günaydın kızlar
Nasılsınız ben girmeyeli neler olmuş öle ?
Küsmeler tartışmalar yeni topik açmalar falan hiç yakıştıramadım valla...
günaydın canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar
ayy içime bı kusku dustuyaa gunum yaklastıkca yaa ya iğne fayda etmedıyse ben bu kez kendımı toparlayamam gıbı gelıyo cunkı cok umutluyuz esımle ben bu iğneden :çok üzgünüm:
kızlar kusura bakmayın ama arasıra gırcem artık buraya .sızı cok sevıyorum .:1hug:
günaydın kızlar
canım günüm yaklaştıkça bende de aynı düşünce var biliyor musun?kendimi kaptırmayayım dedikçe kaptırıyorum herhalde..her geçen gün ümidim azalıyor nedense..belirtilerde psikolojik herhalde diyorum..az kaldı yinede hayırlısı...
yazılanları okudum..busecana,ua27 ye sonuna kadar katılıyorum..burda iyi arkadaşlıklar kuruyoruz,paylaşımlarda bulunuyoruz,birbirimizi yakın hissetmesek böyle özel şeylerimizi paylaşabilirmiyiz.zaten bu özel şeyleri başkalarından belki farklı bir tepki alırız diye burda konuşuyoruz..bence burda kırılacak biri varsa o da hperi,masumca paylaşmış ama aldığı tepkiye bak...
yinede geçti gitti deyip devam etmk lazım.neden bu topiğe uğramıyorsunuz ki..birilerine kızıp herkesi gözden çıkarmayın..madem bu başlık altında olmak istemiyorsunuz yeni bir başlık açın..ama böyle bırakıp gitmeyin
hakkınızı helal edın kızlar ben cıkıyorummm ..ınşlh baska topiçlerde gorusuruzzz :a015:
ben artık hiç gelmiyorum herkesi öpüyorum umarım diğer arkadaşlarımla bi yerde buluşurzz öptüm bye
Allah Allah herkes biyerlere gidiyor.Böyle hiç olmadı valla ama yapacak bişey yok herkesin kendi tercihi umarım karşılaşırız bi yerlerde byee
saol canım bıze hak verdıgın için ama gıtmek en ıyısı canımm..baska topiçe gelırımm bennn bı kac arkadasımı bırakamıyorumm..baksana oyuzdende cıkamıyom burdann..ama kesın kararlıyım olmazsa busecanla ben topiç acalım sız gelın oraya olurmuu..ben konusuyum busecanla
aaa hiç yakıştıramadım valla gidenlere daha dün en çok yeni topik açmaya karşı olanlar bugün gidiyo...klava:
ozpar, karats, N_a_l_a_n+
kızlar günaydın nasılsınız???
günaydın canım nasılsın ben çok şaşkınımfisfisfis
kızlar bende bırakamıyom sızı baksanıza ayrılamıyomm..buse hperı ve ben dusunduk yenı topiç acmaya karar verdık eger ıstersenız oraya gelınn yada burayı bırakamıyosanız ugrayın hıc yoktann olurmuu..actımız an ben haber ederım eger ıstersenız ozelden sıze
kızlar bende bırakamıyom sızı baksanıza ayrılamıyomm..buse hperı ve ben dusunduk yenı topiç acmaya karar verdık eger ıstersenız oraya gelınn yada burayı bırakamıyosanız ugrayın hıc yoktann olurmuu..actımız an ben haber ederım eger ıstersenız ozelden sıze
sana özelden msj atmaya çalışıyorum ama gitmiyor kapalı galiba özelin
sana özelden msj atmaya çalışıyorum ama gitmiyor kapalı galiba özelin
kendinize iyi bakın kızlar..benden bu kadar..hoşçakalın
kendinize iyi bakın kızlar..benden bu kadar..hoşçakalın
nereye gidiyosun yaaa
ya gitmeyin kızlar