gunaydın kızlar nasılsınız.bı kac kez sayfanıza ugradım sohbetınız cok guzel ve bende aranıza gırmek ıstıyorum kabul edermısınız benıdeyerimseniben bende 1 yıldır bebek ıstıyorum ama kısmet olmadı bugune kadar
hoşgeldin canım.tabiki ederiz.beklenmeyen regl tarihini yaz ekleyelim
Amiinn.Zaten birbirimizin duaları ile güç buluyoruz..
Tabiki kafandan tamamen atamazsın bu kadar çok istediğin bir şeyi ama nasıl takdir Allah'ın diyorsak en azından niye olmuyor diye isyan etmemeliyiz.Hep hayırlısıysa olsun demeliyiz,ve bebeğimiz olmuyor diye mutsuz olmak yerine sahip olduğumuz şeyleri düşünüp şükretmeliyiz ve birgün mutlaka doğru zamanda bize bebiş vereceğine inanmamız lazım.Demek ki henüz zamanı değil.Ben en azından kendimizi üzmekten vazgeçelim diyorum.İnanıp,sabırla bekleyelim..
yenı oldum daha oldugum gun:19.05.2010 oldum hazıranın 20 sınde olmam gerek
gunaydın kızlar nasılsınız.bı kac kez sayfanıza ugradım sohbetınız cok guzel ve bende aranıza gırmek ıstıyorum kabul edermısınız benıdeyerimseniben bende 1 yıldır bebek ıstıyorum ama kısmet olmadı bugune kadar
kızlar bişy soracam yumurtlama günüme 5 gün var ama kasığım ağrı yapıyo.neden olabilir?
Hoşgeldinna.s.
inş uğurlu geliriz.bize de dua et.
günaydın kızlar nasılsınız bugün??
günaydın canımm iyiyiz sen nasılsın?[/QUO
canım saol bende iyiyim çalışıyorum işteyim.Şu an burada bir masmavi gözlü sarışın çok tatlı bir bebek var offfffffffffff eridim ya
günaydın canımm iyiyiz sen nasılsın?[/QUO
canım saol bende iyiyim çalışıyorum işteyim.Şu an burada bir masmavi gözlü sarışın çok tatlı bir bebek var offfffffffffff eridim ya
mıncıkla bol bol bacaklarını ayaklarını :)) bende bebek ayaklarına bayılıyorum :)
mıncıkla bol bol bacaklarını ayaklarını :)) bende bebek ayaklarına bayılıyorum :)
ya sorma çok tatlı teyzesi maşallah bembeyaz teni masmavi gözleri sapssarı saçları var daha kırkı yeni çıkmış çok tatlı allahım nolur bizede nasip et yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ya sorma çok tatlı teyzesi maşallah bembeyaz teni masmavi gözleri sapssarı saçları var daha kırkı yeni çıkmış çok tatlı allahım nolur bizede nasip et yarabbiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Amin canım inşallah!! Allah sana nurtopu gibi sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
Amin canım inşallah!! Allah sana nurtopu gibi sağlıklı hayırlı uzun ömürlü evlatlar nasip etsin.
canımmmmmmm hepimize inşallah hepimizin kucağı en kısa sürede dolsun allahım duy dualarımızı yalvarırım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
ya kızlar size bişey söylicem bakın siz çok kafalarınızı yaoruyosunuz onun içinde belki hamile kalamıyosunuz düşünmeyin bu kadar yumurtlama günü falan hesaba katmayın uğraşmayın onlarla sonunda mucizeniz olur zaten.
inanın ben hamile kaldığımda dr yumurtlama zamanını söylediğinde doğru düzgün bişey yapmadık bile ikimizde hastaydık ama o ay bir öğrendim ben hamileydim şaşırdım yani onun için diyorum sizede boşverin yumurtlama hesaplarını gidişine bırakın
benim tek bildiğim birşey var folikplusa başlayın ve adet başladığından sonra sayın 14 15 16 günler yumurtlarsınız çoğu kadın öyledir yani çok fazla uğraşmayın hesaplamak için yani adet başladığından itibaren 10.günü bir hafta düzenlü olarak yapın sonra Allah'ın izniylede hadiyeniz gelir inşallah hepinizin ben öyle hamile kalmıştım 2.ayda bide isterseiz bunu deneyin bakalım ne kaybedersiniz? belki tutar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?