• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

ben çıkıyorum kızlar kendinize çok iyi bakın olurmu hilalcim üzülme tatlım vardır bir hayır benim gibi olmaktansa bu daha kolay gelir insana duanı eksik etme canım hayırlı zamanda tekrar dolsun döbişin

nalancım sende üzülme canım bebeğinin daha doğma vakti gelmemiş demekki gelince zaten sen anlamdan hop diye gelivercek canım üzülme tatlım sende.

size bir hikaye anlatayım bilenler bilir 22 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim 1 yıl korundum sonra istedim Rabbim 2.ayda bebek verdi bana ve kızım olcaktı doğumunu sonrasını odasını karnımdaki vaktini herşeyiyle hayal edip doya doya yaşadım bazılarını 40 haftaya girene kadar hatta doğuma kadar herşey çok normal hiç bir sağlık problemim yoktu kızımda çok iyiydi ve doğum başladı artık hastaneye gittim kızımla çıkmayı umut ederek ordan gülerek ama bir öğrendim kızımın kalbi durmuş plesantadan(eşinden) ayrılmış minik meleğim 14 şubatta kızımı kaybettim ve toprağa verdim bütün hayallerim uçup gitti ve ellerim bomboş o hastaneden çıktım ben yapayalnız kalbi parçalnmış ve bir yanı hep eksik olarak.

demek istediğim şu arkadaşlar hep 2 yıla kadar denedik olmadı diyosunuz ben fazla beklemedn bebeğim oldu ama anne olmadım hamle kaldım ama anne olamadım karnımda 9 ay taşıdım ama anne olamadım onun için keşke 2 sene bekleseydim ama bu acıyı Rabbim bana yaşatmasaydı inanın kaldırılması kolay bir şey değil bu o yüzden sadece bebek gelsin neden gelmedi diyerek kendinizi yiyip bitirmeyin sadece Allah'tan HAYIRLI SAĞLIKLI VE ÖMÜRLÜ EVLAT DİLEYİN sizden sadece bunu istiyorum demekki hamile kaldım kızım olcaktı ama ne benim kızımın bu dünyada doğma vakti gelmiş neden benim anne olma vaktim gelmiş 3 aydır bir tane dünya güzeli meleğin annesiyim
herzaman kendinizden daha kötüsünü düşünürek dua edin sadece bunu diyorum ben bile kendimden daha kötüsüne bakarım bazende derim onun acısının yanında benim ki hiç.....
bu benim hikayem o yüzden adım atadan bişey söylemeden önce çok iyi düşünün...

kusura bakmayın çok uzun oldu ama hepsinize bunları yazmak istedim. aklınızda bulunsun diye...

Canım benim evet çok haklısın sana katılıyorum ve bunları hatırlattığın için teşekkür ediyorum.Allah hepimiz için herşeyin hayırlısını nasip etsin.

saolun kızlar desteğiniz için cici banu hperi hilal ve diğer arkadaşlarım çok teşekkür edrim yanımda olduğunuz beni anladığınız umudumu yitirmememi sağladığınız için çok ama çok teşekkürler..
cicim bebeğin için üzüldüm başın sağolsun şimdiki meleğine allah uzun ömür versin canımm
Allah bizede nasip eder inş. meleğimizi çok bekletmeden gönderiverir aminnnnnnnnn

saolun kızlar desteğiniz için cici banu hperi hilal ve diğer arkadaşlarım çok teşekkür edrim yanımda olduğunuz beni anladığınız umudumu yitirmememi sağladığınız için çok ama çok teşekkürler..
cicim bebeğin için üzüldüm başın sağolsun şimdiki meleğine allah uzun ömür versin canımm
Allah bizede nasip eder inş. meleğimizi çok bekletmeden gönderiverir aminnnnnnnnn

Amiinnn inşallah hayırlısıyla olsun canımm..

Kızlar benim doktorum adetin 21.günü yapılan progesteron tetini istemedi.Benim aklımda buna takıldı.Acaba bir sorun görmediği için mi istemedi?Yaptıran var mı?

cici_22 canım benim ağladım okurken.haklısın ya herşeyi ne de gzl özetlemişsin.işte biz insanlar olarak benciliz.şükredip sabretmesini pek becermiyoruz.

cici_22 okurken gerçekten duygulandım.Ama bak rabbim tekrar meleğine kavuşturmuş seni.Darısı tüm bebek bekleyen anne adaylarına

Üzülme!..Dert etme can!.. Görebiliyorsan, Dokunabiliyorsan, Nefes alabiliyorsan,Yürüyebiliyorsan... Ne mutlu sana!.. Elinde olmayanları söyleme bana...Elinde olanlardan bahset can!…Üzülme!.. Geceler hep kimsesiz mi geçecek?Gidenler dönmeyecek mi?Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede,Veya bir bahar sab...ahında karşına çıkmış... Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta...Gel git'lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin? Hüzün olgunlaştırır...Kaybetmek sabrı öğretir... HZ.MEVLANA

bakın ne güzel sölemiş hz.mevlana bu hepimize gelsin bekleyenlere,sabredip kavuşanlara,kaybedenlere,umudunu yitirmeyenlere...

Üzülme!..Dert etme can!.. Görebiliyorsan, Dokunabiliyorsan, Nefes alabiliyorsan,Yürüyebiliyorsan... Ne mutlu sana!.. Elinde olmayanları söyleme bana...Elinde olanlardan bahset can!…Üzülme!.. Geceler hep kimsesiz mi geçecek?Gidenler dönmeyecek mi?Yitirdiğin her ne ise; bir bakarsın yağmurlu bir gecede,Veya bir bahar sab...ahında karşına çıkmış... Bil ki! Güzellikler de var bu hayatta...Gel git'lerin olmadığı bir hayat düşünebilir misin? Hüzün olgunlaştırır...Kaybetmek sabrı öğretir... HZ.MEVLANA

bakın ne güzel sölemiş hz.mevlana bu hepimize gelsin bekleyenlere,sabredip kavuşanlara,kaybedenlere,umudunu yitirmeyenlere...

evet ya bayıldım bu söze.müthiş.çıktısını alıp duvara asacam.

evet canım bende okuyunca aklıma direkt bizim yaşadıklarımız geldi tam bize göre dedim paylaştım yanılmamışım harika söz değil mi?

Aynen öyle tam bize göre! Aslında ara ara bu sözü kopyalayalım birkaç günde bir ki herkes okusun,bizde yine görüp,hatırlayıp kendimizi bırakmayalım..

Aynen öyle tam bize göre! Aslında ara ara bu sözü kopyalayalım birkaç günde bir ki herkes okusun,bizde yine görüp,hatırlayıp kendimizi bırakmayalım..

süperrrr fikir canımm arada kopyalayalım bencede özellikle ben bolca okumalıyım olmayınca üzülüp sinirlenip isyan ediyorum hemencecik

Bende 1,5 yıldır uğraşıyorum artık fenalık geldi,bu kadar çok isterken nasıl kafamızdan atacağızki bu düşünceyi.Birşeylerle uğraşsamda kafamda sürekli bu konu var elimde değil.Üstelik hiç çocuk düşünmeyen en yakın 2 arkadaşım hamile,habire beraberiz gözümün önündeler,onları gördükçe daha da artıyor çocuk isteğim.:çok üzgünüm:

Aynı işte yaa. en yakın arkadaşım çocuk yapmayı düşünmüyodu ikna ettim zar zor kız hemen hamile kaldı (maaşallah). onun adına çok sevindim tabii ama olmuyo işte çevremde herkes hamile. üstelik dediğin gibi çoğu çocuk yapmayı düşünmeyenler. bunda da vardır bir hayır ama korkuyorum ya hiç olmazsa, ya hep başkalarının çocuklarını severek avunmak zorunda kalırsam. senağlama Allahım yardım et nolur :((

Prof.Dr.ıbrahim Saraçoğlu hamile kalmak isteyenler bunları yemesin demiş;
ay çekirdeği,maydanoz,arpa ,sarımsak,kahve,patates,badem,ceviz,nane,adaçayı
Ne düşünüyorsunuz?Bilgisi olan var mı?

Prof.Dr.İbrahim Saraçoğlu hamile kalmak isteyenler bunları yemesin demiş;
ay çekirdeği,maydanoz,arpa ,sarımsak,kahve,patates,badem,ceviz,nane,adaçayı
Ne düşünüyorsunuz?Bilgisi olan var mı?

Valla bilgim yok ama eğer işe yarıycaksa hepsinden vazgeçerim. hatta patatesten bile :))

Aynı işte yaa. en yakın arkadaşım çocuk yapmayı düşünmüyodu ikna ettim zar zor kız hemen hamile kaldı (maaşallah). onun adına çok sevindim tabii ama olmuyo işte çevremde herkes hamile. üstelik dediğin gibi çoğu çocuk yapmayı düşünmeyenler. bunda da vardır bir hayır ama korkuyorum ya hiç olmazsa, ya hep başkalarının çocuklarını severek avunmak zorunda kalırsam. senağlama Allahım yardım et nolur :((
Canım benim seni o kadar iyi anlıyorumkii.Ama bak biz bir karar verdik,umutsuz olmak,kendimizi olmuyor diye harab etmekten vazgeçtik..Sende bize katıl :)

Canım benim seni o kadar iyi anlıyorumkii.Ama bak biz bir karar verdik,umutsuz olmak,kendimizi olmuyor diye harab etmekten vazgeçtik..Sende bize katıl :)

katıl bize canım telaş yok ,panik yok,umutsuzluk yok,sakin olucaz sabırla bekleyeceğiz bizim için en hayırlı zamanı yaradan bilir ona sığınacağız başka çare yok mükafaatını göreceğiz inş...

Back