Aynı işte yaa. en yakın arkadaşım çocuk yapmayı düşünmüyodu ikna ettim zar zor kız hemen hamile kaldı (maaşallah). onun adına çok sevindim tabii ama olmuyo işte çevremde herkes hamile. üstelik dediğin gibi çoğu çocuk yapmayı düşünmeyenler. bunda da vardır bir hayır ama korkuyorum ya hiç olmazsa, ya hep başkalarının çocuklarını severek avunmak zorunda kalırsam. senağlama Allahım yardım et nolur(
pretty9217 teşekkür ederim a.s.
yok canım listede yokum. bugün bu ayki adetimin son günü. bir sonraki adetim (inşallah olmam) 17 haziran
rica ederim canım inş hamiş haberlerini de alırız.
Amin Allah razı olsun cümlemizin hakkında hayırlısı..
Bu arada bu ay ilk defa klomene başlamıştım. Adetime yaklaşık 1 hafta var ama ben bu sabah inanılmaz bir göğüs acısıyla kalktım yataktan, şu an dokunamıyorum bile çok sızlıyor. Birde iki gündür sol kasığımda batmalar var özellikle hapşırınca inanılmaz bir kramp oluşuyor sol tarafımda..
Ne dersiniz, azcık ümitleneyim mi?
yok canım ümitlenme dur.sonra üzüntüsü kötü olabiliyo.olabilir de ama sen dikkat et kendine.fazla iş yapma.
Zaten 1.5 yıldır ayın 15 günü yumurtlama hesabı yapmaktan kalan 15 günü de belki bir ihtimal hamileyimdir diye çok işten kaytardım, sonunda pasaklının teki oldum bayanssulusmile
Al bendende o kadar :)) spor yapıcam yapamıyorum ya hamileysem düşerse diye,ama bak Ayşe Arman'a ,bir yazı gönderdim birkaç sayfa önce nasıl hamile kalmış diye,okudunmu..Aynen öyle yapmak lazım..
Yok arkadaşım ben "bebek fikrini kafadan atma olayına" pek inanmıyorum.. En azından bu benim için geçerli değil, yapamıyorum ben
Hem ben her ay yaşadığım üzüntünün bende itici güç oluşturduğunu farkettim. Yani her ayın sonundaki hüsrandan sonra daha bir çabalar hale geldim. Ama nihayetinde takdir Allah'ın.
Bunu daha öncede yazmıştım ama tekrar yazayım.
Peygamber efendimiz (s.a.v.), (Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu. [Tergibüs-salât]
Bol bol dua edelim birbirimize, inşallah Rabbim hepimizi bir gün bir yavrııcağa gebe kılacaktır olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?