hayatımın en kötü günleri ... kan testi sonucu negatiffffffff
Üzülme canım bu ayda zamanı değilmiş demek ki herşeyin hayırlısı olsun.çalışmalara devam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayatımın en kötü günleri ... kan testi sonucu negatiffffffff
bugün doktora gittim hemen alttan ultrason dediler bende korktum fena oldum vazgeçtiler karından baktılar kese var dedier sadece bi yıgın tahlil hiç bi bilgilendirme yok dgum tarihyle ilgili bile bireşy sölemediler çok sinirlendim
Üzülme canım bu ayda zamanı değilmiş demek ki herşeyin hayırlısı olsun.çalışmalara devam
Evet ne büyük hayal kırıklığı değil mi?İnsan kendini bir tuhaf hissediyor,aptal gibi bende 2 ay önce çok umutlanmıştım,testte çift çizgi çıkmıştı kanda negatif. Yanımdada eşim ve arkadaşım.Kendimi bi mahçup hissettim,sanki deliyimde kendi kendime gelin güvey oluyor gibi.
Üzülme canım bu ay hep beraber dua ederek evrene toplu enerji göndererek hamile kalacağız,Bu ay zamanı değilmiş demek ki herşeyin hayırlısı olsun.
Mesaj Linki
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar günaydın sizi üzmüyeceğim çünkü bende üzülmüyorum dün kan tahlilim 180 den 50 ye inmişti yani kimyasal gebelik geçirdim hiç üzülmüyorum bana doktorum daha o embriyo kese bile oluşmamış sanki adet görmüşsün gibi olacak akıp gidecek dedi Rabbim bana yardım etti bebişim bu ayda bana naz yaptı doktor gelecek aya günün 1 gün geçince test yap hormonların çok hızlı çalışıyo dedi o yüzden idrar test ve kan testin bu kadar yüksek ve koyu çizgi çıkmış dedi bende öyle yapıcam çok stres yaptım size tavsiyem çocuk olsun diye çok stres yapmayın naz ediyor veletler :) adet oldum sanki öylede oldu sadece kanpıhtıları düştü benden gelecek aya inş. bomba gibi gelicem eğer hamile kalamazsamda temmuzda tüp bebeeeek yaptırıcam :) doktorum izin vermiyo ama ikna edicem ne yapalım nasipte buda yokmuş beni listeden silebilirsiniz gelecek aya çünkü yazdırıcam :) bebeğim bana evlilik yıldönümümde hediye verecek inş. dualarım hep sizinle olucak hiçbişey yapmıyacağım kendiliğinden olucak bebeğim ben buna inanıyorum merak etmeyin benide bir süre girmiyeceğim çünkü o yüzden hepiniz hakkınızı helal edin tekrar söylüyorum benim gibi STRES yapmayın ben yaptım bu hale düştüm yine şükürler olsun Rabbime bebeğim daha oluşmamıştı adetle beraber gitti bu aya çalışmalara devam doktorum ödev verdi arsız kulum ha yinede anne olmak istiyorum çok konuştum kızlar :) kendinize çok çok iyi bakın bebişlerede Allaha emanet olun
öle umutlanmıştım ki planlar yaptım herşeyi düşündüm ama olmadı olmayacakk galiba korkuyorummmmsenağlama
herşeyin hayırlısı canım.Allah gönlüne göre verir inşallah sıkma canını üzülme ve asla umudunu yitirme çalışmalarına devam et ama herşeyi oluruna bırakarak dene bu seferde
Çok haklısın seni çok iyi anlıyorum bende sürekli bu psikoloji içindeyim,hani diyolar ya yıllarca uğraştım sonra kafamdan sildim attım ve o ay hamile kaldım.Nasıl başarıyorlar bunu merak ediyorum,bize de yol gösterseler ya.Bende her ay kendimi kandırıyorum artık umrumda değil hamile kalmak diye ama mutlaka acaba tuttumu tutmadımı niye gecikti telaşı içindeyim.Bir süre buraya girmemeyi bile denedim ama o daha kötü çünkü kimseyle paylaşamıyorsun içindekileri.Burada sizler varsınız benimle aynı duyguları yaşayan arkadaşlarım. O yüzden bu zor zamanların üstesinden beraber geleceğiz.Kendini bırakma sakın. Yakında hamile kalacağız ben inanıyorum..hemde nasıl sonucu aldım hiç doktora göstermedim bile o üzüntüyle eve nasıl attım kendimi bilmiyorum( bu arada sonuç 0.01 çıktı) oturdum ağladım saatlerce kendimi yedim bitirdim resmen olmuyo işte 2 yıldır yapmadığım şey kalmadı bıraktım artık dalga geçer gibi test pozitif kan negatif psikoloji falan kalmadı bende bittimm
Ne zaman gelecek gelsin artık gelsinnn
yok canım herşeyi oluruna bıraktım stres yok artık umudum hala var geçen ay vardı bu ayda var sizde stres yapmayın sakın günü vakti ve zamanı var gelecek ne de olsa birgün çalışmalarada bu ayda devam :)
nalancım isyan etme ben 2. gebeliğimde isyan ettim sakın etme cezasını çekiyorum bak şükret dua et sabır et bak o zaman Allah seni nasıl mükafatlandırıyor
Çok haklısın seni çok iyi anlıyorum bende sürekli bu psikoloji içindeyim,hani diyolar ya yıllarca uğraştım sonra kafamdan sildim attım ve o ay hamile kaldım.Nasıl başarıyorlar bunu merak ediyorum,bize de yol gösterseler ya.Bende her ay kendimi kandırıyorum artık umrumda değil hamile kalmak diye ama mutlaka acaba tuttumu tutmadımı niye gecikti telaşı içindeyim.Bir süre buraya girmemeyi bile denedim ama o daha kötü çünkü kimseyle paylaşamıyorsun içindekileri.Burada sizler varsınız benimle aynı duyguları yaşayan arkadaşlarım. O yüzden bu zor zamanların üstesinden beraber geleceğiz.Kendini bırakma sakın. Yakında hamile kalacağız ben inanıyorum..
düşünsene çocuk 6 yaşında ben 40 yaşında tabi oda bu yıl tuturursak hep genç anne olmak istemiştim ama nasip değilmiş
canım saol desteğin için ama olmuyo işte kovaladıkça kaçıyo ben nerde yanlış yapıyorum diye düşünüyorum yok herşey yerli yerinde ama olmuyo sabrımı deniyo sanli allahım 2 yıldır daha ne kadar beklicem bilmiyorum ama yavaş yavaş bırakıyorum kendimi içim acıyo nerde hamile görsem sanki ben hiç karnımda bebeğimi taşıyamıcakmışım gibi geliyo hayal gibi rüya gibi hiç olmayacak gibi...
Sanki beni bana anlatıyo gibisin...Napalım sabırla bekliyoruz,bende hep aynı şeyleri düşünüyorum.O yüzden bu ay aşılama yapıcam.Birde onu denemiş olurum işte.Eşimin sperm sayısı hareketliliği gayet iyi,benim desen tüplerim açık hormonlarım normal yumurtalarımda problem yok.Ama niye bebek yok? Zannettimki korunmayı bırakınca hemen hamile kalıcam ama 1 bıçuk yıldır olmuyor işte. Millet doğurup çöpe atıyor yada 10 tane doğuruyor peşpeşe biz burda çocuk diye kendimizi paralıyoruz olmuyor.Vardır Allahın bir bildiği ne diyeyim.
Evet benim şu an en yakın 2 arkadaşım hamile ikiside istemiyordu kazayla oldu,üstelik 2 sininde daha önce farklı ilişkilerden kürtajları var. Bir yanım onlara gıcık oluyor elimde değil kıskanıyorum,onlar istemiyo ama oluyo ben istiyorum olmuyo niye? Yapıları doğurgan demek ki,bazı durumlarda ne kadar uğraşsanda çocuğun olmazmış,eşinin spermine karşı alerji olabilirmiş.Ama farklı bir erkekten hamile kalabilirmişsin,yada eşin farklı bir kadını hamile bırakabilirmiş.Birbirinin kimyası tutmazmış kısaca.Acaba öyle birşeymi?Çünkü benim eşimin daha önce başka vukuatları var 2 kişiyle kötükedihüsoEvet canım vardır bir bildiği ama sakinliğini koruyamıyo insan her ay anı hüsran delirmek üzereyim ya hani kazayla kaldım aslında istemiyoduk diyolar ya hepten kafayı yiyorum yok böle bişey ya ne diye olmuyo niye anlamıyorum bu kadar mı zor bu kadar mı haketmedik biz bunu diğerlerinin bizden farkı ne onlar anne oluyolarda biz niye olamıyoruz bunları yaşamayı biz istemedik ki ...
Evet benim şu an en yakın 2 arkadaşım hamile ikiside istemiyordu kazayla oldu,üstelik 2 sininde daha önce farklı ilişkilerden kürtajları var. Bir yanım onlara gıcık oluyor elimde değil kıskanıyorum,onlar istemiyo ama oluyo ben istiyorum olmuyo niye? Yapıları doğurgan demek ki,bazı durumlarda ne kadar uğraşsanda çocuğun olmazmış,eşinin spermine karşı alerji olabilirmiş.Ama farklı bir erkekten hamile kalabilirmişsin,yada eşin farklı bir kadını hamile bırakabilirmiş.Birbirinin kimyası tutmazmış kısaca.Acaba öyle birşeymi?Çünkü benim eşimin daha önce başka vukuatları var 2 kişiyle kötükedihüso