• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haziran ayında hamile kalmak isteyenler.......

sırnaşık şeydarkangellove58 hg canımm
iştimaya gec kaldın:kızgın:
uyuyamı kaldın kızz yoksaa

darkangellove58 hg canımm
iştimaya gec kaldın:kızgın:
nerdeydınn bakıyımm hııı oklava:

hoşbulduk canım.Herkese günaydın kızlar.Evet biraz geç kaldım ama sabah sabah piyangodan çıkar gibi mükellef çıktı şimdi onun işini hallediyorum aradada çaktımadan topiğe girdim.

halay başıda geldi ver bakalım elini haydaa hoppaaa :teytey::teytey::teytey::teytey:

hoşbulduk canım.Herkese günaydın kızlar.Evet biraz geç kaldım ama sabah sabah piyangodan çıkar gibi mükellef çıktı şimdi onun işini hallediyorum aradada çaktımadan topiğe girdim.

halay başıda geldi ver bakalım elini haydaa hoppaaa :teytey::teytey::teytey::teytey:

hadııı tutdum elınııı :teytey: busecan gel yanıma kızzz hperıı sende busenın elını tut bakıyımm

ayyy nıye boyle suskunuz yaaa :uhm:offf sıkıldımmm:sm_confused:

kızlar ben bu sitenin sahıbı yüzünden bu siteden soğudum benim takıldığım başka site var sizleri çok seviyorum ua27, darkeng, hperi ve diğer arkadaşlar sizi çok seviyorum inanın gelmek isterseniz özelden yazarım orda hergün buluşuruz olurmu

ayyy nıye boyle suskunuz yaaa :uhm:offf sıkıldımmm:sm_confused:

haftasonu rehaveti mi var nee,ben çok geç yattım,temizlik yaptım,ütü yaptım,kaş bıyık operasyonu yaptım..Bide kalk işe gel :kızgın: sinir oluyorummm..Söylene söylene yıllar geçiyor..

ayy içime bı kusku dustuyaa gunum yaklastıkca yaa ya iğne fayda etmedıyse ben bu kez kendımı toparlayamam gıbı gelıyo cunkı cok umutluyuz esımle ben bu iğneden :çok üzgünüm:

haftasonu rehaveti mi var nee,ben çok geç yattım,temizlik yaptım,ütü yaptım,kaş bıyık operasyonu yaptım..Bide kalk işe gel :kızgın: sinir oluyorummm..Söylene söylene yıllar geçiyor..

o kadar şeyin üstüne sabah erkenden kalkıp işe gelmek ne kadar kötü oluyor değilmi?Seni gayet iyi anlıyorum canım

kızlar ben bu sitenin sahıbı yüzünden bu siteden soğudum benim takıldığım başka site var sizleri çok seviyorum ua27, darkeng, hperi ve diğer arkadaşlar sizi çok seviyorum inanın gelmek isterseniz özelden yazarım orda hergün buluşuruz olurmu

canım gırdıgın yerı bana ozelden yazarsan hem oraya hem buraya ugrarımm

ayy içime bı kusku dustuyaa gunum yaklastıkca yaa ya iğne fayda etmedıyse ben bu kez kendımı toparlayamam gıbı gelıyo cunkı cok umutluyuz esımle ben bu iğneden :çok üzgünüm:
aaaa sıkma canını pozitif düşün hadi bakalım bizde umutluyuz senden canım
günaydın arkadaşlar ben geldimm:teytey:

günaydın h.g.canım :teytey::teytey:

Back