Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoşbulduk buyrunnnnnnnnn .Bende 1 buçuk senedir hamile kalmaya çalışıyorum.Eşimde de bende de bir sorun yok.Her tahlil yapıldı.Ama olmuyor işte bir türlü.Haziran ayında aşılama yaptıracağım. 6 Haziran gibi hastalanmayı bekliyorum bakalım..
amin kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bana dua eden elleriniz bebişlerle dolsun inş.kan tahlili yapıldı saat 3 te alıcam bekliyorum
Selam kızlar,hamile olanları tebrik ediyorum,hayırlısıyla kucaklarına almalarını diliyorum.Hamile kalmaya çalışanların da biran önce bebişlerine kavuşmalarını diliyorum.Bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz,hamile kalmaya çalışan biri olarak.
Hoş geldin canıım aramıza
merhabalar herkese.artık bende bebeiş yapmayı düşünen anne adayları arasına girdim sanırım.durumumu kısaca şöyle anlatayım ben gecen pazartesi acil ameliyata alındım yumurtalıklarımdaki kist kanama yapmış o yüzden almaları gerekli oldu.neyse ameliyattan sonra doktor cok gec kalmadan bebiş yapmaya bakın dedin.sebebi ise bundan 6-7 sene evvel apandist ameliyatı olmuştum.o ameliyattan kalma tüplerimi yapıştırmışlar ve bu son ameliyat sırasında bıu durumu farketmişler ve yapışıklığı açmışlar.ama doktor kesinlikle en yakın zamanda bebek yapmamın doğru olduğunu söylüyor.bilmiyorum ağustos gibide eşim askere gidecek ne yapacaz bilemedik tıkandık kaldık.bugün kontrole gittiğimde de aynı şeyi söledi yapmazsan yine aynı şey yada daha kötü sonuçlar doğaracak şeyler olabilir dedi doktor.kafam cok karıştı ha diyince olmuyorki bebek hemde 2 ay gibi kısa bir zaman içerisinde..[/
hoşgeldin canım aramıza çok geçmiş olsun...
sanırım ilk çocuk olacak??
peki neden 2 ay, 2 aydan sonra zorlaşacak mı herşey??
teşekkürler canım hoşbulduk öncelikle.
2 ay çünkü ağustosta eşim askere gidecek ve o gelene kadar cok zaman gececek ve her gecen zaman bizim zararımıza olacak.doktor beklemeyin denemelere başlayın dedi.hatta folicplus a başladım bugün
Bence gün aşırı,düzenli çalışın o zaman,yumurtlama hesabıyla uğraşmamış olursun.Vakit kaybetmezsiniz.teşekkürler canım hoşbulduk öncelikle.
2 ay çünkü ağustosta eşim askere gidecek ve o gelene kadar cok zaman gececek ve her gecen zaman bizim zararımıza olacak.doktor beklemeyin denemelere başlayın dedi.hatta folicplus a başladım bugün
stresten uzak olalım hanımlar..iyi düşünelim ki herşey iyi olsun..sıkıntılarınızı okuyunca yalnız olmadığımı anlıyorum..iyiki varsınız...