Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa ben de istiyorummmm bir yıl oldu neredeyse her ay aynı sonuçla karşılaşmaktan sıkıldım artık. bu ay da olmadı bari haziranda olsaaa... ilaca da başladım bugün inşallah faydası olur. senağlama
Bende 1,5 yıldır uğraşıyorum artık fenalık geldi,bu kadar çok isterken nasıl kafamızdan atacağızki bu düşünceyi.Birşeylerle uğraşsamda kafamda sürekli bu konu var elimde değil.Üstelik hiç çocuk düşünmeyen en yakın 2 arkadaşım hamile,habire beraberiz gözümün önündeler,onları gördükçe daha da artıyor çocuk isteğim.:çok üzgünüm:
Aynen bizde aynı durumdayız valla,ben haziran ayında aşılama yapacağım artık doktorum bana 6 ay önce yapalım demişti (benim psikopat halimi görünce madem beklemek istemiyorsun deneyelim demişti adamcağız)ama ha bu ay tutar ha bidaha diye diye ne kadar zaman geçti.Aşılamanında tutup tutmayacağı meçhul tabi ama bir umut yaptıracağım artık olmadı tüp bebek deneyeceğim.Acaba diyorum olmamasınında bir nedeni vardır bu kadar kurcalamasammı?Allah istese verirdi demekki olmamasımı lazım? Anlayacağın akıl sağlığım tehlikede laelaelaelaelaeSorma canım ya nasıl bir sinir bozukluğudur o anlatamam benden sonra evlenen tüm arkadaşlarımın bebişleri oldu bide üstüne tvlerde her yerde hamişler var bazen allahım diyorum vermiyorsun bari gözüme sokma seni çok iyi anlıyabiliyorum canım heray beklemekten ha bu ay hadi olmadı önümüzdeki ay diye diye 11 ay oldu benim çarşamba doktora gidicem artık daraldım inan artık yıldım walla direk tüp bebekmi yapsak diye konuşuyoruz eşimle çünkü ikimizde kurulu saat olduk resmen hadiii yumurtlama zamanı hadiiii regli zamanı bekle bekleee klava:
Aynen bizde aynı durumdayız valla,ben haziran ayında aşılama yapacağım artık doktorum bana 6 ay önce yapalım demişti (benim psikopat halimi görünce madem beklemek istemiyorsun deneyelim demişti adamcağız)ama ha bu ay tutar ha bidaha diye diye ne kadar zaman geçti.Aşılamanında tutup tutmayacağı meçhul tabi ama bir umut yaptıracağım artık olmadı tüp bebek deneyeceğim.Acaba diyorum olmamasınında bir nedeni vardır bu kadar kurcalamasammı?Allah istese verirdi demekki olmamasımı lazım? Anlayacağın akıl sağlığım tehlikede laelaelaelaelae
düşünsene çocuk 6 yaşında ben 40 yaşında tabi oda bu yıl tuturursak hep genç anne olmak istemiştim ama nasip değilmiş
Günümüz dünyasında 33 yaş anne olmak için normal bir yaş aslında.Çevreme bakıyorumda 40 yaşından sonra anne olan bir sürü insan var artık.Ama bana görede değil,çok geç gibi geliyor.Yinede onları anlıyorum,bu duyguyu tatmak için yaş maş umurlarında olmuyor..Canım yaşın kaç bilmiyorum ama bende birde yaş baskısı var 33 yaşındayım allah nasip ederse 2.ci bebişide istiyorum ee diyorum kendi kendine şimdi olsa 34 te dogacak 2.cisini kaç yaşında yapıcam panik hale geldi bu konu bizim çekirdek ailemizde eşimle birde stres yapılmamalı diyoruzda nasıl stres yapma o yüzden tüp yapalım ikiz olsun bitsin ohhh diyoruz ama
Allah'ım herkesin dualarını kabul etsin ve hem benim hemde burdaki tüm arkadaşlarımın kucaklarını en yakın zamanda doldursun inşallah
yaaa ben iş görüşmesine gidiyorum ne olur dua edin benim için
Amin Amin Aminnn inşallah,bu yıl hepimiz hamile kalalımAllah'ım herkesin dualarını kabul etsin ve hem benim hemde burdaki tüm arkadaşlarımın kucaklarını en yakın zamanda doldursun inşallah
Evet ne büyük hayal kırıklığı değil mi?İnsan kendini bir tuhaf hissediyor,aptal gibi bende 2 ay önce çok umutlanmıştım,testte çift çizgi çıkmıştı kanda negatif. Yanımdada eşim ve arkadaşım.Kendimi bi mahçup hissettim,sanki deliyimde kendi kendime gelin güvey oluyor gibi.hayatımın en kötü günleri ... kan testi sonucu negatiffffffff
Amin Amin Aminnn inşallah,bu yıl hepimiz hamile kalalım