• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

dün tıp fakultesinde kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif :CüvCüv: pazartesi ultrasona giricem :kedi: :emir_bebek::asigim:

Ahh yaa ne güzel bir heyecan bu...Rabbim korusun bebişini opuyorumnanaktan
Bendeki bu bebek sevgisi ve heyecanı bir haftadır neden arttı anlamıyorum,resmen ağlıyacaktım sizin yazınızı görünce,darısı bize inşallaaah opuyorumnanaktan

Ahh yaa ne güzel bir heyecan bu...Rabbim korusun bebişini opuyorumnanaktan
Bendeki bu bebek sevgisi ve heyecanı bir haftadır neden arttı anlamıyorum,resmen ağlıyacaktım sizin yazınızı görünce,darısı bize inşallaaah opuyorumnanaktan
teşekkür ederim rabbim sizide nasip etsin çok güzel bir şeyopuyorumnanaktan

kızlar dogum nasıl hesaplanıyo bazıları bir önceki adet döneminin başından hesaplanıyo diyo ama ben bişi anlamadım
bide çocugun kalp atışlarını hissedebilirmiyim bu kadar erken sag tarafımda bi pır pırlanma hissediyorum :sm_confused:

kızlar dogum nasıl hesaplanıyo bazıları bir önceki adet döneminin başından hesaplanıyo diyo ama ben bişi anlamadım
bide çocugun kalp atışlarını hissedebilirmiyim bu kadar erken sag tarafımda bi pır pırlanma hissediyorum :sm_confused:

çok sevindim eelifes darısı bizlerin başına inşallah.
internette doğum tarihi hesaplama gir diye yazarsan google sitelerin çoğunda var.
senin yerine hesaplar daha doğru olur heralde.
zaten ultrasonda bakınca bebeğin kesesinin çapındanda hesaplana biliyor onu doktorun söyler zaten.

kendine çok dikkat et

slmm cat 2 gündür rahatsızdım gündüz giremedim gece de uyuyamadım neler yaptınız diye bir baktımm...valla benim eşimin görevi nedeniyle uyuma uyanma saatlerim her gün değiştiği için evleneli dengem bozuldu..

meraba eda ne temizlikmiş dimi sabahtan beri öldüm valla..ancak girebildim internete.saat 6 da her gün spora gidiyorum.temizliğin üstüne birde spor yaptım yorgunluktan öldüm.uyku dengesi bozulunca aynen kendi dengende bozuluyor.ben hiç dayanamıyorum uykusuzluğa çok sinirli oluyorum valla gözüm hiç birşey görmüyor.
bu arada geçmiş olsun umarım geçmiştir rahatsızlığın.havalar burda bir garip.nasıl olduğunu anlıyamadım bir üşüyorum bir terliyorum.orada da öyleyse kesin hava çarpmıştır.çünkü çok dengesiz bu aralar.dikkat et kendine.kalın giyin:)

çok sevindim eelifes darısı bizlerin başına inşallah.
internette doğum tarihi hesaplama gir diye yazarsan google sitelerin çoğunda var.
senin yerine hesaplar daha doğru olur heralde.
zaten ultrasonda bakınca bebeğin kesesinin çapındanda hesaplana biliyor onu doktorun söyler zaten.

kendine çok dikkat et

teşekkürler darısı başınıza
hesapladım 5 haftalık hamileymişim dogum tarihide 22 ocak çıktı bakalım doktorda aynı şeyi sölicekmi:ecrin_bebek:

bu arada nalan dan hala haber yok.tekrar test yaptırmadı heralde.güzel haber duymak istiyoruz.

inşallah canım güzel haberler verebilirim size bende çok istiyorum p.tesi izin aldım işten dr gitcem bakalım ne çıkacak sonuç kaısk ağrılarım ve göğüs şişmelerim devam ediyo inşallah hamileyimdir dua edin.

pazartesi güzel haberlerini bekliyorum.bu gece mutlaka dua edecem inşallah hamilsindir.

Hilalcim allah kabul etsin canım allah tim dualarını kabul etsin bu arada bizler içinde dualarını eksik etmediğin için teşekkürler bitanem

amin canım inş. tez zamanda meleklerinize kavuşacaksınız

Hilalcim allah kabul etsin.Allah tüm dualarını kabul etsin bu arada bizler içinde dualarını eksik etmediğin için çok sağol

amin inş. canım dualarım hep sizinle

günaydınlar herkese bende erkenciyim bugün ne erken dimi ama
eşim işe gitmeyo bu aralar onun yüzünden uyku düzeni falan kalmadı zaten ne zaman yaıp ne zaman kalktığım belli değil.

hilalcim ekledim ama hafta olarak daha belli oluyo ya o yüzden öyle ekliyoruz
başka topiktede biz devam ediyoruz ordan deneyimliyim takip ederim ben merak etme tamammı canım.
bun arada canım akşam yazmayı unutmuşum Allah kabul etsin gönlümüzdekiler nasip etsin bize Rabbim.

tamam canım sen bilirsin dedim belki karışabilir benim daha 5 haftalık 6 hafta olmadı

dün tıp fakultesinde kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif :CüvCüv: pazartesi ultrasona giricem :kedi: :emir_bebek::asigim:

canım gözünaydın kan tahlilin kaç çıktı

canım o pırpırlanma bendede oluyo kalp atışı acaba bilmiyorumkismile

teşekkürler darısı başınıza
hesapladım 5 haftalık hamileymişim dogum tarihide 22 ocak çıktı bakalım doktorda aynı şeyi sölicekmi:ecrin_bebek:

bende 5 haftalık hamileyim bizim doğum tarihimiz 25 ocak Allah tamamını erdirsin inş.

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم

İSİM................................................SAT :CüvCüv:

reyyan000...................................22 mayıs
ecrin87.......................................30 mayıs
ozlemyalçınkaya.........................1 haziran
angelic.......................................1 haziran
leguin.........................................2 haziran
banu77.......................................2 haziran
mervos.......................................2 haziran
edammm....................................6 haziran
ceza83.......................................6 haziran
CNNYSR....................................8 haziran
karakaya....................................8 haziran
japonica.....................................9 haziran
cat27........................................10 haziran
N_a_l_a_n.................................10 haziran
darksoulriver..............................10 haziran
darkangellove58.........................12 haziran
gizem.85...................................13 haziran
civcivelek...................................13 haziran
busecan....................................14 haziran
mse121822...............................15 haziran
pretty9217................................15 haziran
cici_22.....................................17 haziran
ozpar........................................20 haziran

MAYIS AYININ HAMİLELERİ :CüvCüv:

Hilal24....................................................... :CüvCüv: :hooray:
eelifes....................................................... :CüvCüv: :hooray:
yabangulu07.............................................. :CüvCüv: :hooray:

meraba eda ne temizlikmiş dimi sabahtan beri öldüm valla..ancak girebildim internete.saat 6 da her gün spora gidiyorum.temizliğin üstüne birde spor yaptım yorgunluktan öldüm.uyku dengesi bozulunca aynen kendi dengende bozuluyor.ben hiç dayanamıyorum uykusuzluğa çok sinirli oluyorum valla gözüm hiç birşey görmüyor.
bu arada geçmiş olsun umarım geçmiştir rahatsızlığın.havalar burda bir garip.nasıl olduğunu anlıyamadım bir üşüyorum bir terliyorum.orada da öyleyse kesin hava çarpmıştır.çünkü çok dengesiz bu aralar.dikkat et kendine.kalın giyin:)

evet temizlik öldürüyor insanı canım...zaten sporun yorgunlugu yetiyordur sana..dikkat ette hastalanma bu kadar yorgunlugaa..
uyku düzenim olmadıgı için bütün hayat düzenim bozuluyor bazen günden hiç birsey anlamıyorum..
tşk ederim cnm tam geçmedi ama bugün daha iyiyim.. umarım sen de iyisindir..
valla ben de eşimin görev nedeniyle doğudayım senin gibi o yüzden havalar aynı bir öyle bir böyle denge bırakmadı insandaa..soğal canım sende dikkat et kendine :))

zemuszemus

hayır canım daha çok erken benim de öyle oluyordu hatta 9 haftalıkken sormuştum doktoruma hissetmen imkansız o damar atması demişti bana..

canım gözünaydın kan tahlilin kaç çıktı

canım o pırpırlanma bendede oluyo kalp atışı acaba bilmiyorumkismile

bende 5 haftalık hamileyim bizim doğum tarihimiz 25 ocak Allah tamamını erdirsin inş.

kan tahlili sonucumu eşim aldı hastanede çalışıyo sadece hcg hormonu yüksek pazartesi gelsin ultrasanla bir bakalım dedi deger falan bilmiom ben netten dogum tarihi hesaplama yaptım öyle çıktı dogrusunu doktordan ögrencez:ecrin_bebek:

slm arkadaşlar.ben nisan 2009 da ilk aşılamamı yapmıştım.tutmamıştı.2010 mayıstayım hala kavuşamadım çocuğuma.uzun süredir girmiyordum siteye.umarım arkadaşlarımız kavuşmuştur.

merhba kızlar ne var ne yok nasılsınız bakalım ben pek iyi değilim onun için girip çıkıyorum kimseyide üzmek istemiyorum kendinize iyi bakın oldumu

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّ حِيم
HAMıLELERıMıZ

[table="head"]|Kullanıcı Adı|Bebeğin Haftası|Cinsiyeti|Beklenen Doğum Tarihi
:nazar:|eelifes|5||22.01.2011
:nazar:|hilal24|5||25.01.2011
:nazar:|yabangulu07|||
:nazar:|||[/table]

MÜSTAKBEL HAMıLELERıMıZ

[table="head"]Kullanıcı Adı|BAT
reyyan000|22.05.2010
ozlemyalcinkaya|01.06.2010
angelic|01.06.2010
leguin|02.06.2010
banu77|02.06.2010
mervos|02.06.2010
edammm|06.06.2010
CEZA83|06.06.2010
CNNYSR|08.06.2010
karakaya|08.06.2010
japonica|09.06.2010
N_a_l_a_n|10.06.2010
darksoulriver|10.06.2010
cat27|10.06.2010
darkangellove58|12.06.2010
gizem.85|13.06.2010
civcivelek|13.06.2010
busecan|14.06.2010
mse121822|15.06.2010
pretty9217|15.06.2010
cici_22|17.06.2010
ozpar|20.06.2010
PNRSM|[/table]

Son düzenleme:
REYYANCIM dün adetin geçti durum ne?yukarki listemi bkleyelimmi yoksa daha ?

Back