• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Aynı işte yaa. en yakın arkadaşım çocuk yapmayı düşünmüyodu ikna ettim zar zor kız hemen hamile kaldı (maaşallah). onun adına çok sevindim tabii ama olmuyo işte çevremde herkes hamile. üstelik dediğin gibi çoğu çocuk yapmayı düşünmeyenler. bunda da vardır bir hayır ama korkuyorum ya hiç olmazsa, ya hep başkalarının çocuklarını severek avunmak zorunda kalırsam. senağlama Allahım yardım et nolur :((

canım bende sen durumundayım çevremde bi dolu hamile var.aynı duyguları yaşıyoruz.Ama şöyle bişy de ar bazı insanlar düşündükleri halde söylemiyolar nazar falan olmasın diye.yan komşum anlattı hamileliğini 5.ayda söylemiş herkese.

Zaten sabretmekten, umut etmekten başka çare yok. Rabbim hepimizin gönlümüzden geçen dileklerimizi, isteklerimizi hayırlı eyleyip nasip etsin...

yok canım listede yokum. bugün bu ayki adetimin son günü. bir sonraki adetim (inşallah olmam) 17 haziran

rica ederim canım inş hamiş haberlerini de alırız.

Amin Allah razı olsun cümlemizin hakkında hayırlısı..

Bu arada bu ay ilk defa klomene başlamıştım. Adetime yaklaşık 1 hafta var ama ben bu sabah inanılmaz bir göğüs acısıyla kalktım yataktan, şu an dokunamıyorum bile çok sızlıyor. Birde iki gündür sol kasığımda batmalar var özellikle hapşırınca inanılmaz bir kramp oluşuyor sol tarafımda..
Ne dersiniz, azcık ümitleneyim mi?

Amin Allah razı olsun cümlemizin hakkında hayırlısı..

Bu arada bu ay ilk defa klomene başlamıştım. Adetime yaklaşık 1 hafta var ama ben bu sabah inanılmaz bir göğüs acısıyla kalktım yataktan, şu an dokunamıyorum bile çok sızlıyor. Birde iki gündür sol kasığımda batmalar var özellikle hapşırınca inanılmaz bir kramp oluşuyor sol tarafımda..
Ne dersiniz, azcık ümitleneyim mi?

yok canım ümitlenme dur.sonra üzüntüsü kötü olabiliyo.olabilir de ama sen dikkat et kendine.fazla iş yapma.

yok canım ümitlenme dur.sonra üzüntüsü kötü olabiliyo.olabilir de ama sen dikkat et kendine.fazla iş yapma.

Zaten 1.5 yıldır ayın 15 günü yumurtlama hesabı yapmaktan kalan 15 günü de belki bir ihtimal hamileyimdir diye çok işten kaytardım, sonunda pasaklının teki oldum bayanssulusmile

Zaten 1.5 yıldır ayın 15 günü yumurtlama hesabı yapmaktan kalan 15 günü de belki bir ihtimal hamileyimdir diye çok işten kaytardım, sonunda pasaklının teki oldum bayanssulusmile

Al bendende o kadar :)) spor yapıcam yapamıyorum ya hamileysem düşerse diye,ama bak Ayşe Arman'a ,bir yazı gönderdim birkaç sayfa önce nasıl hamile kalmış diye,okudunmu..Aynen öyle yapmak lazım..

Al bendende o kadar :)) spor yapıcam yapamıyorum ya hamileysem düşerse diye,ama bak Ayşe Arman'a ,bir yazı gönderdim birkaç sayfa önce nasıl hamile kalmış diye,okudunmu..Aynen öyle yapmak lazım..

Yok arkadaşım ben "bebek fikrini kafadan atma olayına" pek inanmıyorum.. En azından bu benim için geçerli değil, yapamıyorum ben :delphin:

Hem ben her ay yaşadığım üzüntünün bende itici güç oluşturduğunu farkettim. Yani her ayın sonundaki hüsrandan sonra daha bir çabalar hale geldim. Ama nihayetinde takdir Allah'ın.

Bunu daha öncede yazmıştım ama tekrar yazayım.
Peygamber efendimiz (s.a.v.), (Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu. [Tergibüs-salât]
Bol bol dua edelim birbirimize, inşallah Rabbim hepimizi bir gün bir yavrııcağa gebe kılacaktır olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
günaydın kızlarr nasılsınız bugün ??
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldinizzz......

opuyorumnanaktanGünaydın Arkadaşlar.. dilerim gününüz sağlık neşe ve bereket içinde geçer..opuyorumnanaktan

COLOR="red"]HAMıLELERıMıZ[/COLOR]

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
:nazar:|eelifes|5||22.01.2011
:nazar:|yabangulu07|||
:nazar:|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT
reyyan000|
ozlemyalcinkaya|01.06.2010
angelic|01.06.2010
leguin|02.06.2010
banu77|02.06.2010
mervos|02.06.2010
1masal|03.06.2010
edammm|06.06.2010
CEZA83|06.06.2010
hperi|06.06.2010
CNNYSR|08.06.2010
karakaya|08.06.2010
japonica|09.06.2010
N_a_l_a_n|10.06.2010
darksoulriver|10.06.2010
cat27|10.06.2010
darkangellove58|12.06.2010
gizem.85|13.06.2010
civcivelek|13.06.2010
busecan|14.06.2010
mse121822|15.06.2010
pretty9217|15.06.2010
cici_22|17.06.2010
ozpar|20.06.2010
PNRSM|
hilal24|
ududub|[/table][/QUOTE]

Yok arkadaşım ben "bebek fikrini kafadan atma olayına" pek inanmıyorum.. En azından bu benim için geçerli değil, yapamıyorum ben :delphin:

Hem ben her ay yaşadığım üzüntünün bende itici güç oluşturduğunu farkettim. Yani her ayın sonundaki hüsrandan sonra daha bir çabalar hale geldim. Ama nihayetinde takdir Allah'ın.

Bunu daha öncede yazmıştım ama tekrar yazayım.
Peygamber efendimiz (s.a.v.), (Allahü teâlâya günah işlemeyen dil ile dua edin) buyurdu. Böyle bir dilin nasıl bulunacağı sual edilince, (Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun, ne de o senin dilinle günah işlemiştir) buyurdu. [Tergibüs-salât]
Bol bol dua edelim birbirimize, inşallah Rabbim hepimizi bir gün bir yavrııcağa gebe kılacaktır olumunekankayizsmile

Amiinn.Zaten birbirimizin duaları ile güç buluyoruz..
Tabiki kafandan tamamen atamazsın bu kadar çok istediğin bir şeyi ama nasıl takdir Allah'ın diyorsak en azından niye olmuyor diye isyan etmemeliyiz.Hep hayırlısıysa olsun demeliyiz,ve bebeğimiz olmuyor diye mutsuz olmak yerine sahip olduğumuz şeyleri düşünüp şükretmeliyiz ve birgün mutlaka doğru zamanda bize bebiş vereceğine inanmamız lazım.Demek ki henüz zamanı değil.Ben en azından kendimizi üzmekten vazgeçelim diyorum.İnanıp,sabırla bekleyelim..

gunaydın kızlar nasılsınız.bı kac kez sayfanıza ugradım sohbetınız cok guzel ve bende aranıza gırmek ıstıyorum kabul edermısınız benıdeyerimseniben bende 1 yıldır bebek ıstıyorum ama kısmet olmadı bugune kadar

Back