Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

ayy içime bı kusku dustuyaa gunum yaklastıkca yaa ya iğne fayda etmedıyse ben bu kez kendımı toparlayamam gıbı gelıyo cunkı cok umutluyuz esımle ben bu iğneden :çok üzgünüm:

Canım bak böyle düşünme,pozitif düşünce pozitif sonuç... Hayırlısı olsun inşallah,toparlayamam kendimi diye düşünme şimdiden lütfen..Dur bakalım :teselli:

saol canım destegın ıcınn opuyorumnanaktan ama korkuyorumda kızz ya olmazsa dıyee ınankı bu kez cok yıkılırımm[/QUOTE]

dünyanın sonu değilya sanki canım daha baştan böyle yaparsan yıkılırım falan dersen gerçekten toplayamayız seni bir daha.Lütfen böyle düşünme sabrının sonu mutlaka mükafatlandırılıcak ama isyan etmeden bekleyeceksin hem tek değilsinki bak bizlerde varız bizimde bebişlerimiz yok
İnşallah hep birlikte bebeklerimizi büyüteceğiz canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saol canım destegın ıcınn opuyorumnanaktan ama korkuyorumda kızz ya olmazsa dıyee ınankı bu kez cok yıkılırımm

dünyanın sonu değilya sanki canım daha baştan böyle yaparsan yıkılırım falan dersen gerçekten toplayamayız seni bir daha.Lütfen böyle düşünme sabrının sonu mutlaka mükafatlandırılıcak ama isyan etmeden bekleyeceksin hem tek değilsinki bak bizlerde varız bizimde bebişlerimiz yok
İnşallah hep birlikte bebeklerimizi büyüteceğiz canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile5 katılıyorum sana tamamen cicimm :lepi:

ama bugün ben sizin çalıştığınızı bilmiyodumki akşam yatana kadar kontrol ediyom forumu.anlaşılan ben kapattıktan sonra yine girmişler içeri

saol canım destegın ıcınn opuyorumnanaktan ama korkuyorumda kızz ya olmazsa dıyee ınankı bu kez cok yıkılırımm

İnşallah hep birlikte bebeklerimizi büyüteceğiz canımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUOTE]

cok haklısın canımm..ama sulu gozluyum ben bırazz artık aklıma geldıkce oturu aglarımm..ama sızler varkende unuturum ınşlh destegınızlee hersey bellı degıl ama ıkı sekılde dusunmek lazımmm saolun kızlarr

Canım bak böyle düşünme,pozitif düşünce pozitif sonuç... Hayırlısı olsun inşallah,toparlayamam kendimi diye düşünme şimdiden lütfen..Dur bakalım :teselli:

ok bellı degıl daha 8 gun kaldııeyvahedigeldismile sloganımız(POZITIF DUSUNCE POZITIF SONUC) INŞLH BU SOLOGANIMIZ HEPİMİZE SONUCUNU GOSTERIRI KIZLAR:Saruboceq::lepi:

ok bellı degıl daha 8 gun kaldııeyvahedigeldismile sloganımız(POZITIF DUSUNCE POZITIF SONUC) INŞLH BU SOLOGANIMIZ HEPİMİZE SONUCUNU GOSTERIRI KIZLAR:Saruboceq::lepi:[/QUOTE]

Ben inanıyorum bu sloganın bize şans getireceğindenitabi buna inandığımız sürece :lepi:

kızlar kusura bakmayın ama arasıra gırcem artık buraya .sızı cok sevıyorum .:1hug:

hayırdır canım topiği terkmi ediyosun?

arasıra ugrıcam senın hperının peryy nın nımetınn halını hatırını sormak ıcın gelıcemm ama oncekı kadar gelmem cunkı bende sogudumm kızzz baksana sabahtan berı kımse konusmuyoo oncelerı boylemıydıkkk..pery haklı belkıdee yenı topiç en ıyısıı olursada oraya gelırım sızın içinnopuyorumnanaktan

ben artık hiç gelmiyorum herkesi öpüyorum umarım diğer arkadaşlarımla bi yerde buluşurzz öptüm bye

hakkınızı helal edın kızlar ben cıkıyorummm ..ınşlh baska topiçlerde gorusuruzzz :a015:

günaydın kızlar
Nasılsınız ben girmeyeli neler olmuş öle ?
Küsmeler tartışmalar yeni topik açmalar falan hiç yakıştıramadım valla...

Allah Allah herkes biyerlere gidiyor.Böyle hiç olmadı valla ama yapacak bişey yok herkesin kendi tercihi umarım karşılaşırız bi yerlerde byee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…