktürücü ve doğum kontrol hapı verdi.diane hap.hormonları dengeleyecekmiş başka tedaviside yokmuş.fazla kilom war.yediklerime dikkat ediyorum bu hapıda içersem kilo aldırır.6 ay kullanacakmışım.

saol canım.
adet söktürücü ve doğum kontrol hapı verdi.diane hap.hormonları dengeleyecekmiş başka tedaviside yokmuş.fazla kilom war.yediklerime dikkat ediyorum bu hapıda içersem kilo aldırır.6 ay kullanacakmışım.

Kilo, bebek yolunda diğer rahatsızlıklarına göre çözümü daha kolay, sıkma canını. Şükür ki tedavisi olan bir rahatsızlığın var. Yaşın kaç bu arada?

Back