Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

amin kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bana dua eden elleriniz bebişlerle dolsun inş.kan tahlili yapıldı saat 3 te alıcam bekliyorum

adet tarihimiz aynı gün desene :)) biz de çalışmalara haziran da başlayacaz allah izin verirse...
dilerim allah sana da bebiş verir ve sağlıkla kucagına almayı nasip eder..

amin kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim bana dua eden elleriniz bebişlerle dolsun inş.kan tahlili yapıldı saat 3 te alıcam bekliyorum

canım valla aklım sendeydi seni bekliyordum nasıl oldun?? ne dedi doktor??

Hoş geldin canıım aramıza

Hilalcim için rahat olsun bitanem bak herşey yolunda gidicek stres yapıp minigimizi üzme içerde haber bekliyoruz senden canım

Aşılamada yumurtaları büyütmek için kullanılan hap yerine bir iğne olduğunu duymuştum onun daha etkili olduğunu söylemişlerdi,ne kadar doğru diye merak ediyorum bilen varmı acaba?

merhabalar herkese.artık bende bebeiş yapmayı düşünen anne adayları arasına girdim sanırım.durumumu kısaca şöyle anlatayım ben gecen pazartesi acil ameliyata alındım yumurtalıklarımdaki kist kanama yapmış o yüzden almaları gerekli oldu.neyse ameliyattan sonra doktor cok gec kalmadan bebiş yapmaya bakın dedin.sebebi ise bundan 6-7 sene evvel apandist ameliyatı olmuştum.o ameliyattan kalma tüplerimi yapıştırmışlar ve bu son ameliyat sırasında bıu durumu farketmişler ve yapışıklığı açmışlar.ama doktor kesinlikle en yakın zamanda bebek yapmamın doğru olduğunu söylüyor.bilmiyorum ağustos gibide eşim askere gidecek ne yapacaz bilemedik tıkandık kaldık.bugün kontrole gittiğimde de aynı şeyi söledi yapmazsan yine aynı şey yada daha kötü sonuçlar doğaracak şeyler olabilir dedi doktor.kafam cok karıştı ha diyince olmuyorki bebek hemde 2 ay gibi kısa bir zaman içerisinde..[/

hoşgeldin canım aramıza çok geçmiş olsun...
sanırım ilk çocuk olacak??
peki neden 2 ay, 2 aydan sonra zorlaşacak mı herşey??

hoşgeldin canım aramıza çok geçmiş olsun...
sanırım ilk çocuk olacak??
peki neden 2 ay, 2 aydan sonra zorlaşacak mı herşey??

teşekkürler canım hoşbulduk öncelikle.
2 ay çünkü ağustosta eşim askere gidecek ve o gelene kadar cok zaman gececek ve her gecen zaman bizim zararımıza olacak.doktor beklemeyin denemelere başlayın dedi.hatta folicplus a başladım bugün

canım hiç üzülme allah hakkında hayırlısını versin..
umarım hersey gönlünce olur ve bir sorun yaşamazsın..
eger eşin askerdeyken sorun olmayacaksa 2 ayda denemelere başlayın belli mi olur belki tutar..benim ilk denemede tutmustu..

Bence gün aşırı,düzenli çalışın o zaman,yumurtlama hesabıyla uğraşmamış olursun.Vakit kaybetmezsiniz.

artık sıkı bir calışma içerisinde oloacaz bakalım hayırlısı zaman az olursa olur

stresten uzak olalım hanımlar..iyi düşünelim ki herşey iyi olsun..sıkıntılarınızı okuyunca yalnız olmadığımı anlıyorum..iyiki varsınız...

stresten uzak olalım hanımlar..iyi düşünelim ki herşey iyi olsun..sıkıntılarınızı okuyunca yalnız olmadığımı anlıyorum..iyiki varsınız...

stres en çok bende var heralde yapı olarak da sabırsız bi insanım.günler geçmek bilmiyo bu ara.reglim bugün bitti.çalışmalara başlıcam.

başka uğraşlar bulmak lazım herhalde..boş durmak insanı düşünmeye sevk ediyor,düşündükçede stres yapıyoruz..

selam herkese yıne kımseler yok burda...hilicim ne yaptın gıttınmı dr. ne dei akıntı ıcın...umarım mışey yoktur hersey yolundamı....
kızlar yokmu bır haber kımseden....

yaa ben de istiyorummmm bir yıl oldu neredeyse her ay aynı sonuçla karşılaşmaktan sıkıldım artık. bu ay da olmadı bari haziranda olsaaa... ilaca da başladım bugün inşallah faydası olur. senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…