kaç yaşındasın masal?:dance: aman boşver görmemiş oğlu desinler ne yapalım cnm :) özlem var :)
İdrarda test asla bir daha yapmam. O hakkımı 1.5 senede fazlasıyla doldurdum kaydirigubbakcemile3 kan tahlili içinde diyorum kendime sabret sabret dediğin gibi bir şey kalmadı ama gönül laftan anlamıyor. Gıcık oluyorum kendime yaa
ya bide düşünüyorum da benim bu saatten sonra bebeğim olursa ben kesin görmemişin oğlu olmuş misali olurum, yazık etrafımdakilere boshayallersmile
28 yaşındayım, 30 olmadan bir anne olsam Allahın izniyle inşallah. Çünkü ben 4 tane velet istiyorum ne kadar erken başlasam o kadar iyi kaydirigubbakcemile3[/QU
ben 31 yaşındayımoyle deme inş olursun cnm 4 tane mı ayy ben 1 tane sağlıklı versin 2 sonra :)
İdrarda test asla bir daha yapmam. O hakkımı 1.5 senede fazlasıyla doldurdum kaydirigubbakcemile3 kan tahlili içinde diyorum kendime sabret sabret dediğin gibi bir şey kalmadı ama gönül laftan anlamıyor. Gıcık oluyorum kendime yaa
ya bide düşünüyorum da benim bu saatten sonra bebeğim olursa ben kesin görmemişin oğlu olmuş misali olurum, yazık etrafımdakilere boshayallersmile
28 yaşındayım, 30 olmadan bir anne olsam Allahın izniyle inşallah. Çünkü ben 4 tane velet istiyorum ne kadar erken başlasam o kadar iyi kaydirigubbakcemile3
sabret bencede.bende ilk ayımda 4 tane idrar testi yaptım günü gelmeden.tabi tek çizgi.ikinci ay yapmadım.bu ay bilmiyorum nolur.ya ben çok istiyorum ya.Rabbim bu isteğimizi karşılıksız bırakmaz diyorum.birbirimize dua edelim.
28 yaşındayım, 30 olmadan bir anne olsam Allahın izniyle inşallah. Çünkü ben 4 tane velet istiyorum ne kadar erken başlasam o kadar iyi kaydirigubbakcemile3[/QU
ben 31 yaşındayımoyle deme inş olursun cnm 4 tane mı ayy ben 1 tane sağlıklı versin 2 sonra :)
bende 25 yasındayım 1yıldır ıstıyoruz ama kısmet ıste olmuyor.dedıgın gıbı 1 tanesını saglıklı dunyaya getırırsem 2 sıne allah buyukkk
Ben bundan sonra idrar tahliline güvenmem zaten 2 ay önce çift çizgi çıktı,reglimde 2 gün gecikmişti (ben hep düzenli olurum )delirdim mutluluktan aynı gün hemen hastaneye gittim akşam akşam tabi önce aradım akşamın 8 inde gebelik testi yaparlarmı diye yapıyoruz dedi. Gittim aldılar kanı 2 saat bekle bekle içim içime sığmadı.Sonucu mail attılar Negatif( O yüzden bir daha asla evde test yapmam..
Sanırım hepimiz öyle olacağız canım
bu yasına kdara ıstemedın mı? yoksa tedavı neymı gordun canımmşlh dılegın ınşlh olur 4 tane melegın
ben 30 yaşında evlendim :) geçen sene 1 sene 4 aylık evliyiz 4 aydır bebek istiyoruz 31 yaşındayım :) 32 ye girmeden anne olayım diyorum ama nasıp tabı:) evlenemedim diye üzülüyodum zamanı geldi evlendim sanırım bebek de oyle olcak :)inş geç gelmezz:Saruboceq:
bayanssulusmile
Genç anne olmayı hep istedim ama daha 2.5. yıllık evliyim. Bide evlenir evlenmez eşim 1 ay sonra askere gitti. Çok zaman kaybettik yani
Ben bundan sonra idrar tahliline güvenmem zaten 2 ay önce çift çizgi çıktı,reglimde 2 gün gecikmişti (ben hep düzenli olurum )delirdim mutluluktan aynı gün hemen hastaneye gittim akşam akşam tabi önce aradım akşamın 8 inde gebelik testi yaparlarmı diye yapıyoruz dedi. Gittim aldılar kanı 2 saat bekle bekle içim içime sığmadı.Sonucu mail attılar Negatif( O yüzden bir daha asla evde test yapmam..
ben 30 yaşında evlendim :) geçen sene 1 sene 4 aylık evliyiz 4 aydır bebek istiyoruz 31 yaşındayım :) 32 ye girmeden anne olayım diyorum ama nasıp tabı:) evlenemedim diye üzülüyodum zamanı geldi evlendim sanırım bebek de oyle olcak :)inş geç gelmezz:Saruboceq:
yaaa.canım benim.bende bi o çift çizgiyi görsem diyodum.ozaman şöyle dua edeyim Allahım bebiş olup da gelen çift çizgiyi göster:)
Bende kesin olarak gebe olduğum öğrendiğim gün inadına idrarda test yapıcam sırf o çift çizgiyi görmek için bayanssulusmile
evt resmini çekip çerçeveletirsin birde :)) ben hamile olduğumu öğrendiğimde(inşallah birgün) lotodan para çıkmış moduna girebilirim,akıl sağlığımı nasıl korurum bilmiyorum.delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?