Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

kaç yaşındasın masal?:dance: aman boşver görmemiş oğlu desinler ne yapalım cnm :) özlem var :)

28 yaşındayım, 30 olmadan bir anne olsam Allahın izniyle inşallah. Çünkü ben 4 tane velet istiyorum ne kadar erken başlasam o kadar iyi kaydirigubbakcemile3

sabret bencede.bende ilk ayımda 4 tane idrar testi yaptım günü gelmeden.tabi tek çizgi.ikinci ay yapmadım.bu ay bilmiyorum nolur.ya ben çok istiyorum ya.Rabbim bu isteğimizi karşılıksız bırakmaz diyorum.birbirimize dua edelim.

Ben bundan sonra idrar tahliline güvenmem zaten 2 ay önce çift çizgi çıktı,reglimde 2 gün gecikmişti (ben hep düzenli olurum )delirdim mutluluktan aynı gün hemen hastaneye gittim akşam akşam tabi önce aradım akşamın 8 inde gebelik testi yaparlarmı diye yapıyoruz dedi. Gittim aldılar kanı 2 saat bekle bekle içim içime sığmadı.Sonucu mail attılar Negatif ( O yüzden bir daha asla evde test yapmam..

Sanırım hepimiz öyle olacağız canım

28 yaşındayım, 30 olmadan bir anne olsam Allahın izniyle inşallah. Çünkü ben 4 tane velet istiyorum ne kadar erken başlasam o kadar iyi kaydirigubbakcemile3

bu yasına kdara ıstemedın mı? yoksa tedavı neymı gordun canımmşlh dılegın ınşlh olur 4 tane melegın

prettycim benim şimdiye kadar idrar testine verdiğim paraları toplasan tüp bebek parası çıkar herhalde kaydirigubbakcemile3
"Rabbim pretty'nin hakkında hayırlıysa Peygamber Efendimiz'in (s.a.v.) yüzü suyu hürmetine bu ay O'na sağlıklı bir bebek müjdesi ver" bak bunu 3 kere kalben diledim.
Hadislere göre böyle bir dua çıkıyor ortaya. Hem başkasının ağzından hem de Peygamber Efendimiz'i (s.a.v.) vesile kılarak. Rabbim günahlarımızın bedeli olarak dualarımızı red eylemesin inşallah. (AMİN)
olumunekankayizsmile

yaaa.canım benim.bende bi o çift çizgiyi görsem diyodum.ozaman şöyle dua edeyim Allahım bebiş olup da gelen çift çizgiyi göster:)

Sanırım hepimiz öyle olacağız canım

bayanssulusmile

bu yasına kdara ıstemedın mı? yoksa tedavı neymı gordun canımmşlh dılegın ınşlh olur 4 tane melegın

Genç anne olmayı hep istedim ama daha 2.5. yıllık evliyim. Bide evlenir evlenmez eşim 1 ay sonra askere gitti. Çok zaman kaybettik yani

ben 30 yaşında evlendim :) geçen sene 1 sene 4 aylık evliyiz 4 aydır bebek istiyoruz 31 yaşındayım :) 32 ye girmeden anne olayım diyorum ama nasıp tabı:) evlenemedim diye üzülüyodum zamanı geldi evlendim sanırım bebek de oyle olcak :)inş geç gelmezz:Saruboceq:

Amiiin

bayanssulusmile

Genç anne olmayı hep istedim ama daha 2.5. yıllık evliyim. Bide evlenir evlenmez eşim 1 ay sonra askere gitti. Çok zaman kaybettik yani

haklısın canım ınşlh hakkında hayırlısı olur bı an once anne adayımız olursun..

Bende kesin olarak gebe olduğum öğrendiğim gün inadına idrarda test yapıcam sırf o çift çizgiyi görmek için bayanssulusmile

hersey kısmetıyle olur canım bu kadar dusunme bak evlenmısın ne guzel sımdı dedıgın gıbı ınşlh sıra bebekte oda sızın calısmalarınıza kalıyo bırazda :kedi:

erken anne olmak da güzel genç yaşta liseye üniversiteye giden çocuğun oluyo işte geç anne olmak bilinçli anne oluyosun ne bileyim ikisininde avantaj ve dezavantajlarıı var ama ben çok yaşlı olupta çocuğumla nasıl ilgilencem onuda insan düşünüyo inşş bu seneyi geçmezz

Bende kesin olarak gebe olduğum öğrendiğim gün inadına idrarda test yapıcam sırf o çift çizgiyi görmek için bayanssulusmile

evt resmini çekip çerçeveletirsin birde :)) ben hamile olduğumu öğrendiğimde(inşallah birgün) lotodan para çıkmış moduna girebilirim,akıl sağlığımı nasıl korurum bilmiyorum.delikafadulden

inş hpericim inşş allah bize herkese o mutluluğu çok geçmeden yaşatsın

evt resmini çekip çerçeveletirsin birde :)) ben hamile olduğumu öğrendiğimde(inşallah birgün) lotodan para çıkmış moduna girebilirim,akıl sağlığımı nasıl korurum bilmiyorum.delikafadulden

aynen bende ne yaparım bılmıyorum bende test almaktan bıkmıs vazıyetteyım.ınşlh bıan once cıft cızgı gorruz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…