dün tıp fakultesinde kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif :CüvCüv: pazartesi ultrasona giricem :kedi::asigim:
teşekkür ederim rabbim sizide nasip etsin çok güzel bir şeyopuyorumnanaktanAhh yaa ne güzel bir heyecan bu...Rabbim korusun bebişini opuyorumnanaktan
Bendeki bu bebek sevgisi ve heyecanı bir haftadır neden arttı anlamıyorum,resmen ağlıyacaktım sizin yazınızı görünce,darısı bize inşallaaah opuyorumnanaktan
teşekkür ederim rabbim sizide nasip etsin çok güzel bir şeyopuyorumnanaktan
kızlar dogum nasıl hesaplanıyo bazıları bir önceki adet döneminin başından hesaplanıyo diyo ama ben bişi anlamadım
bide çocugun kalp atışlarını hissedebilirmiyim bu kadar erken sag tarafımda bi pır pırlanma hissediyorum :sm_confused:
slmm cat 2 gündür rahatsızdım gündüz giremedim gece de uyuyamadım neler yaptınız diye bir baktımm...valla benim eşimin görevi nedeniyle uyuma uyanma saatlerim her gün değiştiği için evleneli dengem bozuldu..
çok sevindim eelifes darısı bizlerin başına inşallah.
internette doğum tarihi hesaplama gir diye yazarsan google sitelerin çoğunda var.
senin yerine hesaplar daha doğru olur heralde.
zaten ultrasonda bakınca bebeğin kesesinin çapındanda hesaplana biliyor onu doktorun söyler zaten.
kendine çok dikkat et
bu arada nalan dan hala haber yok.tekrar test yaptırmadı heralde.güzel haber duymak istiyoruz.
inşallah canım güzel haberler verebilirim size bende çok istiyorum p.tesi izin aldım işten dr gitcem bakalım ne çıkacak sonuç kaısk ağrılarım ve göğüs şişmelerim devam ediyo inşallah hamileyimdir dua edin.
pazartesi güzel haberlerini bekliyorum.bu gece mutlaka dua edecem inşallah hamilsindir.
Hilalcim allah kabul etsin canım allah tim dualarını kabul etsin bu arada bizler içinde dualarını eksik etmediğin için teşekkürler bitanem
Hilalcim allah kabul etsin.Allah tüm dualarını kabul etsin bu arada bizler içinde dualarını eksik etmediğin için çok sağol
günaydınlar herkese bende erkenciyim bugün ne erken dimi ama
eşim işe gitmeyo bu aralar onun yüzünden uyku düzeni falan kalmadı zaten ne zaman yaıp ne zaman kalktığım belli değil.
hilalcim ekledim ama hafta olarak daha belli oluyo ya o yüzden öyle ekliyoruz
başka topiktede biz devam ediyoruz ordan deneyimliyim takip ederim ben merak etme tamammı canım.
bun arada canım akşam yazmayı unutmuşum Allah kabul etsin gönlümüzdekiler nasip etsin bize Rabbim.
dün tıp fakultesinde kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif :CüvCüv: pazartesi ultrasona giricem :kedi::asigim:
kızlar dogum nasıl hesaplanıyo bazıları bir önceki adet döneminin başından hesaplanıyo diyo ama ben bişi anlamadım
bide çocugun kalp atışlarını hissedebilirmiyim bu kadar erken sag tarafımda bi pır pırlanma hissediyorum :sm_confused:
teşekkürler darısı başınıza
hesapladım 5 haftalık hamileymişim dogum tarihide 22 ocak çıktı bakalım doktorda aynı şeyi sölicekmi:ecrin_bebek:
meraba eda ne temizlikmiş dimi sabahtan beri öldüm valla..ancak girebildim internete.saat 6 da her gün spora gidiyorum.temizliğin üstüne birde spor yaptım yorgunluktan öldüm.uyku dengesi bozulunca aynen kendi dengende bozuluyor.ben hiç dayanamıyorum uykusuzluğa çok sinirli oluyorum valla gözüm hiç birşey görmüyor.
bu arada geçmiş olsun umarım geçmiştir rahatsızlığın.havalar burda bir garip.nasıl olduğunu anlıyamadım bir üşüyorum bir terliyorum.orada da öyleyse kesin hava çarpmıştır.çünkü çok dengesiz bu aralar.dikkat et kendine.kalın giyin:)
canım gözünaydın kan tahlilin kaç çıktı
canım o pırpırlanma bendede oluyo kalp atışı acaba bilmiyorumkismile
bende 5 haftalık hamileyim bizim doğum tarihimiz 25 ocak Allah tamamını erdirsin inş.
zemuszemus
hayır canım daha çok erken benim de öyle oluyordu hatta 9 haftalıkken sormuştum doktoruma hissetmen imkansız o damar atması demişti bana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?