• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

gunaydın kızlar nasılsınız.bı kac kez sayfanıza ugradım sohbetınız cok guzel ve bende aranıza gırmek ıstıyorum kabul edermısınız benıdeyerimseniben bende 1 yıldır bebek ıstıyorum ama kısmet olmadı bugune kadar

hoşgeldin canım.tabiki ederiz.beklenmeyen regl tarihini yaz ekleyelim

Amiinn.Zaten birbirimizin duaları ile güç buluyoruz..
Tabiki kafandan tamamen atamazsın bu kadar çok istediğin bir şeyi ama nasıl takdir Allah'ın diyorsak en azından niye olmuyor diye isyan etmemeliyiz.Hep hayırlısıysa olsun demeliyiz,ve bebeğimiz olmuyor diye mutsuz olmak yerine sahip olduğumuz şeyleri düşünüp şükretmeliyiz ve birgün mutlaka doğru zamanda bize bebiş vereceğine inanmamız lazım.Demek ki henüz zamanı değil.Ben en azından kendimizi üzmekten vazgeçelim diyorum.İnanıp,sabırla bekleyelim..

evet canım duaya bende inanıyorum birbirimize dua edelim.hatta isimle dua daha etkiliymiş.yani genel değil de.hepimiz birbirimize dua edelim.

HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
:nazar:|eelifes|5||22.01.2011
:nazar:|yabangulu07|||
:nazar:|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT
reyyan000|
ozlemyalcinkaya|01.06.2010
angelic|01.06.2010
leguin|02.06.2010
banu77|02.06.2010
mervos|02.06.2010
1masal|03.06.2010
edammm|06.06.2010
CEZA83|06.06.2010
hperi|06.06.2010
CNNYSR|08.06.2010
karakaya|08.06.2010
japonica|09.06.2010
N_a_l_a_n|10.06.2010
darksoulriver|10.06.2010
cat27|10.06.2010
darkangellove58|12.06.2010
gizem.85|13.06.2010
civcivelek|13.06.2010
busecan|14.06.2010
mse121822|15.06.2010
pretty9217|15.06.2010
cici_22|17.06.2010
ozpar|20.06.2010
Ua27|20.06.2010
PNRSM|
hilal24|
ududub|[/table][/QUOTE][/QUOTE]

gunaydın kızlar nasılsınız.bı kac kez sayfanıza ugradım sohbetınız cok guzel ve bende aranıza gırmek ıstıyorum kabul edermısınız benıdeyerimseniben bende 1 yıldır bebek ıstıyorum ama kısmet olmadı bugune kadar

Hoşgeldinna.s.

günaydın kızlar nasılsınız
benim için yazdıklarınıza teşekkür ederim ama ben yanlış anlmadıysam beni tekrar hamile sananler varsa malesef ben hamile değilim haziranda istiyordum ama malesef oda ertelendi artık daha geç olucak okadar çok istiyordum ki malesef tekrardan uzaklaştım yeni bebeğimden ama hayırlısı buymuş demekki benim ticker kızımın ne kadardır melek olduğunu gösteriyo canım kızım gideli 3 ay 2 hafta oldu yani onu çok özlüyorum.kızlar birde pretty senmi yapıyodun bilmiyorumda tabloyu siz düzenlersiniz bundan sonra olurmu kızlar pek vaktim kalmıcak artık benim

ya kızlar size bişey söylicem bakın siz çok kafalarınızı yaoruyosunuz onun içinde belki hamile kalamıyosunuz düşünmeyin bu kadar yumurtlama günü falan hesaba katmayın uğraşmayın onlarla sonunda mucizeniz olur zaten.
inanın ben hamile kaldığımda dr yumurtlama zamanını söylediğinde doğru düzgün bişey yapmadık bile ikimizde hastaydık ama o ay bir öğrendim ben hamileydim şaşırdım yani onun için diyorum sizede boşverin yumurtlama hesaplarını gidişine bırakın
benim tek bildiğim birşey var folikplusa başlayın ve adet başladığından sonra sayın 14 15 16 günler yumurtlarsınız çoğu kadın öyledir yani çok fazla uğraşmayın hesaplamak için yani adet başladığından itibaren 10.günü bir hafta düzenlü olarak yapın sonra Allah'ın izniylede hadiyeniz gelir inşallah hepinizin ben öyle hamile kalmıştım 2.ayda bide isterseiz bunu deneyin bakalım ne kaybedersiniz? belki tutar....

ya kızlar size bişey söylicem bakın siz çok kafalarınızı yaoruyosunuz onun içinde belki hamile kalamıyosunuz düşünmeyin bu kadar yumurtlama günü falan hesaba katmayın uğraşmayın onlarla sonunda mucizeniz olur zaten.
inanın ben hamile kaldığımda dr yumurtlama zamanını söylediğinde doğru düzgün bişey yapmadık bile ikimizde hastaydık ama o ay bir öğrendim ben hamileydim şaşırdım yani onun için diyorum sizede boşverin yumurtlama hesaplarını gidişine bırakın
benim tek bildiğim birşey var folikplusa başlayın ve adet başladığından sonra sayın 14 15 16 günler yumurtlarsınız çoğu kadın öyledir yani çok fazla uğraşmayın hesaplamak için yani adet başladığından itibaren 10.günü bir hafta düzenlü olarak yapın sonra Allah'ın izniylede hadiyeniz gelir inşallah hepinizin ben öyle hamile kalmıştım 2.ayda bide isterseiz bunu deneyin bakalım ne kaybedersiniz? belki tutar....

denemediğimiz şey kalmadı zaten kaybedecek bişey yok canım bunu da deneyelim bakalım inş.tutar zaten bunlar son denemelerim ağustosta doktora başlıcaz

Back