• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

İyi geçti canımcım cumartesi haber vericeklermiş bakalım uğraşcak bişeyler lazım bana hayatım ya evdeyken sürekli düşünüyorsun kafam dağılır hiç olmazsa diye düşünüyorum

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah,evet hiç değilse gün içinde fazla fırsat bulamazsın düşünmeye.

Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah,evet hiç değilse gün içinde fazla fırsat bulamazsın düşünmeye.

Sağol canım ya amin yol boyunca dua ettim walla hayırlıysa olsun inşallah gerçi işe başlasamda kafam pek dağılcak değil ya hastanelerde bebek doğum odalarında daha çok baskıda hissedicem kendimi ama olsun iş olsun diyorum artık

Duyduğum kadarıyla evet canım ya hormon alıyosun nede olsa düşündüğümdede mantıklı geldi sen ne zaman doktora gideceksin canım

Ben haziranın ilk haftası gideceğim 6 haziran gibi bekliyorum adet olmayı,ilaca başlayacağım işte o gün..ama ben ilaç yerine yumurta için iğne yapıldığını duydum daha etkili oluyormuş ama ne kadar doğru bilmiyorum,dr 'a soracağım

ya kızlar kusura bakmayı da bişy sorcam bu aşılama nasıl oluyor?

adet olduğun gün bir ilaca başlıyorsun galiba 7 gün içiyorsun sonra ara ara gidip yumurta takibi yapıyor dr.Yeterli büyüklüğe gelince yumurta çatlatmak için bir iğne yapıyor.O iğneden 30 küsur saat sonra eşinle beraber gidiyorsun.Onun spermleri alınıyor,yıkanıyor,Sadece hızlı hareketli olanlar ayıklanıyor ve bir enjektör ile rahmine veriliyor.Yani doğal yolla olması gerekeni dr yapıyor.Tek avantajı yumurtalarını ilaç sayesinde çoğaltman ve rahime daha yakın bir yere yani spermlerin rahim sıvısından kötü etkilenmeden tüplere yakın yere bırakılması.Sonra 14 gün bekliyosun ve test yapıyosun

adet olduğun gün bir ilaca başlıyorsun galiba 7 gün içiyorsun sonra ara ara gidip yumurta takibi yapıyor dr.Yeterli büyüklüğe gelince yumurta çatlatmak için bir iğne yapıyor.O iğneden 30 küsur saat sonra eşinle beraber gidiyorsun.Onun spermleri alınıyor,yıkanıyor,Sadece hızlı hareketli olanlar ayıklanıyor ve bir enjektör ile rahmine veriliyor.Yani doğal yolla olması gerekeni dr yapıyor.Tek avantajı yumurtalarını ilaç sayesinde çoğaltman ve rahime daha yakın bir yere yani spermlerin rahim sıvısından kötü etkilenmeden tüplere yakın yere bırakılması.Sonra 14 gün bekliyosun ve test yapıyosun

anladım canım çok saol.eşlerden sperm alma olayı nasıl oluyo?o zor oluyodur

anladım canım çok saol.eşlerden sperm alma olayı nasıl oluyo?o zor oluyodur

Tüp gibi birşey veriyorlar onun içine boşalması gerekiyor.Bir odaya girip kendi kendine gerekeni yapıyor :kedi: 3 gün ilişkiye girmemiş olması lazım yani hiç boşalmamış.

Ben haziranın ilk haftası gideceğim 6 haziran gibi bekliyorum adet olmayı,ilaca başlayacağım işte o gün..ama ben ilaç yerine yumurta için iğne yapıldığını duydum daha etkili oluyormuş ama ne kadar doğru bilmiyorum,dr 'a soracağım

evet canım onu bende duydum ondan tırsıyorum ben zaten reglinin 3 .cü günü ilaç içmeye başlıyorsun daha sonrada karnından iğne yapıyorsun ama iğneyi kendin yapıyosun diye biliyorum ben ben kendi kendine iğne yapamam yaaaawwwww

canın acımıyor hiç merak etme ben her 6 ayda bir düzenli giderim kadın doğumcuya her seferinde alttan muayene olurum,ilişki neyse oda o ne var korkucak..Şu an hassassın diye korkuyor olabilirsin ama merak etme,iyi ve güvenilir bir doktor olduktan sonra bir problem olmaz.Sen iyi bir doktor araştır canım

ben eski vajınismusluyum korkmam normal eskiden beri aklıma geldikçe fena olurum bayıldım kaç kere kadınlarla ilgli meselelerden dolayı dogum olsun ilk gece olsun şimdide böyle oldu napcam bilmiyorum nasıl dogum yapcam çok hassasım psikolojik destek almam lazım ama onada para lazım :gitme:bitane doktor var herkes iyi güler yüzlü diyo ona gidicem artık sandalyeyye çıkmadan önce motive etmesi lazım mafoldumben

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
:nazar:|eelifes|5||22.01.2011
:nazar:|yabangulu07|||
:nazar:|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT
reyyan000|22.05.2010
ozlemyalcinkaya|01.06.2010
angelic|01.06.2010
leguin|02.06.2010
banu77|02.06.2010
mervos|02.06.2010
edammm|06.06.2010
CEZA83|06.06.2010
CNNYSR|08.06.2010
karakaya|08.06.2010
japonica|09.06.2010
N_a_l_a_n|10.06.2010
darksoulriver|10.06.2010
cat27|10.06.2010
darkangellove58|12.06.2010
gizem.85|13.06.2010
civcivelek|13.06.2010
busecan|14.06.2010
mse121822|15.06.2010
pretty9217|15.06.2010
cici_22|17.06.2010
ozpar|20.06.2010
hilal24|?.?.?
PNRSM|[/table][/QUOTE]

ben eski vajınismusluyum korkmam normal eskiden beri aklıma geldikçe fena olurum bayıldım kaç kere kadınlarla ilgli meselelerden dolayı dogum olsun ilk gece olsun şimdide böyle oldu napcam bilmiyorum nasıl dogum yapcam çok hassasım psikolojik destek almam lazım ama onada para lazım :gitme:bitane doktor var herkes iyi güler yüzlü diyo ona gidicem artık sandalyeyye çıkmadan önce motive etmesi lazım mafoldumben

Devlet hastanelerindede var psikoloji bölümü,bence bu kadar tedirginsen yardım alabilirsin.Ama muhtesem bir mucize gerçekleşiyor,sen ve eşinin bir parçası.minik bir can gelicek dünyaya.Herşeye değer o.Güçlü olup kendini zihnini rahatlatmaya çalış canımm.

Back