merhba kızlar ne var ne yok nasılsınız bakalım ben pek iyi değilim onun için girip çıkıyorum kimseyide üzmek istemiyorum kendinize iyi bakın oldumu
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar kusura bakmayın siteye giremiyorum yarın doktora gidicem bugün biraz kahverengi lekelnmem oldu yatıyorum biraz o yüzden fazla giremiyorum yarın doktora gidicem dualrınıza ihtiyacım var
Dualarımız seninle hilal24. Güzel haberler getir bize
dualarım seninle hilal..merak etme benim ilk hamileliğimde de öyle olmuştu..progestan diye bi şey veriyo o ilaç sayesinde geçiyooo..
Allah yardımcın olsun canım.
Bebişi anneye sıkı tutun
--------------------------------------------------------------------------------
kızlar kusura bakmayın siteye giremiyorum yarın doktora gidicem bugün biraz kahverengi lekelnmem oldu yatıyorum biraz o yüzden fazla giremiyorum yarın doktora gidicem dualrınıza ihtiyacım var
benimde regim bitmek üzere bende hemen bitsin çalışmalara başlayayım istiyorum....bu ay olsun artık çok istiyorum yaaaa....
kızlar benim bu 11 inci denemem doktora bu ayda olamadı sanırım doktor haziranda gel demişti sanırım tedaviye başlıcaz acaba reglimin bitincemi gitmeliyim hairan ayında yoksa olmadanmı çünkü başka topiklerden okuduğum kadarıyla reglinin 3 günü ilaç kullanımı başlıyor aklım karıştı size danışmak istedim bilgisi olan varmı canlarım bu konuyla ilğili
Amin masalcım hepimiz için canım sağol ilğin için
Selam kızlar,hamile olanları tebrik ediyorum,hayırlısıyla kucaklarına almalarını diliyorum.Hamile kalmaya çalışanların da biran önce bebişlerine kavuşmalarını diliyorum.Bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz,hamile kalmaya çalışan biri olarak.
Selam kızlar,hamile olanları tebrik ediyorum,hayırlısıyla kucaklarına almalarını diliyorum.Hamile kalmaya çalışanların da biran önce bebişlerine kavuşmalarını diliyorum.Bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz,hamile kalmaya çalışan biri olarak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?