Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

Kızlar beni de listeye ekleyin. Aylardır doktor kapılarında geziyorum henüz bir sorun bulunamadı.
Bakalım bu ay klomene başladım hayırlısı artık gamyoncuiremsu
Beklenen adet tarihim 3 Haziran

--------------------------------------------------------------------------------

kızlar kusura bakmayın siteye giremiyorum yarın doktora gidicem bugün biraz kahverengi lekelnmem oldu yatıyorum biraz o yüzden fazla giremiyorum yarın doktora gidicem dualrınıza ihtiyacım var

dualarım seninle hilal..merak etme benim ilk hamileliğimde de öyle olmuştu..progestan diye bi şey veriyo o ilaç sayesinde geçiyooo..

benimde regim bitmek üzere bende hemen bitsin çalışmalara başlayayım istiyorum....bu ay olsun artık çok istiyorum yaaaa....

Allah yardımcın olsun canım.

Bebişi anneye sıkı tutun

Dualarımız seninle hilal24. Güzel haberler getir bize

dualarım seninle hilal..merak etme benim ilk hamileliğimde de öyle olmuştu..progestan diye bi şey veriyo o ilaç sayesinde geçiyooo..

Allah yardımcın olsun canım.

Bebişi anneye sıkı tutun

Allah razı olsun kızlar çok saolun inş. bebişim iyi olur o iyi olsunda yeterki progestan bu gebeliğimde vermedi 2 gebeliğimde vermişti belki bebğine o zarar verebilir diye vermiyorum dedi doktorum bugün gidicem doktora

Canım geçmiş olsun tüm dualarım seninle kaygılanma pozitif düşün bitanem

geçmiş olsun canım inşallah iyi haberlerle gelirsin

kızlar benim bu 11 inci denemem doktora bu ayda olamadı sanırım doktor haziranda gel demişti sanırım tedaviye başlıcaz acaba reglimin bitincemi gitmeliyim hairan ayında yoksa olmadanmı çünkü başka topiklerden okuduğum kadarıyla reglinin 3 günü ilaç kullanımı başlıyor aklım karıştı size danışmak istedim bilgisi olan varmı canlarım bu konuyla ilğili

Arkadaşım bana kalırsa regl olmadan önce git daha mantıklı olur..
Allah hakkında hayırlısını versin opuyorumnanaktan

Selam kızlar,hamile olanları tebrik ediyorum,hayırlısıyla kucaklarına almalarını diliyorum.Hamile kalmaya çalışanların da biran önce bebişlerine kavuşmalarını diliyorum.Bende aranıza katılmak istiyorum kabul ederseniz,hamile kalmaya çalışan biri olarak.

Hoşgeldin :1hug:

dularımız seninle canım kendine çok dikkat et bizide haberdar et seni merak ederiz..

hoşgeldin canım güzel duaların için tşk ederiz :))

Hoşbulduk buyrunnnnnnnnn .Bende 1 buçuk senedir hamile kalmaya çalışıyorum.Eşimde de bende de bir sorun yok.Her tahlil yapıldı.Ama olmuyor işte bir türlü.Haziran ayında aşılama yaptıracağım. 6 Haziran gibi hastalanmayı bekliyorum bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…