Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 1 aydır folicplus içiyorum gün aşırı..Bu ay etkili oldumu göreceğiz bakalım..
Olmasa bile zaten aşılama deneyeceğim .belki ilk sefer tutmaz ama 2.de tutarsa 3 aydır folic asit içmiş olacağım ki hamilelik planlayanların 3 ay önceden içiyor olması lazım.
canım senin sorun neydi ? Kullandığın başka bişeyler varmı kür ilaç başka bişey ne denedin mesela hamişlik için?
Amin darkangel. Yapmamız gerekenleri yaptık biz. Gerisi Allah'a kalmış. Nasibimizde varsa olur
herkese selamlar.Rabbim herkesin dualarını kabul etsin ve kucaklarını doldursun inşallah tabi benimkinide
nasılsın canım hperi
Bizde herhangi bir sorun görünmüyor şu an için,eşimin ilk sperm testinde biraz sayı ve hareketlilik düşüktü ama doktor çok vahim değil demişti,bizde eşime keçiboynuzu kürü yaptık 3 ay sonra tekrar test yaptık,inanılmaz derecede artmıştı hem sayı hem hareketlilik.Zaten sigarayı falanda bırakmıştı,toparladı yani..Bendede bir problem görünmüyor,tüplerim açık,hormonlarım normal,sadece rahmim kalp şeklinde ama doktorum sadece hafif basık üstten bu önemli bir şekil bozukluğu değil hamile kalmanı engellemez dedi.Artık bilmiyorum neden olmuyor ama sorun yok gibi görünüyor.Ben sadece 2 gün incir kürü yaptım,ama tadı çok tatlı dayanılır gibi değil yani nefesim kesiliyordu içerken.Sonra üşendim birazda yapmadım..Başka bir ilaç falan kullanmadım da..Burdan klomen kullananları duymuştum,gittim doktora bende kullanmak istiyorum kolaylaştıracaksa dedim. Hayır dedi,hiç etkisi olmaz boşuna içme.Bende içmedim,aşılama denemeye karar verdik.
anladım canım sebepsiz yani bende adet düzensizliği var genç kızlıktan beri ilaçsız adet olamıyorum duphaston diye bir ilaç var onu kullanıyorum onun dışında muaynelerde herşey normal doğla yollardan hamiş olursun dediler ama eşim henüz gitmedi şimdi birlikte gidicez bende 21 gün incir yaptım sonra ikinciyi 15 gün yaptım bıraktım daha öncede soğan kürü yapmıştım ama işe yaramadı valla bilmiyorum bakalım ne olacak ?
Kür yaparken ilacı bırakmıştım tabi adet olmadım bende saf saf hamişim sandım gittim kana baktırdım sonuç negatif tabi .Bugün ilaca başladım bitince adet olurum heralde adetin 1.günü yine inciri denicem eşim pek inanmıyo ama ben yapıyorum.Umut dünyası işte oldu oldu olmadı doktora başlıcam artık..
İyiyim canım işteyim çalışıyorum,sen nasılsın?Sen hsg çektirmiştin değil mi?Nasıl sonuçlar?Canın yandımı hiç?
saol bende iyiyim canım işteyim çalışıyorum.evet geçen hafta cuma günü çektirdim hsg.Adet sancısı gibi 2 dk falan sürdü oda ilacı verene kadar tabi..ve filmin çekim süreside 5 dk falandı.korkacak bişey yokk yani hiç canım acımadı
Merak ettiğim için sordum,Bende çektirmiştim hiç acımıyor yaptırdığın yer önemli tabii.Ben buradan öğrendiğim bir yere gitmiştim.E nasıl peki tüplerin acıkmı?Şekil düzgünmü? Benim rahmim hafif kalp şeklinde..