• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Evet bazı doktorlar hiç bilgi vermiyorlar çok sinir. Annemde sakın hamile kalırsan alttan ultrasonla baktırma der hep,ama kesenin içinde bebek varmı görmek için alttan bakılması gerekiyormuş.Benim 2 arkadaşımada alttan muayene yaptılar bir problem olmadı.Ayrıca internette de okuyorum doktorlar bir sakınca olmadığını söylüyor.Yinede sen istemiyorsan tabiki baktırma.Belki tahlil sonuçlarını götürdüğünde daha ayrıntılı bilgi verirler..

zannetmiyorum ayrıntılı bilgi verceklerini:umursamaz: tıp fakultesinde ne kadar iş yapılırki en iyisi kadın dogum hastanesine gitmek benim için çok korktum alttan ultrasonda canınız acıyomu bakrken eyvahedigeldismilecanım acıcak diye korktum zaten korkuyodum eskiden beri ben:1no2:

zannetmiyorum ayrıntılı bilgi verceklerini:umursamaz: tıp fakultesinde ne kadar iş yapılırki en iyisi kadın dogum hastanesine gitmek benim için çok korktum alttan ultrasonda canınız acıyomu bakrken eyvahedigeldismilecanım acıcak diye korktum zaten korkuyodum eskiden beri ben:1no2:

Vajinal ultrasonda canın yanmıyor arkadaşım merak etme.. yerimseniben

canın acımıyor hiç merak etme ben her 6 ayda bir düzenli giderim kadın doğumcuya her seferinde alttan muayene olurum,ilişki neyse oda o ne var korkucak..Şu an hassassın diye korkuyor olabilirsin ama merak etme,iyi ve güvenilir bir doktor olduktan sonra bir problem olmaz.Sen iyi bir doktor araştır canım

yaaa benimde canım bu aralar çok sıkkın.çevremde büsürü hamile var.benimde olsn diye stres yapıyrm.biliym stres yapmamam lazım ama gel de anlat.

ya kızlar bişey sorucam size şimdi perşembe günü doktora gidicem ben aşılamadan öcne tüp bebek yapmıyorlarmış sanırım ilk önce 3 kez aşılama yapılıyormuş aşılama tutmazsa tüp bebek yapılıyormuş doğrumudur canlarımm

Hilalcim geçmiş olsun canım benim herşeyde vardır bir hayır öyle düşünmek lazım bende kasım ayında kimyasal gebelik geçirmiştim anlayabiliyorum seni sıkma bitanem canını olurmuuu

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar günaydın sizi üzmüyeceğim çünkü bende üzülmüyorum dün kan tahlilim 180 den 50 ye inmişti yani kimyasal gebelik geçirdim hiç üzülmüyorum bana doktorum daha o embriyo kese bile oluşmamış sanki adet görmüşsün gibi olacak akıp gidecek dedi Rabbim bana yardım etti bebişim bu ayda bana naz yaptı doktor gelecek aya günün 1 gün geçince test yap hormonların çok hızlı çalışıyo dedi o yüzden idrar test ve kan testin bu kadar yüksek ve koyu çizgi çıkmış dedi bende öyle yapıcam çok stres yaptım size tavsiyem çocuk olsun diye çok stres yapmayın naz ediyor veletler :) adet oldum sanki öylede oldu sadece kanpıhtıları düştü benden gelecek aya inş. bomba gibi gelicem eğer hamile kalamazsamda temmuzda tüp bebeeeek yaptırıcam :) doktorum izin vermiyo ama ikna edicem ne yapalım nasipte buda yokmuş beni listeden silebilirsiniz gelecek aya çünkü yazdırıcam :) bebeğim bana evlilik yıldönümümde hediye verecek inş. dualarım hep sizinle olucak hiçbişey yapmıyacağım kendiliğinden olucak bebeğim ben buna inanıyorum merak etmeyin benide bir süre girmiyeceğim çünkü o yüzden hepiniz hakkınızı helal edin tekrar söylüyorum benim gibi STRES yapmayın ben yaptım bu hale düştüm yine şükürler olsun Rabbime bebeğim daha oluşmamıştı adetle beraber gitti bu aya çalışmalara devam doktorum ödev verdi arsız kulum ha yinede anne olmak istiyorum çok konuştum kızlar :) kendinize çok çok iyi bakın bebişlerede Allaha emanet olun

canım ya seni kutluyrm.güçlü olduğun için.işte budur.gör bak senin bebiş çok kısa zamanda gelcek.

ya kızlar bişey sorucam size şimdi perşembe günü doktora gidicem ben aşılamadan öcne tüp bebek yapmıyorlarmış sanırım ilk önce 3 kez aşılama yapılıyormuş aşılama tutmazsa tüp bebek yapılıyormuş doğrumudur canlarımm

Evet benim doktorumda öyle söyledi,3 kere aşılama olmazsa tür bebek,Aşılama tekrar edildikçe şans artıyormuş çünkü.

Evet benim doktorumda öyle söyledi,3 kere aşılama olmazsa tür bebek,Aşılama tekrar edildikçe şans artıyormuş çünkü.

mutlaka yükleyecekler o kadar hormanı bedebimize ne bu ya yap 1 kere aşılama olmazsa geç tüpe yorulduğumuz yetmemiş gibi 3 ay aşılamayı bekle sinir oldum walla offfff:oklava::oklava:

ıyi geçti canımcım cumartesi haber vericeklermiş bakalım uğraşcak bişeyler lazım bana hayatım ya evdeyken sürekli düşünüyorsun kafam dağılır hiç olmazsa diye düşünüyorum

mutlaka yükleyecekler o kadar hormanı bedebimize ne bu ya yap 1 kere aşılama olmazsa geç tüpe yorulduğumuz yetmemiş gibi 3 ay aşılamayı bekle sinir oldum walla offfff:oklava::oklava:

evet çok sinir zaten neden doğal yolla olmuyorki doğanın kanunu bu üremek,herkesin yapabiliyor olması lazım,çok sinir

Back